Teğmen
29 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 248 (Bu ay: 0)
Gönderileri
1 yıldan fazla milenicom kullanıyorum son 3-4 aydır bulunduğum lokasyonda cok fazla ping almaya başladım. Speedtest de yaptığım teste göre 17 ping çıkıyor ve hızım da düşüyor. İlk bağlattığım zaman 7-10 arasında ping çıkıyordu ama son 4 aydır durum bu şekilde. Alt yapım iyi saha dolabına çok yakınım 75 Download 8 Upload VDSL2 şeklinde kullanıyorum. Görsel isteyen olursa görselleri ekleyebilirim
Merhabalar;

Faiz oranı Kaskolu ve Kaskosuz şeklinde değişiyor;

Kaskolu-1.59
Kaskosuz-1,61

Kredi Kartı-Otomatik Ödeme ve KMH zorunlu ürünler arasında.

Kullandırım koşulları olarak araç en fazla 5 yaşında olmalıdır. (Alınacak aracın pert kaydı olmaması gerekiyor)

Vade ve kullandırım marj oranları hakkında ufak bir tablo yazıyorum maksimum çekilecek kredi tutarları kasko bedeline göre belirleniyor.

Taşıt Kredisi Tüm Detaylar Ziraat Bankası

Dikkatli olması gereken konu 48 vade sadece Kasko ve Fatura bedeli 400.000 TL altında olan araçlar içindir. Diğer araçlar için vade en fazla 36 aydır.
Forumdakilerin en çok sorduğu konulardan biri de gelirim xxx lira en fazla ne kadar alabilirim?

Bu sorunun cevabı temelde aylık taksitler (tüm bankadaki taksitler) maaşın %70 ini geçemiyor. Aylık ödeme gücü bu şekilde hesaplanıyor.
Başka öğrenmek istediğiniz birşey varsa konu altına belirtirseniz gün içinde ekleme yaparım veya direk cevaplarım.

İyi forumlar

Merhaba beyler,

Nvidianın son sürümü olan 472.12 ye güncelleme yapmış kardeşim şimdi sorun cs go veya warzone oynarken kulaklıktan ses açmaya kaltığımda ekran 1-2 saniyeliğine gidip geliyor bunun bir çözümü varmı?

Arkadaşlar merhaba elimde konu başlığında belirttiğim ekran karti var uzun suredir thermal pad ve macun yenilemedim thermal pad nerden temin edebilirim birde kalınlıklari farklıymış sanırım onu nereden öğreneceğim?

İkinci olarak geçen sogutucu. blogu acmaya çalıştım fakat yapışmış gibiydi fazla zorlamadım onu nasıl açabilirim acaba?
Modem arayüzünde olan snr margin degeri oyunlarda ping değerini etkiliyor mu ?

pingim 1 haftadır bu durumda ve düzelmiyor haftasonu daha kötü duruma geliyor bunu nasıl çözeceğim?

Konunun kısa özeti olarak evimde şuan 2 adet internet bağlı ilki türknet. speedtestte yaptığım test sonucunda türknet hep yüksek pingler veriyordu 13-17 arası. sırf bundan sebep denemek amaçlı evime 2. interneti milenicom olarak bağlattım.ilk 10 gün çok güzeldi. ping 9-10 arasındaydı 11 çıkmıyordu bile sonra ne olduysa pingim 14-17 altına düşmüyor cs go oynuyorum ama pingim 75 den aşağı düşmüyor. bu benim sorun haliyle.dedimki acaba yoğunluktan mıdır sabahın 7 sinde test yaptım sonuç yine aynı 14 den aşağı düşmüyor. kafayı yemek üzereyim

Merhaba arkadaşlar 100 mbit downloa 8 upload paketim var ama akşam 7 den sonra hızım çok düşüyor ve acayip ping oluyor bunun çözümü nedir? çağrı kaydı açtım ama çözerler mi?

Arkadaşlar merhaba. 3 yıldır turknet kullanıyorum normalde santralim adapazari 5 olarak görünüyordu ve 76 mbit hız alıyordum. hattım 100 mbit desteklediği için hızımı 100 mbite çıkardım ve santralim erenler santraline taşındığıni gördüm fakat ondan sonra pingim faceit sunucularında yada mm girdiğimde 80 pingden aşağı düşmüyor sorun nedir burda? Santral değişikliğinden mi oldu acaba? Şuanki santral evime daha uzak
Arkadaşlar i7 6700k işlemci ve msi z270 tomahawk anakart var. Ram 2x8 Gb 3600 mhz CL17 Gskill TridentZ Rgb modeli. Şimdi bu ramler Anakartın QVL listesinde yer almadığı için bir türlü 3600 de açamıyorum elle yaptığımda sistem açılmıyor ayarları da tam bilmiyorum yardımcı olacak arkadaş var mıdır ?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 877
İkinci El Bölümü Mesajları: 122
Konularının görüntülenme sayısı: 7.701 (Bu ay: 578)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 365 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.