Şimdi Ara

Hiç kızla kavga ettiniz mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
7.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ama ben sinir edip onlar bana çakar orda ben gülerim

kızlara vurulmaz zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

quote:

Orjinalden alıntı: BlackPeac3

6. sınıfta bi kız paso küfrediyodu sus diyorum susmuyor sus diyorum susmuyor. en sonunda boğazına yapışıp masanın üstüne yatırmıştım

en büyük fantezilerimden onu yapicaktimda o sırada hoca gelmişti. young hot blonde girls tövbe tövbe ezan vakti.

• ettim kırktasiyeci karıyla 50 bin fazla diye hemde :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackPeac3

6. sınıfta bi kız paso küfrediyodu sus diyorum susmuyor sus diyorum susmuyor. en sonunda boğazına yapışıp masanın üstüne yatırmıştım

Eeee sonra ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

ettim kırktasiyeci karıyla 50 bin fazla diye hemde :)

50 bin için bende kavga ederim

50 milyar az para değil
  • Geçen sene bi kızı zorlamıştım lise 1 de , kızda ortalama hızlarda yumruk attı. Erkek vursa bişi olmaz ama kız vurduğu için ah uh ettim sonra hem özür dilettim hemde öptürdüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

Geçen sene bi kızı zorlamıştım lise 1 de , kızda ortalama hızlarda yumruk attı. Erkek vursa bişi olmaz ama kız vurduğu için ah uh ettim sonra hem özür dilettim hemde öptürdüm.

çakall.

• bizim lise 1de bi kız vardi hep bana diyordu cocuk sen cok sapiksin diye sariliyodu bende belinnin azcik assagisinda tuttum güldü falanhep yanima sokuluordu ulan şimdiki aklim olsaydi varya affetmezdim kızda idare ederdi ii mal vardi. vuruyodu bende ona vururken............. nekadar pisligim ya kendime
  • kızın tekine AŞık oldugumu söyledim

Beni kovaladı tüm okul ana avrat küfür ederek

annem de ogün okula gelmiş onun karşısına geçip

senin Oğlun beni seviyormuş ne ayak dedi

anam şokta
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhan15

quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

ettim kırktasiyeci karıyla 50 bin fazla diye hemde :)

50 bin için bende kavga ederim

50 milyar az para değil

50 milyar?
  • quote:

bizim lise 1de bi kız vardi hep bana diyordu cocuk sen cok sapiksin diye sariliyodu bende belinnin azcik assagisinda tuttum güldü falanhep yanima sokuluordu ulan şimdiki aklim olsaydi varya affetmezdim kızda idare ederdi ii mal vardi. vuruyodu bende ona vururken............. nekadar pisligim ya kendime

ee sonra.

ben ilk okulda bizim sınıftaki bir kızı sıkıştırıyomuşum hep hani kitap dolapları varya orda arkasına geçiyomuşum bir arkadaşım anlatıyodu hayal meyal hatırlıyorum bende.

• Lisedeyken bir kız vardı benle uğraşırdı benim tepemi attırırdı.Diyordum uğraşma benle git işine sinirleniyorum birgün gene başladı bende sinirliyim lan diyom a......... k.......... sus lan s........... bir tarafını şimdi dellendirme beni kırdırma kafanı oda gel kır filan beni iyice sinirlendirdi.Benim tepem attı sonra girdim kıza tekme tokat sonra beni zor aldılar kız ağladı dışarı çıktı.Hiç bir derse girmedi.Öbür gün geldi suskun bir vaziyette yerine oturdu bişey demedi birdahada konuşmadık.

Zaten lise 2 de 2 kız yanımda 2 kız arkamda oturuyordu fıtık ediyorlardı beni.Biri cam kenarına ben geçiyim der biri defterlerime kitaplarıma ismimi değiştirerek sonuna oş koyardı.Psikopatlardı tam ara sıra onlarada bir kaç tane vururdum.Yavaş oda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MESUT52_34

quote:

bizim lise 1de bi kız vardi hep bana diyordu cocuk sen cok sapiksin diye sariliyodu bende belinnin azcik assagisinda tuttum güldü falanhep yanima sokuluordu ulan şimdiki aklim olsaydi varya affetmezdim kızda idare ederdi ii mal vardi. vuruyodu bende ona vururken............. nekadar pisligim ya kendime

ee sonra.

ben ilk okulda bizim sınıftaki bir kızı sıkıştırıyomuşum hep hani kitap dolapları varya orda arkasına geçiyomuşum bir arkadaşım anlatıyodu hayal meyal hatırlıyorum bende.

şimdiki aklım olsaydi warya yemin ediyorum yapardim anlamiştim ztn hep yanima sokulmasindan denize 0 km gibi benimkine yaklaşamsina 10cm bosluk vardi ulan tam hatirlamiyorum galiba bikere üstüme kalem düşürmüştü tam pantolonuma galiba o alicakti ben almiştim ah şimdi aklim ahhhhhhhhh lanet olsun emi ya fırsat geliyo daha nasil yapilir bilmiyoruz şimdi ise nie aklima getirdiniz ya!

• Abi kız dövdünüzmü konusundan çıktı hiç kıza yanaştınızmı oldu.

Sınıftaki erkeklerce orta1,orta2,orta3 te kızlara sürtüne sürtüne geçiyoduk arkalarından bazıları anlıyodu bazıları anlamıyodu bizde işte hem eğleniyoduk hemde coşuyoduk falan. Ama şimdi keşke yapmasaymışm diyorum , çok iyi kızlar vardı artık hiç birisi konuşmuyo sınıftaki erkeklerin hiçbiriyle. Şimdiki aklıma olsa yapmazdım ama işte... Ozamanlar yaptıktan sonra yaptığının ilerde ne sorunlara yol açıcağını düşünemiyosun. Hiç olmassa o kadar fark ettirmezdim yaw. Tabi onlar anlamasaydı şimdi keşke yapmasaydım demezdimde anlıyolardı ve kaçıyolardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 12 Eylül 2007; 13:51:09 >

• kantindeki tecavuz sahnelerini unutmayalim
  • quote:

kantindeki tecavuz sahnelerini unutmayalim

evet o anılarda var.

• quote:

Doğru diyosun. Kantindeki bağrışların içinde en önde hamburger almak için uğraşan kızın arkasından şaapılmasını diyorsun galiba ?

Yalnız bunları 25+ ya geldiğimizde ne grzekalıca şeyler yapıyomuşum diye hatırlicaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

quote:

Doğru diyosun. Kantindeki bağrışların içinde en önde hamburger almak için uğraşan kızın arkasından şaapılmasını diyorsun galiba ?

Yalnız bunları 25+ ya geldiğimizde ne grzekalıca şeyler yapıyomuşum diye hatırlicaz.

offf sen ne diyorsun sıf sıra yapmak için biribirmizi tekmeliyoduk direk yapişssin diye bikere bahcede sıra oluyoruz ilk okulda cocugun eli arkada benimkide kalkmıs diyo olm cek su seyini dövücem falan filan lan diyom hoca yapişin diyo olm cek lan diyo sonra ben patlattim lafi büyükse ben ne yapayim lan.

• 7. sınıftaydım gece iki kızla kavga ettim ama sözlü olarak aralarında sevdiğim kız vardı çok sinirlendim sinirimden ağladım sonra dier kız bırak dedi rol yapma dedi. bnde tam gidiodm döndüm bi hareket çekmişim dillere destan Ama daha sonra anladım bi kızın önünde ağlanmaz

• yukarıı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.