Şimdi Ara

Heroes and Generals (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
5
Favori
24.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık karargahların isimleri değişik tanklar uçaklar var bazı bölümlerde sniper bile var bunlara pek alışamadım ben eski sadece piyadelerin olduğu bölümlere dönemez miyim?Ve bir soru daha oyunda para harcamadan (gerçek para)gold kazanabilirmiyim kazanabilirsem nasıl kazanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer Veli -- 3 Eylül 2014; 10:58:04 >

Orijinalden alıntı: Ömer Veli

Artık karargahların isimleri değişik tanklar uçaklar var bazı bölümlerde sniper bile var bunlara pek alışamadım ben eski sadece piyadelerin olduğu bölümlere dönemez miyim?Ve bir soru daha oyunda para harcamadan (gerçek para)gold kazanabilirmiyim kazanabilirsem nasıl kazanırım?

Training bolumlerini secersen oynarsin diye tahmn ediyorum ben denemedim cunku. Ama oyunun oyle keyif8 cikiyor sende tank kasabilirsin sana kalmis birsry. Normal gold oyunda bazi bolumler veriyor ama neye gore bilmiyorm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen gün düşman araçları canımı sıkınca panzerschreck aldım sonra bi baktım taşımak için yer yok mp40 alacak para da kalmadı. ama oyun çok güzel yeni mapler vs. getirip geliştirseler çok iyi olacak.

Orijinalden alıntı: Königstiger

geçen gün düşman araçları canımı sıkınca panzerschreck aldım sonra bi baktım taşımak için yer yok mp40 alacak para da kalmadı. ama oyun çok güzel yeni mapler vs. getirip geliştirseler çok iyi olacak.

kaç levelsin hocam bir sürü map var özellikle şehir içindekiler çok güzel nereden ne çıkıcak bilmiyorsun. Oyunun en büyük artısı açık dünya olması hani kasıp düşmanın arkasından dolaşabilirsin hiç görünmeden.

Orijinalden alıntı: antking

quote:

geçen gün düşman araçları canımı sıkınca panzerschreck aldım sonra bi baktım taşımak için yer yok mp40 alacak para da kalmadı. ama oyun çok güzel yeni mapler vs. getirip geliştirseler çok iyi olacak.

kaç levelsin hocam bir sürü map var özellikle şehir içindekiler çok güzel nereden ne çıkıcak bilmiyorsun. Oyunun en büyük artısı açık dünya olması hani kasıp düşmanın arkasından dolaşabilirsin hiç görünmeden.

6 level askerim vardı hocam da sildim onu yeni açtım 3 levelım şu an. attack/defense mapleri biraz çeşitli de 3 level olana kadar a ve c ormanda b tepede olan bi map var %95 orası geliyordu matchmakingde

• 3den sonra isin rengi degisiyor ucaklar tanklar filan ortalik senleniyor bende 3deyim 4e az kaldi. Steam id EfeCan ekle oynariz beraber

3den sonra isin rengi degisiyor ucaklar tanklar filan ortalik senleniyor bende 3deyim 4e az kaldi. Steam id EfeCan ekle oynariz beraber

o tanklar mahvediyor beni. amerika tarafında daha çok tank komutanı var sanırım çünkü alman tarafında ya rastlamıyorum ya da panzer 1 gibi dandirik tanklar kullanıyorlar. karşıda kos koca sherman, hellcat var eziyorlar haliyle.

bu arada oyunun yapımcılarından biri ile karşılaştım bir facebook grubunda. yapımında çalıştığı bir oyuna ekleyeceği rus tankları ile ilgili bir şeyler soruyordu. profiline baktığıma göre heroes and generals ile ilgili bu. yakında doğu cephesini de göreceğiz gibi gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: buyha

quote:

quote:

quote:

6 level askerim vardı hocam da sildim onu yeni açtım 3 levelım şu an. attack/defense mapleri biraz çeşitli de 3 level olana kadar a ve c ormanda b tepede olan bi map var %95 orası geliyordu matchmakingde

Aynen hep aynı haritalar geliyor ayrıca base harici bir yerde niye doğamıyoruz?

sadec a b c noktalarının olduğu ilk seviye oyunlarda öyle ama büyük savaşlarda base haricinde de doğabiliyorsun.

• Sturmgeist93 panzer38 t sahibiyim ekleyin :)
  • Beyler küçük haritada oynamak isteyenler training seçeneğinşi kaldırın campaigni işaretleyin bikaç dakka bekliyosunuz ama girebiliyosunuz oyunlar çabuk bitiyor steam adım Sturmgeist93 ekleyebilirsiniz pz38 im var pz 3 e az kaldı
    Golf 1.2 TSi 110 Ps Manuel 2016
  • hayatımda duyduğum en kötü silah seslerine sahip oyun

bunu dışında vuruş zorluğunu ve karakter hareketlerini beğendim

1-) Tek bir askere bağlı kalmayın, level atlayıp coin kasmaya başlayınca yeni askerler oluşturun 7100 coin karşılığında yeni bir asker çıkarabiliyorsunuz. Aralarında geçiş yapabiliyorsunuz. Sağ alttaki butondan (üstünde asker resmi gibi bir şey var) "Your Soldiers" bölümüne geçin "Click to enlist soldier" butonuna tıklayın. Hazır eğitilmiş asker de (leveli yüksek oluyor bunların) yapabilirsiniz ama gerçek para karşılığı alınan gold'lardan istiyor.

