O

Yüzbaşı
30 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 24 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar. Öğrenim kredisi alan bir kişi ziraat bankasından kredi çekebilir mi? Gelir olarak ta benim her ayın 7sinde yatan 280 TL'lik kredimi gösterecem ve 280 TL'me el koyun diyecem. Bana göre çok mantıklı, hiç deneyen var mı?
Grafik çözümünde 0'a eşit olan kısıtları koordinatta nasıl göstericez ve mantığı nedir arkadaşlar?
Grafik çözümünde 0'a eşit olan kısıtları koordinatta nasıl göstericez ve mantığı nedir arkadaşlar?
Evet arkadaşlar, gelişim bakımından işletme öğrencisinin mutlaka izlemesi gerekiyor dediğiniz filmleri yazabilir misiniz? :) Yazılımla alakalıda olabilir :)
Çünkü normal filmlerden çok kendi alanımla alakalı filmleri izlemeyi seviyorum.
Teşekkürler :)
Evet arkadaşlar kimler kazandı :)
eğer suanda ıstanbulda yaşamaya devam etseydim eskisi gibii
Arkadaşlar aklıma birşey takıldı. İşletme Bilgi Yönetimi bölümünden İşletme bölümüne farabi veya yatay geçiş ile gidebiliyor muyuz? Teşekkürler.
Bir sınavda sorulan 5 bilgisayar, 4 istatistik ve 6 matematik sorusundan sınava giren bir öğrenci 3 soru boş bırakacaktır. Buna göre 3 sorununda aynı dersten olma olasılığı kaçtır?

İstatistik dersinden bir soru, kafama takıldı da.
Arkadaşlar, Istanbul'a gidiyorum bu gece. Benim kalacağım yer Hadimköy, otobüs Alibeyköy'de bırakacakmış. Sabah 6ya doğru varacam oraya fakat metrobusler ve belediye otobüsleri o saatte çalışır mı?
Hakkında
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 650
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.605 (Bu ay: 145)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.