Şimdi Ara

Hiç kızla kavga ettiniz mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
7.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GM Batsu

kantindeki tecavuz sahnelerini unutmayalim

Kendileri kaşınıyolar ama

8. sınıftayken koridorda yürüyorum.Köşeyi dönücem bu arada yanımda 5 tane arkadaşım var ben duvar tarafında yürüyorum.Bir anda bana doğru koşan bir kız gördüm.İri yarı bişeydeBen arkadaşlarla sohbete dalmışım kızı pek iplemedim.Bir anda bana kamyon ( Pardon kız ) çarptığını fark ettim.1 metre falan geriye uçtum.Yere düşmedim ama.Kızda sersemledi.Sonra ben olayın şokunu atlatamamışken.Kız birden üstüme saldırdı.Önüne baksana hayvan .......... gibi küfürler etmeye başladı.Bende asıl sen önüne bak koridorda yürüyosun tarlada değil dedim.Kız bozuldu sonra biraz daha ağır küfürler etti.Ulan dedim çattık.Koridorda herkes bizi izliyo film izler gibi ellerine patlamış mısır versen tam olucak o derece.Arkadaşlarda şokta.Ben kızın ettiği küfürleri duyunca kendine gel düzgün konuş dedim yoksa fena olur dedim.Kızda yokya napıcaksın.Dövcek misi dedi.Bende seni dövmekten beter ederim ama ortam müsait değil dedimKız acayip morardı.Sonra tıpış tıpış yoluna devam etti.Arkadaşlar beni kutluyo vayy iyi laftı falan diye
    Kızlara karşı en iyi taktik onları kendi silahlarıyla vurmaktır.Yani iyi laf sokarak.

• quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Üniversitede sınıfta bi kızın suratına kitapla vurmuştum o kadar

• GM Batsu senden yeni hikayeler bekliyoruz hadiii.
  • @lordofeldorado

plakasini alsaydiniz olm :D oyle olaylar cok ya offf ilk okul bodruma yani kömürlüğe kız indirecektik neyse bu konulara girmek istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

gözlerimle manidar baktığım an dövmekten beter ederim adamı

Hiç kızla kavga ettiniz mi ?
  • quote:

@lordofeldorado

plakasini alsaydiniz olm :D oyle olaylar cok ya offf ilk okul bodruma yani kömürlüğe kız indirecektik neyse bu konulara girmek istemiyorum

Anlat anlat heycanlı oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

quote:

@lordofeldorado

yok olm bukadar yeter ramazan arifesi adami günaha sokmayin offf bikere varya neyse.

• etmedim ama beni o kadar sinirlendircek kızla kavga edersem, kavgadan sonra hamile kalır....
  • quote:

quote:

quote:

@lordofeldorado

yok olm bukadar yeter ramazan arifesi adami günaha sokmayin offf bikere varya neyse.

İlla Adamı günaha sokacağnız

• quote:

Orjinalden alıntı: LordOfEldorado

quote:

quote:

quote:

@lordofeldorado

İlla Adamı günaha sokacağnız

içimde kalicak anlatmazsam neyse bikere sınıftayiz 2 olay daha geldi basima hatta uc yandaki komsu kızı var bizim oda bizim sınıftaydi p*** izlemiş gece daha 4 veya 3 teyiz dediki dün bi film izledim bitane kadin böyle duruyodu adamda arkasindan yapiyodu benim oldugumu unutmus sınıfta ayyy yapti sonrada bi kız vardi orta okuldaydik ayaga kalkiyodu ogretmen gelince hep beraber eteginin arkasi acikti pamuk gibi bişey gördüm beyaz deildi rus teniydi onu gördügümde bidaha ztn göremedim sonra bi kız sıraya yaslanmişti etegi sırada falan bende egilmiştim kalem almaya eteginin hepsi sirada belden asagisini gördüm. sonra bi kızla sürtüşmüştük biri beni sirada sıkıştırmıstı sıranın uc kısmında kızda önümden geciyodu cok korkunc tu ya bi an dönecek vuracak sandim yemin edebilirim bu olaylara

