< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 22 Mart 2021; 12:42:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HER AMPÜLÜN BİR ÖMRÜ VARDIR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
katılıyorum. Bence bu ampül bundan sonra seçilse bile ülkeye verebileceği bir şey kalmadı. İyi veya kötü ülkeye verebilecekleri her şeyi verdiler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877katılıyorum. Bence bu ampül bundan sonra seçilse bile ülkeye verebileceği bir şey kalmadı. İyi veya kötü ülkeye verebilecekleri her şeyi verdiler.
Artık millet 19 senedir bunlardan bıktı usandı ülkenin yeni bir partiye ve lidere ihtiyacı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 22 Mart 2021; 18:2:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gün seçim olsun açık ara yine kazanır bunlar emin olun.
-
Bos yapiyosunuz gizli akplisiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yılmaz Özdil her zaman tek boyutlu baktığı hayattan tribünlerine yine sığ bir tezle seslenmiş. Bu sığ teze karşı yazılacak çok tez var da, sadece şu cümle bile yeter:
Ampül çağdaşlığın simgesi, Ok ise geri kalmışlığın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 22 Mart 2021; 18:34:0 >
Valla giden ömür var ama bizim ömrümüz oluyor nedense.
Arkadas dogru diyor. Akp yine secimi kazanir.quote:
Orijinalden alıntı: teramycin
Bos yapiyosunuz gizli akplisiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Su yılmaz özdilin bir ömrü yok ama arkadaş.
Yaz babam yaz senelerdir ne politika bilir,ne ekonomi bilir ne bir şey bilir.
Türkiye'nin bu hale gelmesinde bu adamlarında payı var dagdaki terörist bile senden daha entelektüel oldu hala her ampulün bir ömrü varmış.
Rahat olun ya heyacanlanmayin beni takip edin yeter zaten gidecekler bir şey yapmanıza gerek yok.
2500 liraya Atatürk kitabı yazdım ben alırsanız iyi olur koleksiyonluk bu arada.
-
Derdin büyükmüş kardeş Allah kurtarsın.
Barış Özcan yüz yıldır yanan ampulden bahsetmişti. Yani tüketim döngüsü olmasa sonsuza kadar yanan lamba üretilebilirdi 🤣
-
-
arkasinda florasan gibi seçmen var . Ampulün ömrü bitse kime yazar
Konu sahibi doğru söylüyor. Başta hak vermesem de gece tuvaletin ışığının yanmadığını görünce hak verdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aman her şeydede gizli akpli oluyoruz he, yav git sokakta insanlar ne diyor 3 iq insanlar höhö dıj güjler yeğenim diyor. Sen gelmişsin gizli akpli diyorsun...
-
Bizim ampulumuzun ömrü bitmeyen sevdamizdan gelir yazin kenari sizi sonraki secimdede üst üste koyup ziplaticaz sizde yine bu forum köşelerinde aglayacaksiniz hadi iyi aksamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 22 Mart 2021; 20:57:15 >
En Beğenilen Yanıtlar

Benzer içerikler
- abdullah baba 3. dünya savaşı
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- yetmez ama evet nedir
- filistinin osmanlıya yaptıkları
- trendyol satıldı mı
- n11 kime satıldı
- togg kredi
- togg fabrikası nerede
- telefon vergileri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X