Şimdi Ara

Hiç hayvan öldürdünüz mü? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
3
Favori
5.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu böcekli konulara ne zaman girsem kaşıntıdan yerimde duramam
  • Yokta ölü kedinin üstüne ağır bir taş fırlatmıştım kedinin gözü dışarı çıkıp eski yerine girdi
  • küçükken karıncalara tükürürdüm yüzebilecekler mi acaba diye. ölürlerdi.

sinek, sivirisinek, örümcek kısacası her türlü böceği gördüm mü affetmem.

başka yok
  • Ben öldürmeye çalışmıştım ama beceremedim. Bizim yazlıkta ekilen çiçeklerin üzerine köpek yatıp bir de kazı çalışması yapıyordu, kovsak bile gelip oraya dadanıyordu. Çit ördük bir şeyler yaptık yaranamadık en son yolda arabayla giderken arazinin de boş zamanını değerlendirip arabayı üzerine sürdüm ama öldüremedim. Bildiğin bir kaç kere git gel yapıp üzerine sürmeyi denedim yahu, o anlık artık nasıl bir cinnet geçirmişsem düşündükçe gözüm dönüyordu. Köpeği vurmayı bile düşündüm ama sonrasında geceleri taş vs yollayarak çiçeklerin oradan en sonunda kalkıp kendine başka bir yer yaptı ve kurtulduk. Üzgünüm yine de, belki o köpeğin canını bilerek alabilirdim. Gerçekten düşününce ne kadar salak olduğumu hatırlıyorum. Bir daha yapmayacağım şeylerden birisi olsa gerek. Kim bilir öldürseydim şimdi bunu yazarken ne duygular içerisinde olurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskiden Olsa..

quote:

Orijinalden alıntı: Levo0

Antalya'dan Ankara'ya dönerken birden yola fırlayan köpeğe vurmuştum Konya'da. arabanın önü haşat olmuştu, olayın etkisinden uzun süre vicdan azabı duydum hatırladıkça halâ içim sızlar.

ARABANIN ÖNÜ'nden bahsediyosunuz da, o çarptığın hayvan öldü vicdan azabı çeksen ne olucak?

eğer ki, kurallara uymasaydım gayet haklıydın. şehir içi olduğu için 70km/s hızla gidiyordum. çarptığım köpek birden önüme çıktı, onu gördüğümde aramızda 5-6 metre vardı, frene asıldım ama duramadım (ki 70km/s hızla giderken ortalama durma mesafesi 40 metredir.), direksiyonu sağa kırsaydım yanımda başka bir araç vardı, ona çarpsam direk cinayete teşebbüsden en az 15 yıl hapis yerdim. bir de böyle düşünmek lazım, inan bazı zamanlar bu olay yüzünden kendime zarar vermek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: losewlee

Akrep,karınca,sinek,arı
    bunların dışında
    küçükken civcin üstüne oturmuştum

civcivin üzerine oturup ölümü bekledi
  • Süpürge ile yavru bir fareyi öldürdüm yazın. İçim acıdı sonradan. Biraz pişman oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • küçükken bi arkadaşımla kediyi ağaca asmıştık ölmüştü birde tavuğu balkondan attık çivi girmişti karnına onun haricinde bi kaç defa fare sayısız sinek( sinekler fantazili şekilde )
    kedi ve tavuk için hala pişmanım
  • bir ara internette vardı.yavru köpeğin üstüne yanıcı madde döküp diri diri yakmışlardı hayvanı...
  • Kışın küçük bir kuş karda uçamıyordu onu yakalamak için kovalıyordum üstünden kamyon geçti. Hayatımda en çok üzüldüğüm şeylerden biridir.
    Bir kedi yavrusuna gece taş atmıştım ölmüştür herhalde.
    Sayısız karınca ve örümcek öldürdüm hala öldürüyorum.
  • köpeğe taş atıp kafasını yarmam dışında bişiyim yok ama hıyar bi arkadaşım var evde köpek bakıyor golden ı var ve bu arkadaşım köpeğine fısıldıyo csb değil öldürmek dışında boru döşiyenler bile var öldürmek neymiş
  • yolda yürürken küçüktüm ayağımı basınca yere birden ezilme sesi geldi hemen ayağımın altına baktım ve bir fare öldürmüşüm. Farenin yarısı ayrı yarısı ayrı yerde ortada da ayağım var o suratı hiç unutmam farenin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarleyDavidson

quote:

Orijinalden alıntı: losewlee

Akrep,karınca,sinek,arı
    bunların dışında
    küçükken civcin üstüne oturmuştum

civcivin üzerine oturup ölümü bekledi

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: attila_khan

havalı tüfeğimle istemeden 1 kumru 1 karga öldürmüştüm
    çöp karıştıran kediye pişt dememle beraber korkup geri kaçmasına müteakip üstünden araba geçmişti
    karşıdan karşıya geçen kediye yine aynı manyaklıkla pişt demek hatta ekstradan ayagı yere vurmakla beraber kedinin aptala bağlayıp yol ortasında kalması sonucu üstünden araba geçmişti ve yarı canlı sağa sola kaçıştığını görmüştüm.
    küçükken kibritle karıncaları yakıyordum aynı saat içinde elimi arı sokmuştu
    havalı tüfekle yaralanan kedi ve kuşları saymıyorum bile ben ne pislik adammışım böyle

ne yapmışsın sen yaw
  • Küçükken neşterle karınca kesmiştim. 3 Parçaya bölmeme rağmen yaşıyordu, bayağı şaşırmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apalapucia

küçükken kedi yavrusuna taş atıp atıp öldürmüştüm

şeytanın çocuğu seni nasıl kıydın lan ne pis çocuklar var yav
  • Ben de küçükken böcek filan öldürdüm de şimdiki aklım olsa asla

• 2 kedi,kuş,kurbaga 3-4 köpek vurdum ama öldülermi bilmiyorum.

1 kediyi pist yapıtım yola atladı araba çarptı.biri eve girip hep yemek filan aşırıyordı.Birgün uyuz oldum vurdum öldü.Kurbagayı 3-4 kere dışarı attım nasıl oluyors giriyordu sürekli en sonun da kafasına vurarak öldürdüm.
  • az önce 60 tane yürek yedim bunun için 60 tavuk öldü.Sayılır mı ?
  • DH Seri katilleri toplanmis ohhh sohbet o biçim.
    Hepimiz cehennemde yanacagiz. Allah affetsin.
    Sivrisinegi mecbur öldurecen ama digerlerini pas gecmek, korumak lazım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.