Kızlarla kavga etmedim ama yarmagül gibi tipsiz birinin sürekli bana sataştıgını hatırlarım.. Şimdiki aklım olsa ağzını yüzünü dağıtırdım hiç sevmiyorum o kızı ya.. Ne kadar gıcık biri..
Birde 1. sınıfdayken a b c d şubeleri vardı ilkokulda.. Biz 1 c dik ve hep 1 d dekilerle kavga yapardık.. Hatta bi ara sınıf metroları ile kılıç gibi kullanarak kavga ettiğimiz bile oldu hatta bir kere kovada odunlar vardı... Kovada koridorda kavga yaptgımız yerin ordaydı almıştım içinden bir odun atmıştım çocugun yanına düştü sonra o attı yanıma geldi yerden bi salladım sektire sektire cocugun tam gözünün yanına gelmişti.. Çocukda aynı 3d japon çizgi filmdeki koyu tenli japonlara benziyordu...
Kavgam olmadı ama birden aklıma şu geldi konuya pek uygun değil ama
Lisede bizim sınıfta bi kız gıcıklıga mılletın ıcınde - Senın kadar salak bırını gormedım dedı -Niye hiç aynaya bakmıyormusun demiştim.
quote:
Orjinalden alıntı: m_e_t_a_l_ysm
ettim
+1
Kendim etmedim ama en yakın arkadaşımın saçbaş giriştiğine şahit olduk Lise 1 e başlamışız belli arkadaşlar birbirimizi tanıyoruz çıkışta minibüs beklerken 2 yıllık bir kız arkadaşıma çömez dedi bunu kaldıramayan arkadaşım çift dikişli o..s.u dedi o lafı söylemesiyle kızın saldırması bir oldu arkadaşında karşılık vermesi O gün bugündür hala dalga geçeriz arkadaşla
quote:
Orjinalden alıntı: batuhany
Abi kız dövdünüzmü konusundan çıktı hiç kıza yanaştınızmı oldu.
Sınıftaki erkeklerce orta1,orta2,orta3 te kızlara sürtüne sürtüne geçiyoduk arkalarından bazıları anlıyodu bazıları anlamıyodu bizde işte hem eğleniyoduk hemde coşuyoduk falan. Ama şimdi keşke yapmasaymışm diyorum , çok iyi kızlar vardı artık hiç birisi konuşmuyo sınıftaki erkeklerin hiçbiriyle. Şimdiki aklıma olsa yapmazdım ama işte... Ozamanlar yaptıktan sonra yaptığının ilerde ne sorunlara yol açıcağını düşünemiyosun. Hiç olmassa o kadar fark ettirmezdim yaw. Tabi onlar anlamasaydı şimdi keşke yapmasaydım demezdimde anlıyolardı ve kaçıyolardı.
Dejavü oldum sanki
kylaz o git den onceki şeyi sansurlersen ii olur yoksa banlanirsin ok
evet bencede bu konu git gide kızısıyor
bi erkek sebep her ne olursa olsun bir kıza elini dahi kaldırmamalı ben de hiç bir zamn yapmadım ve yapmam da eğer çok sinir olduysanız aşağılamayacak şekilde iyi bi cevapla susturursunuz kızların hepsi güzel olsun çirkin olsun iyi olsun kötü olsun sonuçta insandırlar ve dolayısıyla da bir değerdirler bunu bilmek ve ona göre davranmak lazm
ben hiç kz dövmedim.dayakta yemedm ama bi ark war bi kızla cıkıyolardı.
bi gün kızın baska bi cocua deişk mesajlar attıgını örendi.caybahcesnde oturuyoduk.kzda olaydan sora çaybahcesine dogru geliyodu.ark kızı uzaktan bi gördü.direk kalktı yernden kosarak kızn sacından tuttu yasladı arabaya çat çut wuruyo.tekme atıyo.kız baırıyo felan oda arada sallıyo boş deil kız yani.zor ayırdık
bikerede yine masalarda oturuyoduk.bunlar tartısmaya basladı ama aşıklar birbilerine deli gibi sora kız bi anda bi tokat çaktı(karsı karsıya otryolar). çocuk kafayı masaya koydu aglamaya basladı kzda trip atıp gitti.2 dk sora kızı yolda yakaladı.yine basladı dövmeye. ölüyodk gülmekten ya
lise 1. sınftayım benle uğraşan bir kız var kıza git diyorum gitmiyo ya defol s****. git diyorum gitmiyor geliyo saçımla oynuyo(ensemle özellikle) şekil filan veriyo sıramın üstüne oturuyo filan sınıf başkanıydım geliyo kendisine çarpı atıyo yazı yazıyo filan kız kaşınıyor yani...
