Şimdi Ara

Heroes and Generals

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
5
Favori
24.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.heroesandgenerals.com/community/

Yapımcı:Reto-Moto
    Çıkış tarihi:2012
    Tür:FPS

Şuan beta aşamasında olan, çok oyunculu taktiksel fps.
    steam greenlight ta gezinirken gördüm, güzele benziyor gerçekten. hertürlü araç kullanabiliyoruz, ayrıca generallerin emrine göre hareket ediyoruz sanırım
    Beta için başvurdum, key i bekliyorum.Oynanış olarak simülasyona benzemiyor, WW2 seven ve Red orchestra 2 ye alışamayanlar için güzel haber
    ve oyuncu sayısınında az olacağını sanmıyorum
    birkaç resim ve video
     Heroes and Generals

Heroes and Generals

Heroes and Generals

Heroes and Generals

Heroes and Generals

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BADE5B8A0 -- 16 Eylül 2012; 18:57:23 >

• Uzun zamandır takip ediyorum oldukça güzel bir yapıma benziyor lakin hala Beta key'den haber yok...
  • Red Orchestra'ya benzerliğiyle ilgimi çekmişti ve 4-5 ay önce betasına katılmıştım, oyuna browserdan giriliyordu ve herhangi bir yükleme yapmıyorduk browser üzerinden kendisi bir süre download yapıp oyunu başlatıyordu ilk girişimde kimseyle karşılaşmamıştım harita çok büyük dü, ertesi gün girmeyi denediğimde tekrar browserdan download yapmaya kalkınca bırakmış bir daha girmemiştim umarım adam gibi bir setup dosyası ile bilgisayara kurulacak bir şekilde ayarlamışlardır.

Keşke Red Orchestra 2 de de stalingrad ın tamamı olsaydı daha zevkli olurdu
    • -____-____-______-______-____-__________-_______-_______-____-__
    • _____-_______-___-________-_______-________-________-_____-___
  • quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

Red Orchestra'ya benzerliğiyle ilgimi çekmişti ve 4-5 ay önce betasına katılmıştım, oyuna browserdan giriliyordu ve herhangi bir yükleme yapmıyorduk browser üzerinden kendisi bir süre download yapıp oyunu başlatıyordu ilk girişimde kimseyle karşılaşmamıştım harita çok büyük dü, ertesi gün girmeyi denediğimde tekrar browserdan download yapmaya kalkınca bırakmış bir daha girmemiştim umarım adam gibi bir setup dosyası ile bilgisayara kurulacak bir şekilde ayarlamışlardır.

Oyunu dun Yusuf ile denedik biraz ugrastirdi ama ben oyunun setupunu indirmeyi basardim uzun zamandir bekliyordum
    Oyunun menu mizigi adami fena gaza getiriyor

Oyunun setup dosyasini buradan indirin
    http://hw.live.heroesandgenerals.com/HeroesAndGenerals-setup-56115.exe
    Oyunun bu sitesinden login olun
    http://game.heroesandgenerals.com/
    Login isleminden sonra start matcdediginizde oyunun setupu devreye girecek launcher burada site oyunu kurduktan sonra masaustunde niye kisayol yok demeyin

Ben yaklasik bi 10 dakka inceleme firsati bulabildim oyunda sistem belirli bir noktayi ele gecirip ilerlemek bu bir kopru,ev ve kasaba vs, yerlerler kaptiginiz noktayi belirli bir sure icinde tuttuktan sonra sizin oluyor eger olurseniz haritadan kaptiginiz en son noktada dogabiliyorsunuz oldurdugunuz adam basina belli bir para aliyorsunuz bu para ile el bombasi silaha eklentiler alabiliyorsunuz bayagi bir kurcalamam lazim bunu silah kontrolu bana biraz zor geldi ama bir sniper alirsam acigimi kapatabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 22 Ekim 2012; 8:49:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    *Map design.
    *Concept design.

