Yarbay
24 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme
Toplam: 661 (Bu ay: 3)
Gönderileri

Ne durumdasiniz? Hala hayatta misiniz?

ipad mini 3 cihazım var ancak ekran kırıldı dokunmatik çalışıyor konuyla ilgili iyi bir yer önerebilir misiniz?

Airpods 2 cihazim var, sag kulakligi kaybettim yeni kulaklik aldim bir arkadastan ancak bir turlu eslesmedi, biri eslesse digeri eslesmiyor. Ayni anfs kullanamiyorum cok ilginctir. Nasil bir cozum onerisi sunabilirsiniz?

3 yıllık evliliğimde boşanma aşamasına geldik maalesef. Çok uzun bir süreç var ancak artık sabredemez konuma kadar geldim. Eşimin tutumu,saygısızlığı,sürekli maddi olarak beni baskılaması, evinin temizliğine yemeğine düzenini hiç bir şekilde düşünmemesi, geçmişte yaşanılan ufak olayları hala önüme sermesi, aileme saygısızlığı, gereksiz yere sürekli gerginlik çıkartması ve sürekli süregelen kavgalar..... bunun gibi bir çok olay beni maalesef bitirdi. psikolojik olarak sıkışmış durumdayım. İşin en kötü yanı 2 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlumuz var ve kötü yanı bunu bile kullanıyor. Ne yapacağım belirsiz ama bitmiş durumdayım.

Fenomen Caner Çalışır hayatını kaybetti

DJ'lik yapan 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti.

Son olarak FOX TV’de yayınlanan Benimle Söyle programında jürilik yapan fenomenin ölüm haberi başta İrem Derici olmak üzere yakınlarını yıktı. Çalışır ile yakın arkadaş olan Derici, Instagram hesabından “Daha 1 hafta önce ‘Biz neler atlattık, bunlar vız gelir abla’ dememiş miydik biz? Huzurla uyu Caner, kalbim sızlıyor. Seni çok seviyorum ve çok çok üzgünüm. Çok üzgünüm” dedi.
iphone 7 cihazım var, pili yeni değiştik %100 pil sağlığı görünüyor. Sebebi ne olabilir?
faturalarında düzeltme olan oldu mu?
arkadaşlar kardeşimin telefonunda bozulmuş ve telefoncuların dediğine göre bu parça değişmiyormuş. işin doğruluğu nedir?
iç ekran kırıldı kime yaptırabilirim uygun fiyatlı çıkma da olur sorun yok.
cihazın dokunmatiği çalışıyor ancak ön cam maalesef kırıldı. Ücretleri hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
MacBook
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Türk Telekom
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.710
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.395
Konularının görüntülenme sayısı: 273.102 (Bu ay: 3.161)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 264 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.