Şimdi Ara

Herkes Aptal, Bi Uyanık Sizsiniz. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
8
Favori
56.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
913 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dünya düzeni maalesef bu şekilde sızlanmayı bırakın ve ayak uydurun.  

  • bim den aldığınız ürün aynı ürün değil.

  • 1 sinemada 1 de markette adamın, arkın, tanıdığın olacak ki hayatı yaşayasın ağa... :D

  • bencede aynı değildir abi yoksa bim bunu 300 den alıyorsa mediamarkta 300 den alıyorsa 700 e satıyorsa asıl fırsatçı tekno marketler olmuyor mu? Buradaki arkadaşlarda 50 100 lira üstüne koyup satanlara saldırıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu resmen forumdaki alsatçı turnusolü olmuş :)

  • hakan_sp kullanıcısına yanıt

    İşsiz güçsüz adamlar mı bu işi yapıyor sizce gerçekten? Bu adamlar bunu bir sektöre çevirmiş durumda. Öyle olsa bile Amazon dediğiniz şirket ürünü alıp kullanmış olsanız dahi 40 gün içinde sorgusuz sualsiz iade alıyor, paranızı da kuruşu kuruşuna iade ediyor. Sizin tanıdığınız hangi satıcı müşteriye bu şekilde değer veriyor? Zamanında Amazon'dan (us) dijital bir kod satın almıştım, kodu girdim çalışmadı, canlı destekten yazdım adamlar hiç birşey sormadan özür dileyip başka bir kod verdiler. Onu girdim, yüklendi. Aradan birkaç gün geçti ben ilk aldığım kodu tekrar deniyim dedim, kod bu sefer çalıştı. Tekrar Amazon'a gidip durumu anlattım, ilk kod için de ödeme yapmak istediğimi söyledim. Adamlar size verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı bu kod hediyemiz olsun dediler. Sadece bu bile adamlara 200tl fazla vermeme yeterli bir sebeptir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk'ün tek katılmadığım sözü: Türk milletinin karakteri yüksektir...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu sadece kulaklığa bağlamak yanlış bence. Herhangi bir ürün, ilgi çeken veya indirimde olan, takip edin gittiğinizde bulamazsınız. Buraya gelmedi veyahut satıldı derler. Ama aslında olay basit, yedirmezler.

  • her market müdürünün kendi toptancısı vardır indirimli ürünlerini toplayan.. karşılığında müdüre bir şeyler hediye eder vs... değerli ürünleri ise müdüre bile yedirtmeden bölge müdürleri toplatır.. bunun ticaretini içeridekiler yapıyor kısaca.. tanıdığınız varsa belki 1 adet alabilirsiniz..

  • windlea983 kullanıcısına yanıt

    Abi milyar dolarlık şirketle al sat yapan Türkiye garibanını karşılaştırmışsın farkında mısın.?? Dediğin şeyleri bende biliyorum amazon üyesiyim ama kesinlikle bizim şirketlerle kıyaslayamam amazon holdingse , ütopya kobidir. Ayrıca tabiki yapacak Amazon bu saydıklarını koymaz onlara. Bu sayede tutunuyorlar işte bak amma Türk fanı olmuş. Adamlar amazona laf etsem beni taşlayacaklar  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu topraklarda bu al-satci köpekler kadar rezil ve yüzsüz bir insan topluluğu olamaz.
  • Yahu sen nispeten pahali urunde gormussun bu olayi. Ben kapi paspasinda gordum adam bimden almis letgo vs yerlerde ustune kar koymus satmaya calisiyor. Ustunde etiket var bimden baska satani yok. Paspas basina kar 10tl.
    Vallaha yazik cildirmamak elde degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • t2n kullanıcısına yanıt

    biraz sınırlı bi dünyanız var sanırım 😕

  • Ülkenin genel sorunlarından birisi bu husus maalesef. Ancak küresel olarak da sıkça yaşanan bir durum. Tehlikeli yanı da gitgide büyümesi ve hedef tüketici kitlesine sadece zarar vermekten başka hiçbir işe yaramayan kolay para sevdalılarının meşgalesi de denilebilir.

    Refah düzeyinin genel manada birçok yerde azaldığı ve tüketimin hızla arttığı bir dönemdeyiz. Bu durumda piyasaya çıkan ürünleri bile toparlayıp karaborsa oluşturarak yüksek fiyatlardan gerçek kullanıcılara dayatma yapılması kültürüdür.

    Herkesin satıcı olduğu, hiç kimsenin risk almadığı herkesin alıp sattığı ve para kazandığı bir ortamda olanlar bunlar. Vergi ödemesi yok, ticari ehliyet yok, ahlak yok, etik yok. Bunu tabi ticaret ehliyeti olup yapan kimseler de çok ki zaten kara tablo da buradan doğmakta. Zira her zaman panik alışverişi ya da ilk bende olsun diye hevesle alım yapan zengin ve fakir insanlar da mevcut.

    Güzel bir konu, ama savunucusu da çok olacaktır bu davranışın maalesef.




  • .Statistics. kullanıcısına yanıt

    Bu dediğini biraz açman lazım böyle seyler yazarken. Mesela gerçekten ihtiyacı olanın malını saklamak stoklamak, elinde olmayan malın ilanını koymak gibi. Aksi halde esnafa hakaret etmiş oluyorsun canım kardeşim. Herkes alıp satıyor, peynirci, ekmekçi, tüpçü , hepsiburada, amozon, ford ;)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu marketlerin müdürlerinin bu işi yaptığını biliyordum ama bu kadar da beklemiyordum. sanırım her hafta gelen ürünleri çekip sahibinden, letgo vb. yerlerden satıyorlar. gerçekten utanç verici bir durum. umarım firmaların yetkilileri bu duruma müdahale ederler.

  • hakan_sp kullanıcısına yanıt
    Bakın hocam hepsiburada Amazon 10 liraya alıp sana bunu 80 90 liraya satmaya çalışmıyor.Ticaret değil bunların yaptığı 350 liraya alınan kulaklığı 600 700 e ilana koyacaklar her zaman olan şey bu.350 alıp 400 e satmiyorlar sonra sen bakiyosun piyasa nasıl diye ona göre fiyat isteyeceksin bakiyon piyasası yüksek sende o fiyattan koyuyosun 2.el arabaların başına gelen şey gibi.
  • 200 liraya satılan PS1 mini emulator tabanlı cihazda da bu olmuştu ve olmaya da devam edecek. Türkiye burası.

  • Market sorumluları daha ana depodan çıkmadan teknolojik ürünleri cebellezi yapıyor. Cebellezi derken 1000 liralık ürün 500 liraya mı düştü. 700 liraya okutuyor tanıdıklara 200 lira cebellezi...


    Bunun önüne anca nasıl geçerler. İndirimli ürünleri online olarak direk satarak.

  • Vay arkadaş şu dönen dümene bakın.40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Ulan çok masum kalmışım bu çakalların içinde kahretsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSHUJx -- 13 Ocak 2021; 0:12:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.