Şimdi Ara

Herkes Aptal, Bi Uyanık Sizsiniz. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
8
Favori
56.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
913 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bunu çok güzel şekilde organize olup bu fırsatçıların elinde patlatabilirsiniz.


    Bakın Bim, Şok, A101 gibi yerlerde mağaza sorumlusu önemsizdir. Ama bölge müdürü ya da şube müdürü Allah gibidir. Muhtemelen Allah'tan daha fazla korkarlar bu ikisinden.


    Sabah mağazaya gidin, ilk giden olun yani. İsteyin ürünü. Yok mu dedi? Satmıyor mu? Hemen bölge müdürünü ya da şube müdürünü arayıp şikayet edeceğinizi bildirin.


    Abartı gibi gelebilir ama şube müdürleri ile bizi okey oynarken gören mağaza müdürlerinin ne hale girdiklerini iyi biliyorum. Şube müdürü geleceği gün korgeneral gelen iç anadolu bölüğü gibidir. Fayansları kaldırıp silmeye çalışırlar. O derece korkutucu evet.

  • berk70 kullanıcısına yanıt

    Çok kolay.

    Ürünün satılacağı tarih. Bir şubesine 5 ürün geldiyse o ürün mağaza açılış saatinden sonra faturalı bir şekilde fatura ismi magadaki çalışanların ismi olmaması ve ürünü 1 kişi 1 ürün ile sınırlandırması gerekiyor.

    Hatta mümkünse fatura ismi TC kimlik numarasının yazılımı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bazen a101'e gidince fişte almadığım ürünler oluyor 5 tane bulaşık detarjanı vs, bir defa haribo kampanyasından bir gün önce gitmiştim şube sorumlusu yarın gel dedi kasiyer iplemedi depodan getirdi ürünü verdi, 10 liralık şeker için böyle oluyorsa gerisini siz düşünün.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 13 Ocak 2021; 4:27:33 >
  • media markette 350 ye sattı sırayla kampanya yapıyorlar gerçek fiyatı 650 değilki 650 yi haketmez ve kimse almaz .

    350 ye toplasaydınız aylarca kaldı media markette hayal kurmayın kimse satamaz o paralara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lafları birbirine karıştırıyorsun, elinde kendi mantığın dışında bu adamların gariban olduğunu kanıtlayacak bir tek veri var mı? Ayrıca olayı gariban edebiyatına bağlamanın manası yok, yapılan şey yanlış mı? O halde?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, al sat yapan, bu milleti keriz yerine koyanlara inat, burayı çokça okuyorlar biliyorum. Aşağıya bir model bırakıyroum, arctis 1 gibi giriş seviyesi model kulaklık. Farklı satıcılarda bulunabilir.


    https://www.sanalmarketim.com/Urun/Razer-Kraken-X-Siyah-7-1-Surround-RZ04-02890100-R3M1-Mikrofonlu-Oyuncu-Kulakligi-/109008

  • Coğrafya kaderdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle tebrik ederim, tam abi DH ruhu bu konu!! bravo.



    bu yaz bana mause lazım oldu, lenovo marka laptop almıştım, tatile mause götürmemişim. instagramda gördüm baktım a101 kablosuz lenovo mause satıyor. yemin ederim. fethiyeden başladım araba ile konya dan niğdeye kadar 10 tane a101 de durdum kasabasından ilçesine, tüm mauseler alınmış. her markete 1 tane göndermişler. o mauseden bulamadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 13 Ocak 2021; 7:40:3 >
  • 2 sene önce bim de Stanley termos kampanyası vardı. İlk giren ben olmama rağmen satıldı dediler. Aynı kampanya 4 5 ay sonra tekrar geldi adamlarla mağazayı ben açtım bu sefer gelmedi dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal fiyatı neyki bunun ?
  • boşverin birazda fakir varoş kasiyerler vursun parayı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık bizlere , on numara kafamız var terbiyemiz var ama doğru yere harcamıyoruz .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheSilentGhost-T

    amerikada yapılıyor mudur? almanyada hele hele sonuç olarak onlar bizi kıskanıyor  

    Almanyada bile bu tarz saçmasapan hareketleri yapanlar yine türkler , milletin sokağa atıığı ikinci el ürünleri toplayıp parayla satıyolar ,internette bile var videosu , almayada ev taşıyan bi salak vardı , milletin attığı eski eşyaları alıp satıyodu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 13 Ocak 2021; 16:10:39 >




  • Herkes Aptal, Bi Uyanık Sizsiniz.
    Herkes Aptal, Bi Uyanık Sizsiniz.

    Letgo da çevremde böyleleri var mı diye bakayım dedim, ne hikmetse aynı arkadaşa 1 hafta önce "doğum gününde" Arctis1 ile Rival 3 hediye gelmiş. Vay arkadaş !!!





  • Küçük bir ilçede yaşıyorum iki tane bim var, muhtemelen bu kulaklık kalmıştır . isteyeniniz varsa kaç TL ise gönderin kargo yaparım ,bu hiyarlara para kazandırmayin
    Bir bakalım kaldıysa yada kaç adet varsa buradan yazarim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 13 Ocak 2021; 8:37:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkenin %99 u dolandırıcı

  • isteyen herkes istediği gibi paylaşabilir. ne kadar çok kişi bilgilenir ve farkında olursa o kadar mutlu olurum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheJudgé

    Almanyada bile bu tarz saçmasapan hareketleri yapanlar yine türkler , milletin sokağa atıığı ikinci el ürünleri toplayıp parayla satıyolar ,internette bile var videosu , almayada ev taşıyan bi salak vardı , milletin attığı eski eşyaları alıp satıyodu



    Alıntıları Göster

    Videonun tamamını izlemedim ama anladığım kadarıyla bu arkadaşlar geri dönüşüm konusunda çalışıyorlar. Yaptıkları oldukça faydalı bir şey.





  • Sanırım bu ürün fiyat performans olduğu için bu kadar konu ünlendi. Ama size çok basit şeyler için örnek vereyim. Bimde satılan şeyler her zaman bellidir. Bim standart ürünlerini satar genelde. Bundan 3 sene önce Logitech m171 aldım bimden 20 liraya. Her bimde görürdüm dikkatimi çekti birde o zamanlar üstünde 2 sene pili yeter tarzı bir şey yazıyordu. Alalı 3 sene oldu dedim ya bir kere pilini değiştirmedim. Bunu neden anlattım çünkü bim aktüelini hep takip ederim arada bu ürünün benzerleri girer bime yada a101e ve hiçbir mağazasında bulunmaz. Bir ürün aktüele giriyorsa asla bulamazsınız. Yurdum mısır konservesi var BİMdeki standart bir ürün. Bir kaç hafta art arda bu ürünü aktüele koysunlar bakın hiç bir mağazada kalmaz. Hot wheels serisi arabayıda sık sık satıyor BİM. Normalde 9,90a satarlar standart. Ara ara aktüele girer 8,95e iner. 8,95e indiği hafta hiç bir mağazada bulamazsınız.


    Sadece BİM değil A101, Şok içinde aynı durum var. Hangi marketti hatırlamıyorum 250 liraya oyuncu masası dedikleri bir masa getirdiler. Bu ürün ayda bir aktüele girdi. Başlarda aynı ürün tüm sitelerde 500-600e satıldı. Tabiki BİMde yok. Aradan belirli bir süre geçtikten sonra bizim kuzen PC topladı dedim BİM şöyle bi ürün satıyor al istersen. Gittik baktık ürün orada duruyor tozlanmış kutusu. Yaklaşık 1 ay durdu o ürün o mağazada. Aktüelde olsa bulamazdık. Ama aktüelde olmadığı zaman satılmıyor.


    Yaklaşık 6 ay önce ise BİMde karton ev vardı dışı hot wheels arabalarının resmi olan. Görüp merak ettim sordum 20 lira dediler. İnanamadım. Oğlum oynar diye aldım. Ancak o ürünü ne aktüelde gördüm ne de bir yerde. O günden sonrada hiç bir mağazada yoktu. Çok uzattım ama durum hep böyleydi. Bir ürün reklam edildiyse ne olursa olsun bulamazsınız. Bu kulaklıkta olabilir çorapta.





  • hakan_sp kullanıcısına yanıt

    Kurnazlıkla el altından market çalışanıyla anlaşıp ürünü ayırtıp satın alan sonra da dışarıda 100 tl karla satan düzenbazlardan alıp onlara kar ettireceğime namusuyla satış yapan milyar dolarlık amazondan alırım en azından kendimi kötü hissetmem. Satış sonrası 14 gün içinde iade şansım da olur(kulaklıklarda geçerli olmadığını biliyorum)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.