bir gün okulda ödev yapıyorum evde yapmadığımdan hoca yapmayana sözlü notu 1 bende yapmaya çalışıyorum ... kız gelmiş beni oyalıyo filan kalemimi alıyo ağzına bi oyana bi buyana çevirip bişyler yapıyo kalemimi aldı (pilot kalem ) daha doğrusu çekti sayfada bir çizik oluştu filan bende tam ödevin sonuna gelmişim son sayfanın yarısı filandı bu kalemi çekince A4 çizildi
bende ittim bi s** get die filan yok kızı saçından tuttum elime doladım o arada millet noluyo lan ayklarında oooo filan diyolar bende kızım ne istiyosun ne kaşınıyosun dedim kızı belinden tuttuğum gibi oturtum kendi sırasına otur biraz poponun üstüne ne var snra da bişeymi batıyo dedim sonra millet bi yandan gaz veriyo kıza da banada
kız dedi sen neden bahsediyosun ya dedi samimiyiz diye kaşar sanma filan dedim bende tabi kaşarsın nesin ya kucaktan kucağa dolaşan kız nedir filan dedim..
asıl olay şimdi kız bi bozuldu herkesin içnde oda bana baya ağır bi laf etti bende bunu aldığım gibi duvara dayadım ne diyosun sen o***** filan (kızla nefes nefeseyiz baya hissediyor du) sonra kızı yere itttim filan sonra nöbetçi hoca geldi filan başkan noluyo yok bişey hocam iyi hadi zil çalacak topla sınıfı dedi olay öle bitti....mi hayır.....
sonra kız bana çıkma teklifi etti....
orta okulda el kaldırmıştım.gerçi o kızda altında kalacak bişey değildi.erkek fatma tipli bişey.derken lisedede okulun en güzel hatta hayatımdakilerin arasında top10da diyebileceğim bir kıza direk saymıştım.sinirlendiğim zman karşımdakinin kız veya erkek olması pek önemli değil benim için.en sinirlendiren kız tribide kendi güzelliği ile beni kandırıp istediğini yaptıracağını zanneden triptir.
Orta sonda sorunlu bi kızdan dersanede dersin ortasında dayak yemiştim yine orta sonda okulda bana sinirlenip tekma atan kızların bacaklararını tutuyodum malum etek
bu yazılanlara hiç bir şey demiyorum ben bir centilmenim ve kızların hepsine saygı duyarım diğer erkeklerde de bu var sanırdım ama yanılmışım karşınızdakinin kızmı erkek mi olduğunun farkında olmadan davranmışsınız yazık...
hocam bnm karşımda kızdan başka herşey vardııcanavar dı o ya ama o canavar ulan canavar
ne olursa olsun sen o kızın yerinde olsaydın bir de öyle düşün haketti falan değil bu iki insan arasındaki her husumet konuşmayka çözülmeli
Neredeyse sınıftaki bütün kızlarla tartıştım. Çoğuyla ağır bi biçimde laf atışmasına girdik. Saç baş girdiğim olmadı. hepsi beni sattı. Onlar yüzünden hocaların gözünde değer 0. Allahtan fenci acıdı bana. Ahh güzel hocam benim.
bitane daha vardi ramazan vakti konustuuroyunuz orclu oruclu bizde tekme atarken bacagini iyice yukari kaldirip etegini şey göstertiyoduk sonra bitane daha vardi kızlar kendi aralarinda eteklerini kaldiriyordu.
2 tane vukuatım var kız dediğin haddini bilecek
evet kavga ettim 6. sınıfta elimde tırnaanın izi bi yerimde tekmesinin izi var
quote:
Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Ben daha çok kızların kadınların bana vurmasından zevk alıyorum tokat manyağı etsinler beni razıyım gık demem
bu forumda bayanlar konusunda kimse senin eline su dökemez diyorum.
topiğe dönecek olursak. kıza el kaldıranlar utansın kendinden (çocukken yapılanlar hariç tabi)