arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu tarzda bir strateji oyunu arıyorum. ben çok realist bir insanım. oynadığım oyunun gerçekci olması lazım. age of tarzı eski çağ oyunlarınıda sevmiyorum. tavsiye edeceğiniz oyunda böcek , robot , uzaylı , kene vs tarzı şeylerde olmasın. biliyorum bazılarınız bana kızıp bunların olmadığı oyun mu olur diyebilir. evet olur command conquer generals işte. lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum. ben araştırdım bulamadım. belki bileniniz vardır.
Bende çok aradım bu tarz oyun ama bu oyundan aldığım zevki hiç bir oyundan alamadım bulursan böyle bir oyun buraya yazarsan sevinirim
Generals 2 çıkar gelecek sene falan.Onu beklicez artık
her sene bekliyoruz çıkacak diye. 6 sene geçti çıkacağı edeceği yok. bu saatden sonra çıkacağını hiç sanmıyorum. tberium serisini devam ettirecek EA heralde.
quote:
Orijinalden alıntı: metrixcafe
her sene bekliyoruz çıkacak diye. 6 sene geçti çıkacağı edeceği yok. bu saatden sonra çıkacağını hiç sanmıyorum. tberium serisini devam ettirecek EA heralde.
çıkıcak beyler...
generalsin tadını asla vermez ancak real strateji olduğu için Act of War High Treason'u önerebilrim. dediğim gibi atmosferi generals tadında diil ancak güzel bir strateji oyunu ...
axix and alies harika bir savaş oyunu ama 2. dünya savaşı orduları var sadece
Rise Of Nations
EK paketler
Rise of Nations: Rise of Legends Rise of Nations: Thrones and Patriots
arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu tarzda bir strateji oyunu arıyorum. ben çok realist bir insanım. oynadığım oyunun gerçekci olması lazım. age of tarzı eski çağ oyunlarınıda sevmiyorum. tavsiye edeceğiniz oyunda böcek , robot , uzaylı , kene vs tarzı şeylerde olmasın. biliyorum bazılarınız bana kızıp bunların olmadığı oyun mu olur diyebilir. evet olur command conquer generals işte. lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum. ben araştırdım bulamadım. belki bileniniz vardır.
Hmm Zero Hour'a "gerçekçi" demek için "realism" kavramının oldukça değişik olması lazım herhalde :)
Her neyse; Company of Heroes, Theatre of War, Men of War, Combat Mission serileri ilgini çekecektir.
Merhaba,
World in Conflict oyununu önerebilirim. Modern silahlar var, mekanlar gerçekçi.
bende çok oyun denedim ama Zero Hourdan aldıgım zevki hiçbir oyundan alamadım. müzikleri olsun, ülkeler arası denge olsun herşeğiyle mükemmeldi Generals 2 yi beklemekten başka çaremiz yok
Rise of nations akar
Empire Total War. 1700'lü yıllarda başlıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: asyacafe
Rise Of Nations
EK paketler
Rise of Nations: Rise of Legends Rise of Nations: Thrones and Patriots
Generals yakın çağ atlamalı bir sure idare eder..
Şu an ANNO 1404 ugrasıyorum...
+ 1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme