B

Yarbay
23 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 95 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Teknosa dan bu TV yi aldım arkadaşlar, nasıldır?
Günaşırı bu rahatsız edici sms i alıyorum 2163370388 no.su var. Dolandırıcı olabilir mi?
İyi günler, 95 model uno 70 s aldım, sol ön kapı düşüktü. Bir akılsızlıkla kapıyı kaldırarak kapatayım dedim ve; kapı ic kilit mekanizması dili döndü, şimdi kapı kapanmiyor.
Tornavida ile duzelteyim dedim ama duzelmiyor? Bir çaresi var mı, servis mi?
Akşam hanım modemin fişini yanlışlikla söktü taktı; şimdi nete giremiyoruz. Korumalı priz de almıştım ama bir fiş söküp takmakla modem bozulur mu?
Acaba lambası nasıl değiştirilir bilen var mı? Sökmeyi bile beceremedim
Bu modelin ampulü nasıl değiştirilir?
İyi akşamlar; bizim işyerinde bir köpeğin gözleri kıpkırmızı oldu. Metal zehirlenmesi diye duydum; tedavisi çok pahalı diye yaptírmıyorlar. Acaba hiç olmazsa gözlerini rahatlatacak antiseptik damla var mıdır?
İlgilenen veteriner arkadaşlar olursa fotoğraf da atarım
İyi günler; gta5 oynarken oyundan atıp başa dönme ve oyun dvd sini hdd ye atamama(%32de okuma hatası) sorunu yaşıyorum. Bu programlarla dvd imajını hdd ye atıp title update yapmak istiyorum ama; dvd nin içeriğini açamadım. Bu programlar nasıl kullanılıyor acaba;bir de xbox a ftp gibi bir uygulamlar mı atmak gerekiyor, title update ve dlc lerin çalışması için?
Arkadaşlar; sonbaharda Star'da yayınlanacak diyor ama sonbahar geçiyor, hala haber yok!?
İyi akşamlar; acaba İzmit'te ekran kartı tamiri yapan yer var mı arkadaşlar?
Hakkında
Hakkımda:
http://img18.imageshack.us/img18/4572/asadz.jpg[/simage]
[1]Manuel Almunia # [2]Abou Diaby # [3]Bacary Sagna # [4]Cesc Fabregas (C) # [5]Thomas Vermaelen # [6]Laurent Koscielny # [7] Tomas Rosicky # [8] Samir Nasri # [10] Robin van Persie # [11] Carlos Vela # [14]Theo Walcott # [15] Denilson # [16] Aaron Ramsey # [17] Alexandre Song # [18] Sebastian Squillaci # [19] Jack Wilshere # [20] Philippe Senderos # [21] Lukazs Fabianski # [23] Andrei Arshavin # [24] Vito Mannone # [27] Emmanuel Eboue # [28] Keiran Gibbs # [29] Marouane Chamakh # [30] Armond Traore # [52] Nicklas Bendtner # [53] Wojciech Szczesny
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
bigen
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.850
İkinci El Bölümü Mesajları: 44
Konularının görüntülenme sayısı: 174.685 (Bu ay: 373)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 368 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.