Şimdi Ara

Heroes and Generals (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
5
Favori
24.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Marksman3

quote:

Orijinalden alıntı: kağıt ayakkabı

quote:

Orijinalden alıntı: Marksman3

Oyunu indirmeyi düşünüyorum Oynayanlar fikirlerini paylaşabilir mi? Tavsiye ederler mi ?

yüzlerce saat battlefield bc2, 3 ve 4 oynadım, bundaki zevk apayrı

oyun zaten 1 gb, 20 dk de indirip bakabilrisiniz

Cevap için teşekkürler indiriyorum dediğin gibi çabuk iner ve pişman olacağım bir oyuna benzemiyor.

birde şöyle diyeyim yıllardır bf42 nin yenisi çıksın diye bekledim, muradıma ermiş kadar oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya oyuna kayıt olamıyorum !!! açılan sayfada error falan yazıyor çözüm nedir
    2006'dan beri buradayız.
    Bugünler sizin olsun ama uğruna çok çalıştıgım gelecek benimdir.
  • evet arkadaşlar oyun gerçekten zevkli ... bana biraz red orchestra 2 yi anımsattı tabi onda uçak araba vs yoktu nese benim birkaç sorum olucak oyunda uçak araba zırhlı araç gibi öğeleri nasıl sürüyoruz ? yada satın alabiliyormuyuz ?
    araba ya binebiliyorum ama sadece makinalı kısmında oturuyor sürmeyi keşfedemedim kontrol ve tuş işlevleri(varsa)
    konusunda beni biraz aydınlatırmısınız. teşekkürler

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
  • Oyunun grafikler falan çok süper olmasa da, oyun çok sarıyor. Tankçı olarak devam ediyorum, bf3'ün yüzüne bakmıyorum.
  • İndirmeye yeni başladım, RO 2'ye alternatif olacak gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 31 Ağustos 2014; 10:47:27 >

Steam e gelmiş.Nasıl beyler tavsiye ediyor musunuz ?

Ekleyin : HatakeKakashi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Araxes

http://store.steampowered.com/app/227940/

Steam e gelmiş.Nasıl beyler tavsiye ediyor musunuz ?

Açıkçası ben de tavsiye ederim, oynadıkça oynayasın geliyor. Örneğin stuart tankını satın aldım, gerçek bir tank hissi veriyor, yıllarca world of tanks oynadım ama bundan aldığım zevki almadım.

Oyunun kötü tarafı tank, bazuka, silah vs. açmak için oldukça uzun kasmak gerekiyor, para biriktirmek gerekiyor. Tabii bedava bir oyun, para ödeyerek daha kısa sürede ulaşılabiliyor.

Oyuna başlayanlar infantry karakteri ile devam etsinler, bu ana para kaynağı. Daha sonra başka bir infantry daha açıp onu, tankçı, pilot , keskin nişanı yada paraşütçü yapın. Yani oynarken aynı savaşta hem tankçı adamınızla, hem piyadenizle oynayabiliyorsunuz.

• Oyunu bsc deki bir ön incelemede tanıdım. İncelemedeki anlatılanın tam tersi oyun bana gayet yeterli ve keyifli geldi. Vuruş hissi atmosfer savaş alanı gibi etkenler free to play bir oyuna göre çok çok iyi. Yaklaşık 4 gündür aralıksız oynuyorum eklemek isteyen olursa, bombaci_mulayim.

Orijinalden alıntı: TheGreenAxe

oyun güzelde optimizasyon sorunu var oynanmıyor fps çok düşük sistem yetmesine rağmen

evet o ciddi bir problem, o yüzden oynamayı bırakmıştım
  • pay to win mantığı var gibi. bizim açamadığımız şeyleri parayla hemen açabiliyor millet. ayrıca oyun o kadar iyi değil. buglar felan da var.(gerçi erken erişimde düzelir) kaç kere bisikletten inerken havaya uçtum yere düştüm. ayrıca 3. seviyeye gelince campaing mission felan açılıyor ama kimse oynamıyor. ilerde düzelir herhalde bilemiyorum. oyunda potansiyel var açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaq -- 31 Ağustos 2014; 18:26:45 >
  • oyun bence çok iyi o savaş hissini veriyor. Nerden geldiği belli olmuyon kurşunlar sürekli tedirgin ediyor sizi. Squad mantelitesi oturmuş arkdaşlar eklesin tsden konuşup oynarız. +23 yaş olsun. steam EfeCan namı diğer kısmında antking yazan

F2P oyunu olduğundan dolayı çok ön yargılı olmamak gerekiyor.

Keyifli oyunlar
  • Merhaba arkadaşlar ben bu oyunu steamdan indirdim.Fakat oyuna giremiyorum.oyuna girmek istediğimde açılış bölümünde ''SERVER DOWN FOR MAİNTENANCE'' diye bir yazı çıkıyor.Sağ altta ise check server status yazıyo ve 200 den geriye sayım yapıyor sürekli...
    Bi ara ip adresini değiştirmiştim netin acaba ondan kaynaklanan bişey mi ???
    Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Orijinalden alıntı: Aquilifer

Özellikle arkadaş grubu ile TS'den oynandığında aşırı keyif veriyor. Yıllardır özlemini kurduğum WWII oyunu olmasa da ağzıma bir parmak bal çalmayı başardı.

F2P oyunu olduğundan dolayı çok ön yargılı olmamak gerekiyor.

Keyifli oyunlar

hocam oynayan varsa bir takım yapalım

Orijinalden alıntı: Ömer Veli

Ben oyuna yeni başladım rank 3'deyim oyunda yeni yeni bölümler geldi ben pek çözemedim bölümleri açıkçası biraz yardım ederseniz

ne gibi çözemedin
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.