Şimdi Ara

Üçüncü Dünya Savaş'ında Türkiye'nin Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir alimin söylediklerine bakıyorumda bugüne nasılda anlatmış. Hepsi yavaş yavaş gerçekleşiyor. Tabii gaybı Allah'tan başka kimse bilemez ama Allah bazı kullarına bildirirse onlar bilebilerler. Böyle örnekleri vardır. Bu alim gerçekten bunları söylemiş mi diye düşünüyorum, bana mantıklı geldi biraz. Yani gerçek bir Allah dostu olmasa bunlar kendisine bildirilmese nereden bunları bilecek ? Yine de kesin böyle bir şey vardır diye söylemiyorum. En iyisini Allah bilir.

    Bugün yaşadığımız olayların neredeyse aynısı. Hatta bundan sonra yaşanacakları söylemiş. Eğer böyle olacaksa çok kötü günler bizleri bekliyor.



    Şeyh Abdullah Dağistani’ye göre:

    Mehdi’nin zuhuru öncesinde önce bitişik bir ülkeden Türkiye’ye saldırı olacak. Ondan sonra komşu bir ülke üzerinden Türkiye’nin bir kısmı işgal edilecek. ABD’nin bu duruma müdahale etmesiyle üçüncü dünya savaşı çıkacaktır.

    Abdullah Dağistani'ye göre bitişik bir ülkenin Türkiye'ye saldırmasının ardından, komşu bir ülke Türkiye'ye saldırıp bir kısmını işgal edecektir.

    Nazım Kıbrısi de Şeyh Abdullah Dağistani’nin öğrencisi olarak üstadından nakillerde bulunmuştur:

    Melhame-i Kübra'da Amik ovasında İslam askeri üç bölük olur; bir bölüğü döner kaçar, ikinci bölük şehid olur. Üçüncü bölük sebat eder. Cenabı Hakk’ın yardımı yetişir ve İslam ordusu Rus ordularının hepsini süpürür geçer.

    Ardından savaş korkunç bir dünya savaşına dönüşür. Savaş dünyanın tamamına yayılır. İnsanların çoğu ölür. Büyük bir felaket olacaktır. Mesela 7 milyar dünya nüfusunun 6 milyarı ölüp yok olacaktır.

    Dünyayı saran savaş ise üç ay sürer, savaşın sonuna doğru Mehdi a.s. gelir. Bu arada İstanbul işgal edilir. Müslümanlar İstanbul'u fethederler (işgalden kurtarırlar).

    Bu fetih sırasında Deccal çıkar. Müslümanlar Şam'a, Mekke, Medine'ye göçüp buralarda toplanırlar. Deccal 1 sene 7 ayda bütün dünyayı dolaşacak, insanları kendine taptırmak için uğraşacaktır. Dolaşması tamamlandığında İsa As. nüzul eder ve Deccal'i öldürür. İsa As. Mehdi As'a tabi olur.

    Mehdi As. 7 sene, İsa As. ise 40 sene dünyaya hükmederler. İslam bütün dünyaya hakim olur. İkinci bir Asr-ı Saadet dönemi olacaktır.”

    Onyedinci Hilal sitesi Şeyh Abdullah Dağistani’yi şöyle yorumlamaktalar:

    Türkiye Rus-Ermeni ittifakıyla işgal edilecek. Ankara’ya kadar bu işgal gelecektir. Savaşın üçüncü ayında Türk Ordusu Rusları yenecektir. Demek ki savaşın başında Türkiye yenilip epey toprak kaybedecek, ama sonra toparlanıp işgalci güçleri tamamen imha edecektir.

    Ermeni milleti millet olmaktan çıkıp yaptığı katliam ve tecavüzü kasabaya dönerek ödeyecektir. Mustafa Necati Özfatura’nın Türkiye gazetesindeki eski yazılarına göre: Ermenilerin Kafkasyadaki sayıları birkaç binlere inecektir.

    Bu savaşın başında taraflar; önce Türkler ve saldırgan Rus-Ermeni cephesidir. Savaşın daha sonraki aşamalarında Türklerin öncülüğünde İslam Alemi ile Batı arasındadır. Bütün bu tertiplerin en önemli yılı 2016 yılıdır” demektedirler.

    Abdullah Gürbüz Baba’ya göre:

    İsrail Suriye'yi almadıkça Mehdi çıkmayacak. İsrail Suriye’ye vuracak. Suriyeliler Türkiye'ye kaçacak. Savaşta İsrail Medineyi bombalayacak. Filistin ve Lübnanda çok kayıp verilecek. Türkiye'yi de vuracaklar. Daha sonra İsrail Hatay’dan vuracak. Amik ovası kan gölüne dönecek. Türkiye'den insanlar “biz de Yahudiyi ülkemizden çıkaralım" deyip orada toplanacaklar.

    Bu sırada Yunan Türkiye'nin batısını vuracak. Amik ovasındaki Türklerin bir kısmı geri dönecekler. Bir kısmı ise orada kalıp Yahudileri yok etmek için savaşacaklar.

    Türkler bu savaşın başında yenilecekler. Afganistan ve Türki devletlerden askerler gelip Mehdiye yardım edecekler. İstanbul bu savaşta işgal edildiği için İstanbul Mehdi tarafından anlaşma yoluyla yeniden geri alınacak.”

