Arkadaşlar merhaba başlıkta dediğim gibi 50.000 TL bandında çok uzun yıllar kullanabileceğim bir laptop arıyorum ssd 1 terabayt olması çok önemli, ekran kalitesi iyi olması gerekiyor, oyun oynamıyorum ama ekran kartı da çok kötü olmasın. 50k nin biraz uzerine cikabilirim sorun değil, Yeter ki çok uzun yıllar beni götürebilsin genelde ofis işleri yapacağım Autocad , mail vesaire
Arkadaşlar 30.000- 50.000₺ bütçe aralığında sorunsuz, uzun yıllar götürecek bir laptop arıyorum.
Oyun kesinlikle oynanmayacak.
Aradığım kriterler: İş bilgilsayarı olarak kullanılacak. En ağır işlem olarak Autocad vs. Kullanılacak. Malzeme kalitesi, soğutması vs. iyi olmalı. Hızlı olması önemli , kesinlikle yavaşlığa, kasmaya gelemiyorum Autocadde çalışırken ve windows geçişlerinde.
Önerilerinizi bekliyorum.
Basımı yüksek kartuş tavsiyesi lütfen
Arkadaşlar şirkette kullanılmak üzere, basım sayısı yüksek, toner vs maliyeti uygun yazıcı arıyorum. Kartuşlu yazıcıdan bıktım her hafta kartuş almaktan artık bıktım. Ne tavsiye edersiniz?
|
W205 AMG kasislerde altı sürtüyor. Yardım...
|
Video çekerken çekilen görüntünün pır pır titremesi
|
c200d AMG mi Exclusive mi ?
|
|
|
silinsin..
|
Meslek: At Eğitmeni
İlgi Alanları: Atlar ...
DH AHMET KAYA HAYRAN KLUBÜ Adam beni görünce yaşasın Türkiye diye bağırıyor , sanki ben uzaydan gelmişim |
![]() DH AHMET KAYA HAYRAN KLUBÜ Adam beni görünce yaşasın Türkiye diye bağırıyor , sanki ben uzaydan gelmişim |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.711
İkinci El Bölümü Mesajları: 118
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.998)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 679 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0