Şimdi Ara

Age Of Empires III (Scenario Editor) yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
13.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler age of 3 warchiefs oynuyorum kendim çok güzel bi harita yaptın senaryo editoründe fakat her türlü ayarı yapmama rağmen bir türlü oyunaq başladığımda adamlar (düşman) hareket etmiyor... yanlarına koyun altın ağaç koydum hiç birine gitmiyorlar öyle duruyolar... town center koydum(otomatik olarak 4-5 tane amele çıkıyo zaten oyun başladığında) 3kişiliktir ayarı yaptım bilgisayar 2 sini ben birini yönetiyim ayarını falan yaptım olmadı yaaaa.... yapan eden varsa nası oynuyoruz bana bi anlatabilirmi yani düşmanı nasıl hareket eder yaşar duruma getiriyoruz ???

• yokmu bir bilen yauuuwww ???? yaptığım saatler harcadığım harita elimdemi patladı şimdiii
  • ???????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Jolly Joker -- 2 Ocak 2008; 21:58:53 >
  • Bildiğim kadarıyla kendin scenario editör'de yaptığın haritalardaki adamları hareket ettiremiyorsun.. İnternetten bir kaç tane farklı harita indirdim onlarda hareket ediyorlar ama... Belki biz birşeyi eksik yapıyoruz belki yapanlar bir şeyi fazla yapıyor arada bir fark var ama ne ? :)
  • Kardeş bu oyunda bende seneryo yapıyorum sadece town centerden birkaç çıkan malzemeyi topladıktan sonra bön bön duruyolar
    ben indirdiğim bazı seneryolarda yalnış görmediysem hani kutular varya üçgen dörtgen dikdörtgen üzerlerinde sayılar olan onları belli yerlere koyuyo adam tabi team ı seçerek sonra ona göre hazırlıyarak yapıyo ve adamlar hareket ediyo ama bana göre age of serisinde en iyi seneryo age of 1 ve 2 de sen damları koyuyosun onlar sonra kendi kareket ediyo
    BU KADAR BİLDİKLERİM BU.
  • sanırım burdan istediğin bilgileri elde edebilirsin
  • Player seçmen lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu hortlatmış gibi olacağım sanırım ama bunun tek ve kolay çözümü aşağıda ki link de. Detaylı bir şekilde anlattım videoda. Çok zor değil. Boşuna başka yöntemlerle de vakit kaybetmeyin.
    Hortkulukyoutube
    Age Of Empires 3 Scenario Editör Düşmanı Kontrol Etme - AOE 3 Rakip Oynamıyor ÇÖZÜM
    https://www.youtube.com/watch?v=2OwTOijeicQ&t=523s

• harita yapımı:

1- haritanızı yapın

2-rakibin köy evinin önüne al start koyun (rabibin numarasına bağlı)

3-üst sekmelerden scenerio yu seçin ve player dataya tıklayın

4-sag taraftaki rabinizin olduğu çubukta all var ona tıklayın

5-ailoaderstandart ı seçin ve onayların

not:rakibiniz insana ayarlı olacaktır değiştirin ve bilgisayar yapın

6-triggers kısmına girin

7-şarta bğlı kısmında all buldings dead var onu seçin

8-efektler kısmında end game yi seçin

haritayı yaptıysanız ve dediklerimi uyğuladıysanız rakibiniz hareket edicektir ve rakibin bütün yapılarını yıktığınızda oyun bitecektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.