Şimdi Ara

Hiç hayvan öldürdünüz mü? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
3
Favori
5.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Masamune

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

mahallemde küçük çocuklara saldıran iki köpeği en az 5 kere telefonla almaları için belediyeyi aradım sonuç çıkmayınca ikisini de öldürdüm bunun dışında ağır yaralı bir kediyi öldürmüştüm yarısı araba altında kalmış sanırım diğer yarısı can çekişiyordu onuda ben tamamladım.

Hocam nasıl yaptın?

bıçak.
  • quote:

quote:

quote:

mahallemde küçük çocuklara saldıran iki köpeği en az 5 kere telefonla almaları için belediyeyi aradım sonuç çıkmayınca ikisini de öldürdüm bunun dışında ağır yaralı bir kediyi öldürmüştüm yarısı araba altında kalmış sanırım diğer yarısı can çekişiyordu onuda ben tamamladım.

Hocam nasıl yaptın?

bıçak.

Hiç hayvan öldürdünüz mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok
  • quote:

Hiç hayvan öldürdünüz mü?

Benimde hoşuma gitmedi.. Ama saldırıyorlardı sokakta çocuk çok bizimkisi taşra mahallesi ara mahalle yani.. İp atlayan mı istersin seksek oynayan mı istersin pazarından poşetleriyle eve dönmeye çalışan teyzeler mi istersin.. Saldırıyordu hayvanlar belediyede pek ilgilenmiyordu bu işlerle.. yıl 2000 filan.. Mecburen hallettik ikisini de..
  • 300'ün üzerinde karınca öldürmüştüm küçükken
  • quote:

Orijinalden alıntı: attila_khan

havalı tüfeğimle istemeden 1 kumru 1 karga öldürmüştüm
    çöp karıştıran kediye pişt dememle beraber korkup geri kaçmasına müteakip üstünden araba geçmişti
    karşıdan karşıya geçen kediye yine aynı manyaklıkla pişt demek hatta ekstradan ayagı yere vurmakla beraber kedinin aptala bağlayıp yol ortasında kalması sonucu üstünden araba geçmişti ve yarı canlı sağa sola kaçıştığını görmüştüm.
    küçükken kibritle karıncaları yakıyordum aynı saat içinde elimi arı sokmuştu
    havalı tüfekle yaralanan kedi ve kuşları saymıyorum bile ben ne pislik adammışım böyle

Tek size değil ama sizin gibi insanların psikolojisi normal değil. Hiçbir insan durduk yere herhangi bir canlıyı korkutmaz ateş etmez incitmez İNCİTEMEZ. Allahım inşallah hak ettiğiniz cezayı verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Bol sayıda karınca arı ve sinek.

Ama bi keresinde de kaldırımda yürürken önümde kedi vardı ben yürümeye devam ettim tam o sırada da yoldan araba geliyodu kedi beni görünce yola fırladı arabanın altında kaldı ben elimi başıma koyup yerde ölmüş kedi beklerken arabanın altından sağ çıktı hayvan herif.

Bol sayıda karınca arı ve sinek.

kısmına +1
  • Akrep,karınca,sinek,arı
    bunların dışında
    küçükken civcin üstüne oturmuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Karıncalara kolonya döküp izlerdim.Çok hamamböceği,sinek,örümcek (nefret ederim) ezdim.Kedi,köpek ellemedim hiç.Kurbağanın ağzına gözüne sprey sıkıp tükürüp taşla ezerek öldürmüştüm.Bikere 5. katın penceresinin camında duran kediyi yumruklayarak aşağı atmıştım.Ama ölmemişti dört ayağının üstüne düşmüş allahsız ağzı burnu kan dolmuş.

Marifet gibi anlatıyosun. Aferin mi bekliyon ? Allah'sız mış ulan şurda anlattığın olayda tek Allah'sız var oda sensin. Allah'ını bilen adam hiçbir canlıya zarar vermez. O zarar verdiğin kedi köpekler gün gelecek senden benden iyi konuşacak haberin olsun.
  • yanımdan hızlıca kedi geçiyodu refleksmen tekme atıp duvara soktum öldü
  • Dünyada ölümünden vicdan azabı duymayacağım tek canlı sivrisinektir. Kara sinek,örümcek,karınca vs hiçbirini öldürmem,mümkün olduğunda alıp dışarı atarım ama sivrisinek e kesinlikle acımam.Dünyanın en iğrenç,en şerefsiz en gereksiz yaratığı.
  • Henüz yok ama yukarda bir arkadaşın dediği olayı sanırım bende yapıcam.

