Şimdi Ara

Heroes of the Storm [ANA KONU] (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.746
Cevap
29
Favori
126.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MOBA Alternatifi nedir?

Peki HOTS nedir?
  • Sayılanların hiç biri değil bu oyunun en büyük sorunu troller, toxic playerler, IQ yoksunu oyuncular.

Oyunda ban sistemi çalışmıyor. Şikayetler bir işe yaramıyor. 3-4 maç atıyorsun, en fazla birisi düzgün, diğer üçü kanser edici oluyor. Bildiğin eleman oyunu zehir etmek için girmiş, şikayet ediyorsun ve hiç bir şey olmuyor.

Akşam işten geliyorum, amacım stres atmak, daha çok stres oluyorum... Oyunun halledilmesi gereken sorunu bu.

Yoksa herolardır, talenlerdir, haritalardır, bunlar epey iyi. Yanlış konulara odaklanıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateş ve güneş

Sayılanların hiç biri değil bu oyunun en büyük sorunu troller, toxic playerler, IQ yoksunu oyuncular.

Oyunda ban sistemi çalışmıyor. Şikayetler bir işe yaramıyor. 3-4 maç atıyorsun, en fazla birisi düzgün, diğer üçü kanser edici oluyor. Bildiğin eleman oyunu zehir etmek için girmiş, şikayet ediyorsun ve hiç bir şey olmuyor.

Akşam işten geliyorum, amacım stres atmak, daha çok stres oluyorum... Oyunun halledilmesi gereken sorunu bu.

Yoksa herolardır, talenlerdir, haritalardır, bunlar epey iyi. Yanlış konulara odaklanıyorsunuz.

Yaw 2 yıldır ilk defa Ranked sistemine giriş yapayım dedim bu konuda oyunda oyunculara özgürlükler tanınmış fakat MatchMaking 'de ciddi şekilde sorun var.

Bu sistem hakkaten çok sorunlu Hero Ligi özellikle

burada Rank'ı yüksek olan adama ben saygı duyarım sırf sabrından ötürü.Bu kadar saçmalık olmaz yahu

adam XP Level kasmaya gelmiş Hero Ligine "kardeş şu Hero ile çok oynamışsın biliyorsundur onu al takımın ihtiyacı da var" diyoruz yok illa XP kasacağını almaya çalışıyor

3 Win alıyorum sonra 4 Lose geliyor resmen Matchmaking ayarlıyor bunu

• Bu oyunun Hero Ligi PERT Bu çok net Team Ligi yine iyi en azından hazır takım kurabiliyorsun istemediğini atabiliyorsun vs.

amma velakin Hero Ligi tam bir rezalet bu oyuna hiç yakışmıyor iğrenç böyle bir zaman kaybı daha önce görmedim.

önceden QM 'ye laf atardım QM Hero Ligi yanında cennet ya.En azından Match making seni ve takımını bu kadar kontrol edemiyor.

İşin açıkçası bu Hero Liginin kaldırılması daha yararlı olur bu oyuna nefret kazandırıyor.
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Bence temel sıkıntı matchmaking tl 5 kişiyseniz biraz daha oynanabilir ama tldede adam master arkadaşı yeni hesap açmış bronz silver bununla ptye girip plat ve goldlarla eşleşiyor bir lig altından fazlasını ptye alamamamız gerek bence tlde de bu durum saçma yani. 2 kişi çok oynadık bu sezon tl bize gold karşıya diamond veriyor hero lig de en azından plat plat ile gold gold ile oynuyor sonuç olarak 5 kişilik iyi bi takımınız yoksa oyunun hiç bi modu farketmez. Biz 2 kişi bu sezon çok oynadığımızdan tl ninde hlden bi farkı olmadığını net söyleyebilirim. Qm bence hero ligden daha kötü durumda tek iyi yanı orda ciddiyet olmaması yoksa geçen 3 spec e karşı 3 support falan eşleştirdi bizi yani ve artık qmde girişte herkesin hero levelini gösteriyor dikkat ederseniz orda macthmakingin yine etkisi olduğunu görürsünüz bi tarafın toplam leveli 1-2k varken öbür tarafta 2 kişinin sadece toplam leveli 3k. Hero ligde temel sıkıntı bence adam yeni başlamış oyuna 6-7 win alıp plat yerleşiyor. Ben kapalı betadan beri oynuyorum çok fazla hero lig atmadım son 2 sezondur ama beni de aynı yere atıyor e haliyle o adam benle veya benim karşıma geliyor. Oyunda bunun örnekleri de çok adamın 100 maçı var diamond 1 mesela. Hero ligde şanssız olabilirsiniz tlde şansınız yaver gitmiş olabilir ama çok bi fark yok ikisininde eleştirilecek çok yanı var ki ben 2 sezonda toplam 700 maç tl attım çok win aldığımda oldu kaybettiğimde boş yere oyunun bi modunu gömmeye gerek yok hocam bence yeni mi tl atmaya başladınız bilmiyorum ama yeniyseniz zamanla zaten hak vereceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 8 Aralık 2017; 14:13:22 >

• Hocam tek tek uzun uzun şık şık sıralamak istemiyorum.