• Biz kömürlük olayını merak ediyoruz.
  • evet kömürlükte ne oldu.
  • kömürlük işi olmadi arklar ne güzel sabunda almişti yapicaktik tenefüste kız gelmedi yemedi hatta yalan oldu bide su bolonlari alip kızlar tuvaletina atiyoduk bazilarimiz içine işiyordu cok süper oluyodu warya kızlar tuvaletinin tabelasi ve erkekler tuvaletinin tabelasini deiştiryoduk bitane kız girmişti tuvalete girerim ne var falan gibi ahhh o kızda fena deildi onuda yapamadim içimde hep ukte kaldi Allah kahretsin ya.

edit: sözcük düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :.Batsu.: -- 12 Eylül 2007; 16:23:26 >
  • quote:

kömürlük işi olmadi arklar ne güzel sabunda almişti yapicaktik tenefüste kız gelmedi yemedi hatta yalan oldu bide su bolonlari alip kızlar tuvaletina atiyoduk bazilarimiz içine işiyordu cok süper oluyodu warya kızlar tuvaletinin tabelasi ve erkekler tuvaletinin tabelasini deiştiryoduk bitane kız girmişti tuvalete girerim ne var falan gibi ahhh o kızda fena deildi onuda yapamadim içimde hep ukte kaldi Allah kahretsin ya.

seks hikayeleri sitesi aç sen

• quote:

Orjinalden alıntı: MESUT52_34

quote:

kömürlük işi olmadi arklar ne güzel sabunda almişti yapicaktik tenefüste kız gelmedi yemedi hatta yalan oldu bide su bolonlari alip kızlar tuvaletina atiyoduk bazilarimiz içine işiyordu cok süper oluyodu warya kızlar tuvaletinin tabelasi ve erkekler tuvaletinin tabelasini deiştiryoduk bitane kız girmişti tuvalete girerim ne var falan gibi ahhh o kızda fena deildi onuda yapamadim içimde hep ukte kaldi Allah kahretsin ya.

hadi lan ben sapikmiyim cogu ilk okuldaki olaylarim cok kotuydu bide lise 1 e ama 2 3 oldu böyle şeyler bir daha olmadi aklim yerine geldi şimdi aklim gecmişti olsaydi waryaaaaaa hele bide yazliktayken ofofofof.ya susun kapansin konu yeter ya ramazan arifesi adami günaha zorla sokuyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

hadi lan ben sapikmiyim cogu ilk okuldaki olaylarim cok kotuydu bide lise 1 e ama 2 3 oldu böyle şeyler bir daha olmadi aklim yerine geldi şimdi aklim gecmişti olsaydi waryaaaaaa hele bide yazliktayken ofofofof.ya susun kapansin konu yeter ya ramazan arifesi adami günaha zorla sokuyorsunuz.

Yazlıkta ne oldu .
    he birde senin bu sürtüşmeler dışında başka maceran yokmu.
    yani böyle canlı canlı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yazlıkta ne oldu .
    he birde senin bu sürtüşmeler dışında başka maceran yokmu.
    yani böyle canlı canlı.

tmm yeter bukadar macera daha anlatamam otekileri daha pis bikeresinde gün görendeyiz neyse boşver banlacam gibi geldi boskoy

• 1 2 3 4 ...

Ama hepside haketmişti.Ben haketmeyeni dövmem.
    Birine şaka yaptım ana avrat kaydı bende tekme tokat daldım.Bir tanesi acayip kızdırdı tüm sınıf önünde bi tokat attım yandaki sınıftan o sesde neydi diye geldiler.Bir tanesinide bana su şiseyle su atarken şişeyi ters çevirdim başında döküldü.Bir tanesindede ben su şişesinin kapağını açarak kızın kafasına koydum hareket ederse başına dökülme misali koyup o alana kadar kaçtım.Bende suç çoooook....

• ettim
  • Ilk okulda yarma bi kiz beni hademenin supurgesi ile kovalamisti :)
    isin ilginci daha sonra o kizin lisedeki bir arkadasim ile evlenmesi :)
    yani ilk okul arkadasim lise arkadasim ile evlenmisler.

quote:

Orjinalden alıntı: fr@gile

nedense hiç bir kızdan dayak yedim diyen olmamış çocukluğunuz kızları döverek geçmiş hiç inandırıcı deil
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.