Gelene geçene saldıran ve sürekli sürü halinde evin karşısındaki arsada pinekleyen 7-8 köpek var. Bölgedekiler durumdan aşırı rahatsız belediyeye köpekleri toplaması için defalarca bilgi verdik ihbarda bulunduk fakat kimse oralı olmadı.

Sabah servis bekleyen kadınlara, okuldan dönen çocuklara bile havlıyorlar, onları kovalıyorlar.

Kezzap alıp hayvanların suratına sıkmayı düşünüyorum arabadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: pick-nick

Sinekleri yakalayıp örümcek ağına atar izlerdim..Sonra işi biraz geliştirdim örümcekleri yakalayıp diğer örümceklerle V.S yaptırıyordum..

aynen... bir tane köydeki evimizde vardı...hayvan odamın girişine kurmus ağı..ama besleye besleye karadul gibi bişi olmustu hayvan ..kocaman oldu yani... sonra annem gelip süpürgeyle öldürüp ağını temizledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levo0

Antalya'dan Ankara'ya dönerken birden yola fırlayan köpeğe vurmuştum Konya'da. arabanın önü haşat olmuştu, olayın etkisinden uzun süre vicdan azabı duydum hatırladıkça halâ içim sızlar.

ARABANIN ÖNÜ'nden bahsediyosunuz da, o çarptığın hayvan öldü vicdan azabı çeksen ne olucak?
  • Küçükken mutfağımızda o kadar çok karınca vardı ki anlatamam lavaboya şeker dökerdim geldiklerinde de üstüne su bardağını boşaltırdım pişmanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

Dünyada ölümünden vicdan azabı duymayacağım tek canlı sivrisinektir. Kara sinek,örümcek,karınca vs hiçbirini öldürmem,mümkün olduğunda alıp dışarı atarım ama sivrisinek e kesinlikle acımam.Dünyanın en iğrenç,en şerefsiz en gereksiz yaratığı.

sıtma mikrobunu bulaştıra bulaştıra milyonları öldürdüler hocam.elini korkak alıstırmıcan...şırrraaaak diye yapıstıracan serefsizi duvara... cesedini de temizlemiceksin ki bir iki gün diğerlerine ibret olsun....
  • Ufakken bu çocuk nasil yapilir olaylarina sardim kurbagalari yakalayip cam kesigi ile yaradim ortadan ikiye. Biraz buyudum merhamet duygusu geldi heralde catida kus vardi kedi ona yaklasiyodu kacsin diye kusa kirilmis kiremit attim bacagina geldi yere dusmesiyle aglamaya basladim sonra tekrar kediye yedirttim nasil psikolojideydim bilmiyorum.

• arılar bahçe duvarına yuva yapmışlardı torpille havaya uçurmuştum.

arkadaşımla, balondan yaptığımız sapanlarla kedi avına çıkardık. o bisiklet sürerdi bende önüne binerdim geze geze vururduk
    öldürdüğümüz veya yaraladığımız olmadı ama

karıncaların yuvasına da torpil koydum, bi arada ekmek atıyodum karıncalara

hep börtü böcek öldürdüm şimdiye kadar kedi ,köpek ,kuş falan öldürmüşlüğüm yok
  • Kedi ve köpeklere arabayla çarpmak gibi bir fantezim var

• Küçükken en az 200-250 böcek. Hatta bir keresinde bi bidona koymuştum onlarca çekirgeyi. Yakmaya çalışmıştım bidonu ve bidon+sitenin bahçesini yakmıştım.İtfaiye gelmişti Ve kendimi bildim bileli sadece sivrisinekler üzerinde deneyler yapıyorum, geçen gün bir sivrisineğe işkence ettim videoya çektim çok güzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.