QM 'de hero banlama hero seçme sıralaması yok ve daha samimi bir ortam adama dersin " şunu al " adam alır sıkıntı olmuyor

HL'de adamlar tehdit ediyor " şunu alır mısın lütfen takım için " gibi özenli konuşulmasına rağmen diyor ki " Gazlowe alacağım banlarsanız Gazloweyi Abathur alır afk olurum! " gibi bir laf öbeğini senin kucağına bırakıyor karşı taraf çatır çatır heroları banlayıp en OP Heroları alırken

Bu maçta adam Gazloweyi aldıktan sonra oyundan düştü AI Gazlowe ile maç kazan kazanabiliyorsan bu mu QM 'den daha iyi olan sözde " HL " ?Geçiniz HL tam bir rezalet

Bu oyuncu kısmıydı sadece birde bu işin patenti alınmış senin MMR'ne bile belirleyen MatchMaking sistemi var.
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Bunu tlde de yaşabilirsin bu oyun moduyla alakalı bi durum değil zaten ayrıca qmde anladığım kadarıyla parti ile giriyosunuz e haliyle sıkıntı olmaz tek başına qm atmanın hlden çokta farkı yok onu demeye çalışıyorum. Tek farkı qm i belki ciddiye almazsınız o olur. 5 Kişi parti yapıp qm girip sonra tek başına hl girip hlyi gömmeye gerek yok zaten ortalama oynayan 4 tane adam bulduysanız yanınıza qmde her türlü kazanıyorsunuz. Zaten olaya direk yanlış bakıyorsunuz bence qm de partinizdeki adama şunu al bunu al diyip iyi bi setup kurup karşınıza rasgele gelen 5 kişiyi yenmek zaten zor olmamalı bende atıyorum hl zaman zaman o dediğiniz tipte adamlarda geliyor bizde karşılaşmıyo değiliz yani ama kaliteli maçlarda oluyor. Ayrıca ben zaten hl net olarak qmden daha iyidir demedim kendisine göre iki oyun modununda iyi ve kötü olduğu noktalar var sadece hl yi silsinler mantığı yanlış tek kişi girdiğin bi modda yanına gelen 4 kişinin çok iyi veya çok kötü oyuncu gelmesi tamamen şans qm e tek girdiğinde de olan şey bu.

• BoRriZ kullanıcısına yanıt
    Benim de bu oyunu oynamaktan hoşlanma sebebim PvP ağırlıklı olması. Diğer oyunlarda minionlar üstünde last hit kasıp bütün maç lanede, junglelarla cebelleşirken bu oyunda hep takım halinde PvP yapma imkanına sahibim. Supportların ise team fightlara etkisi o kadar büyük ki. Support oynayan oyuncu bot gibi arkada heallamaktan başka bir şey yapmamayı seçiyorsa o onun sorunu. 11dk.'da biten maçlar kötü draftların ve matchmakingin sonucu maalesef.
  • bu karakterlerle sade bir moba olacaktı aynı dota tarzı yani. Döktürüyordu oyun şuan
  • hayansame H kullanıcısına yanıt
    Eski dotayi ozluyorsan , indir kardesim oyna, bu oyun bence gayet iyi. Sen begenmiyorsun diye kapatacaklarmi guzelim oyunu , bos yapma burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nhttt

Eski dotayi ozluyorsan , indir kardesim oyna, bu oyun bence gayet iyi. Sen begenmiyorsun diye kapatacaklarmi guzelim oyunu , bos yapma burda

Daha seviyeli konusabilirsin kardesim. Kelimelerini cumlelerini bir cocuk gibi secmissin , tavsiyem kendine ve davranislarina dikkat et.

Oyununda oyuncu sayisi giderek dusuyor. Umarim serverlari kapatip adam gibi bir oyun yapar blizzard.

• hayansame H kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım, herhangi bir link verebilirmisin oyuncu sayısının düştüğü ile ilgili istatistik sayfası da olabilir? Dota ile Hots çok farklı iki moba oyun. Sen zaten bu iki oyunu karşılaştırarak aslında cevap verilebilecek bir oyun bilgisi seviyesinde olmadığını da gösteriyorsun da yine dayanamadım.
  • JawCrusher J kullanıcısına yanıt
    Nerede karsilastirma cumlelerim?

Dotaci falan degilim! (Eskiden severek oynadim!)

Blizzard populeritesini kullanarak bir oyun yapti ve oyunda hic bir seye benzemiyor. Bosuna kendinizi kandirmayin...
    Edit:istatik istiyorsan buradaki forumun sayfalarini bile okuyabilirsin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 13 Aralık 2017; 10:11:24 >
  • Dota2: 45dk süren, daha combine ve zor bir oyun.
    HotS: 20dk süren kısa süreli, pve karışık, eğlencesine bir oyun.

özeti bu'dur arkadaşlar.
  • Evet arkadaşlar yeni sezon gelmesiyle birlikte hangi değişikleri beğendiniz ya da beğenmediniz ?

Yeni Valeera çok hoşuma gitti silence build ile güzel hasar çıkıyor.
  • yeni camera ayarını bulamadım arkadaşlar yapan var mı yada daha eklenmedimi oyuna
  • Hakkaten Kamera Zoom'u geldi mi oyuna?
  • geldi evet. su an oyun cok daha zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: RafetKaya

geldi evet. su an oyun cok daha zevkli

Hocam özeliikle bir ayar yaptınız mı ben çünkü psk farkı anlayamadım da

• Shonen Jump kullanıcısına yanıt
    ayar yapmana gerek yok direk kullanabiliyorsun zaten. mousenin topu ile değişiyorsun zaten
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.