2-) Yeni askerler oluşturdunuz, bunları ayrı ayrı sınıflandırın. Bildiğiniz gibi oyunda değişik mevkiler var. Önce bu mevkilere değinelim arkadaşların da bilgisi olsun

- Infantry mevkisinde normal piyade oluyorsunuz. Araçları veya motorları sürebiliyorsunuz.

- Fighter Pilot mevkisinde uçak pilotu oluyorsunuz. Uçakları sürebiliyorsunuz. Ayrıca uçaktan ayrılıp veya atlayıp normal piyade olarak da savaşa devam edebiliyorsunuz.

- Tank Crewman mevkisinde ise tankları yönetiyorsunuz. Yine aynı şekilde tankın içinden çıkıp normal piyade olarak da savaşa devam edebilirsiniz.

- Paratrooper mevkisinde ise paraşütçü asker oluyorsunuz. Yani oyuna başlamadan önce uçaktan atlıyorsunuz ve paraşütünüzü kullanarak istediğiniz yere inebiliyorsunuz.

- Recon mevkisinde ise keskin nişancı oluyorsunuz. Keskin nişancı tüfeklerini kullanabiliyorsunuz. Zaten normalde de keskin nişancı tüfeklerini kullanabiliyorsunuz ama sanırım bu mevkiye geçtiğinizde tüfekler direk açılıyor.

Önemli bir uyarı yapayım; infantry hariç her mevkide istediğiniz silahı kullanamıyorsunuz. Mevkiye göre askerinizin kapasitesi düşüyor.

İkinci maddenin örneğine gelecek olursak;

Mesela 3 tane askeriniz var. Bu askerlerden birini pilot yapın, öbürünü tank crewman yapın. Üçüncü askeri infantry olarak bırakabilirsiniz veya leveli yetiyorsa paratrooper'da yapabilirsiniz. (Yada yeni bir asker oluşturup onu paratrooper da yapabilirsiniz seçim size kalmış.) Aynı şekilde yeni bir asker oluşturup Recon'da yapabilirsiniz.

3-) Tanklara boşuna el bombası atmayın, patlamıyor. Tankları bazuka, anti tank mayınları yada anti tank bombasıyla patlatabilirsiniz. Silah mağazasında yanında yazıyor zaten. Anti tank yazıyorsa tanklara karşı etkilidir.

4-) Combat badge konusuna gelirsek combat badge'lar size ekstra bir özellik sağlıyor. Seçtiğiniz badge'a göre düşmanların sizi belirleme oranı düşüyor veya silahlardan daha az hasar alabiliyorsunuz. Ama öyle kafanıza göre istediğinizi seçemiyorsunuz önce badge'ı kazanmanız gerekiyor. Bir adet combat badge slotumuz var eğer paralı üyelik sahibi iseniz bu ikiye çıkıyor. Tavsiyem Ghilie veya Heavy Set badge'ını kullanmanız.

Benim de bir sorum olacak ayrıca şimdi ben Amerika tarafındayım savaş bitti ve taraf değiştirdim yani Almanya'ya geçtim. Amerika tarafındaki askerlerim veya silahlarım Almanya tarafına mı geçiyor yoksa Almanya tarafında yeni bir başlangıç mı yapıyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirHerif -- 17 Eylül 2014; 17:14:13 >

• Sifirdan basliyorsun hocam denendi

• beyler öncelikle "server down for maintanance" yazısı bakım sebebiyle server kapalı demek oluyo. 2-3 saat kapatıyolar sonra açılıyo. Araç alıp oyunda sürmek istiyosanız spawnlanırken piyade değil araçla spawnı seçmeniz lazım bulunduğunuz takımda araç mevcutsa araçla spawn aktif gözüküyo basıp spawnlanıyosunuz. Ayrıca beraber oynamak isteyen arkadaşlar varsa severek kabul ederim skype ile iletişim kurarak oyayabiliriz, ben almanlardanım yalınız :D oyunu epeyce kurcalamış, bi kaçtane bug reportlamış biri olarak elimden geldiğince yardım ederim...
  • pek oynayan yok sanırım. Bende Almanlar ile takılıyorum. sniperi açtım. Zevkli oluyor uzaktan indirmek :D
    Evet, ben arka duvardaki böceğin sol arka bacağının üstünden geçmiş olduğu masayı üreten fabrikanın duvarına sıva vurmuş amelenin haftalığını veren adamın torunu. Tanımamış olabilirsin sorun yok :D
  • bende oynuyorum nickim henrik182.tiger 2 recon ne isterseniz var ekleyin beraber oynayalım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.