Şimdi Ara

HER AMPÜLÜN BİR ÖMRÜ VARDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 22 Mart 2021; 12:42:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• katılıyorum. Bence bu ampül bundan sonra seçilse bile ülkeye verebileceği bir şey kalmadı. İyi veya kötü ülkeye verebilecekleri her şeyi verdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877

katılıyorum. Bence bu ampül bundan sonra seçilse bile ülkeye verebileceği bir şey kalmadı. İyi veya kötü ülkeye verebilecekleri her şeyi verdiler.

Artık millet 19 senedir bunlardan bıktı usandı ülkenin yeni bir partiye ve lidere ihtiyacı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 22 Mart 2021; 18:2:26 >
  • Bu gün seçim olsun açık ara yine kazanır bunlar emin olun.

• alex59 kullanıcısına yanıt
    Bos yapiyosunuz gizli akplisiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yılmaz Özdil her zaman tek boyutlu baktığı hayattan tribünlerine yine sığ bir tezle seslenmiş. Bu sığ teze karşı yazılacak çok tez var da, sadece şu cümle bile yeter:
    Ampül çağdaşlığın simgesi, Ok ise geri kalmışlığın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 22 Mart 2021; 18:34:0 >
  • Valla giden ömür var ama bizim ömrümüz oluyor nedense.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: teramycin

Bos yapiyosunuz gizli akplisiniz.
    Arkadas dogru diyor. Akp yine secimi kazanir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su yılmaz özdilin bir ömrü yok ama arkadaş.

Yaz babam yaz senelerdir ne politika bilir,ne ekonomi bilir ne bir şey bilir.

Türkiye'nin bu hale gelmesinde bu adamlarında payı var dagdaki terörist bile senden daha entelektüel oldu hala her ampulün bir ömrü varmış.

Rahat olun ya heyacanlanmayin beni takip edin yeter zaten gidecekler bir şey yapmanıza gerek yok.

2500 liraya Atatürk kitabı yazdım ben alırsanız iyi olur koleksiyonluk bu arada.

• Başlığa en uygun video bu

• asau kullanıcısına yanıt
    Derdin büyükmüş kardeş Allah kurtarsın.

• Barış Özcan yüz yıldır yanan ampulden bahsetmişti. Yani tüketim döngüsü olmasa sonsuza kadar yanan lamba üretilebilirdi 🤣

• asau kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdediks-Dediğimdediks

Abi şu kareden aklıma sadece alien predöre karşı filmi geldi ama hangisi aliyen hangisi prodetör seçemiyorum...

• arkasinda florasan gibi seçmen var . Ampulün ömrü bitse kime yazar

• alex59 kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi doğru söylüyor. Başta hak vermesem de gece tuvaletin ışığının yanmadığını görünce hak verdim.

• teramycin T kullanıcısına yanıt

Aman her şeydede gizli akpli oluyoruz he, yav git sokakta insanlar ne diyor 3 iq insanlar höhö dıj güjler yeğenim diyor. Sen gelmişsin gizli akpli diyorsun...

• Bizim ampulumuzun ömrü bitmeyen sevdamizdan gelir yazin kenari sizi sonraki secimdede üst üste koyup ziplaticaz sizde yine bu forum köşelerinde aglayacaksiniz hadi iyi aksamlar

• Artık led ampül var, serinin içinden bir tanesi patlıyor lehimleyip değiştiriyorsun ve yine devam ediyor...

Aynı bakanlar gibi.

O faizi düşürmesi, başkanım arkadan dürtüyorlar diyince şaşakalması, kongrede lebaleb eğlenmesi, ayranın köpürmesi... anlayamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 22 Mart 2021; 20:57:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.