• beyler ben oyuna giremiyorum ping time out diyor supporttakilere mi sorsam ne yapsam?
    bi el oynadım az önce. pek hoşuma gitmedi, yatma, kalkma animasyonları, vuruş hissi, sesler falan hoşuma gitmedi
    bi de dünya haritası üzeriden bişiler yapılıyo. o ne oluyo, bi yeri ele geçirdiğimizde o haritada da mı ele geçiriyoz ?
    noluyo anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 25 Aralık 2012; 17:55:01 >

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• ben su an bu oyunu oynuyorum heralde betadan cıkmıs
  • Ya 2. dünya savaşı oyunlarını severim bunuda oynuyorum closed betadan beri ama ya böyle yaymayın bari burda oyunu malum Türkler free to play bir oyun gördüğü zaman ona buna söylüyor diğer oyunlardan
    farkı kalmıyor küfürler havada uçuşuyor.

Orijinalden alıntı: Lady-Alyss

Ya 2. dünya savaşı oyunlarını severim bunuda oynuyorum closed betadan beri ama ya böyle yaymayın bari burda oyunu malum Türkler free to play bir oyun gördüğü zaman ona buna söylüyor diğer oyunlardan

Oyunda hiç Türk görmedim. Dün bi sahin177 gibi bi nick gördüm, alttan yazdım ama cevap vermedi. Açıkçası birlikte oynayalım n'olacak, yabancı bulabilsem onlarla oynayacağım da, bulamadım hiç. Haberleşme sıfır oyunda, kimse chat'i kullanmıyor resmen.

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

Ya 2. dünya savaşı oyunlarını severim bunuda oynuyorum closed betadan beri ama ya böyle yaymayın bari burda oyunu malum Türkler free to play bir oyun gördüğü zaman ona buna söylüyor diğer oyunlardan

Oyunda hiç Türk görmedim. Dün bi sahin177 gibi bi nick gördüm, alttan yazdım ama cevap vermedi. Açıkçası birlikte oynayalım n'olacak, yabancı bulabilsem onlarla oynayacağım da, bulamadım hiç. Haberleşme sıfır oyunda, kimse chat'i kullanmıyor resmen.

şuan taktiksel birşey barındırmıyor çok fazla. spawn olur olmaz düşman tarafına koşturuyorsun umarım ileride optimizasyon ve oynayış daha çok gelişir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

quote:

şuan taktiksel birşey barındırmıyor çok fazla. spawn olur olmaz düşman tarafına koşturuyorsun umarım ileride optimizasyon ve oynayış daha çok gelişir

Aslında barındırıyor. Yani harita büyük, arkadan basmak çok büyük bir etken taşıyor. Ayrıca belli bölümlerin savunması konusunda oyuncular hemfikir olamayınca bölgeler çok rahat elden çıkıyor. Bunların hepsi haritanın büyük olmasından kaynaklı.

Misal geçen herkes saldırıya gitti, adamlar dağın arkasından dolanıp şehre girdi ve biz saldırıdayken gerideki post'u ele geçirdiler. Sonra dön geri dönebilirsen. Yani geride adam bırakmak ve savunmayı iyi yönetmek lazım. Taktiksel değil mi? Battlefield haricinde çok multiplayer fps oynamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

quote:

Aslında barındırıyor. Yani harita büyük, arkadan basmak çok büyük bir etken taşıyor. Ayrıca belli bölümlerin savunması konusunda oyuncular hemfikir olamayınca bölgeler çok rahat elden çıkıyor. Bunların hepsi haritanın büyük olmasından kaynaklı.

Misal geçen herkes saldırıya gitti, adamlar dağın arkasından dolanıp şehre girdi ve biz saldırıdayken gerideki post'u ele geçirdiler. Sonra dön geri dönebilirsen. Yani geride adam bırakmak ve savunmayı iyi yönetmek lazım. Taktiksel değil mi? Battlefield haricinde çok multiplayer fps oynamadım.

aslında dediğim tam öyle değildi yani oyuncular arası bir iletişim yok onu kasıt etmek istedim zaten

• Yanlış anlamışım, tamam o zaman
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.