    Abdullah Gürbüz Baba’ya göre Amik ovasında Türkiye ile savaşacak olan düşman Yahudilerdir. Ancak bunlar İsrail mi, yoksa ABD yada BM görüntüsündeki yahudi kuvvetleri mi göreceğiz.

    Ahmet Hulusi’nin anlatımına göre Beykozlu Osman Akfırat Efendi:

    Türkiyede idare bozulacak ve zorlu bir ameliyattan sonra yeniden yapılanma olacak. Savaştan önce Türkiye'nin başında müslüman insanlar başta olacak.

    Yunanistan'la bir savaş olacak. O savaşta Yunanistan haksız olduğu için savaşın sonu Yunanistan için hüsran olacak. Batı Trakya ve Ege adaları Türkiye'nin eline geçecek.

    Bunun üzerine Avrupa Türkiye'yi dışlayacak ve atacak. Avrupa bizi dışladı diye önce çok üzülecekler. Ama savaş başladığında bunun büyük bir nimet olduğu anlaşılacak.

    Üçüncü dünya savaşı çıkınca Rusya Avrupa'nın üzerine yürüyecek. Avrupa'da taş üstüne taş bırakmayacaklar. Amerika Rusya karşısında aciz kalacak.

    Üçüncü Dünya savaşına Türkiye girmiş sayılmayacak. Zira Üçüncü Dünya savaşından az önce Türkiye hem Avrupa’dan dışlanmış, hem de NATO’dan çekilmiş olacak.

    Muhyiddin-i Arabiye göre o savaşta İstanbul 6 ay süreyle Ruslar tarafından işgal edilecek. Bu sürenin sonunda İstanbul’u terk edecekler.”

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Üçüncü dünya savaşının başlamasına Türkiyede bir hareket neden olacak.

    Nasıl bir hareket olacak bilemiyoruz. Bu arada Osman Akfırat Efendi’nin bildirdiği “Türkiyenin büyük savaştan önce Avrupa’dan dışlanması ve sonra NATO’dan çekilmemizi” nasıl değerlendirmeliyiz. Nazım Kıbrısi’nin ifadeleri bunu bir nebze açıklar görünmektedir. Acaba savaş başlamadan önce Türkiyenin içinde ne tür bir hareket olacak ?

    Aşağıdaki alıntılar Nazım Kıbrısiye aittir.

    Şam hudûdu açılır ve hudut kalmaz. Sonra üç ay içinde büyük muharebe çıktığında Mehdi a.s.’ın çıkmasına üç ay var demektir. ("Şam hududu açılır" ibaresini Abdullah Gürbüz Baba'nın "İsrail' Suriye'ye saldırır ve Suriyeliler Türkiye'ye kaçar" ibaresi arasında ilgi kurabiliriz.)
    İslâm askeri üç bölük olur; bir bölüğü döner kaçar, ikinci bölük şehid olur, üçüncü bölük sebat eder. Cenâb-ı Hakk’ın yardımı yetişir ve Rus ordularının hepsini süpürür geçer. Ta İstanbul’a kadar yollar açılır.”

    “O büyük harbin sebebi Türkiye olacaktır. Türkiye’deki hareket büyük harbe dönüşecektir. "

    “Melhame’i Kübra Beni Asfar (Rus) kabilesinin Türk kavmine saldırmasıyla başlar. Adına ‘Büyük Budama’ denilen öyle büyük bir savaş olur ki, dünya doğu ve batı olmak üzere iki cepheye ayrılır. Nitekim doğu’nun batı’ya karşı yapacak olduğu bu savaşta insanların yedide altısı telef olur. Üç ile yedi ay kadar sürecek olan bu müthiş ve görülmemiş savaşta Beni Asfar kabilesi Amik ovasında tamamen imha edilir. “

    “Türk ordusu Irak'a girdiği vakit, Ruslar kuzey'den gelecekler. Şam'dan da Amik ovasına Ruslara karşı savaşacak bir güç gelecek diye. Bu ordu üç bölümden olacak: Birinci birlik kaçacak çünkü savaşmaya halleri yok. İkinci birlik savaşacak ve şehit düşecek. Sonra üçüncü birlik çıkacak yola. Allah'dan manevi destek yetişecek ve bu birlik Rus ordusunu darmadağın edecek. Türkiye'ye yollar açılacak. Ruslar bu bölgeden düşecekler.

    O sırada Alman'lar Avrupa'dan Rusya'ya ve Japon'lar Asya'dan Çin'e saldıracak… Ve yine bir hadis der ki „El-Melhametü'l-kübrâ" (büyük savaş) ve Konstantinopl'in ikinci fethi 6 ay içinde olacak diye. Yedinci ayda Deccal çıkar.“


    Bu hadis-i şerifi Nazım Kıbrısi sohbetlerinde nakletmiştir:

    “Bir Selim gelir emaneti alır ve en son bir Selim daha gelir, emaneti verir. Biri gelir bu saltanatı yıkar. Böylece Cebabire devri girmiş olur. Sultan geri döner ve hak yerini bulur. Dağılmış olan ümmetim yeniden hilafet sancağı altında toplanırlar.

    Sonra üç tekbir sesi duyulur ve benim temiz soyumdan Muhammed’ul Mehdi aleyhisselam zuhur eder ve bu savaşı durdurup Garbi Roma ile Şarki Roma’yı (Vatikan ve Istanbul) fetheder.

    Akabinde derhal Konya’ya gelir ve orada ihtişam ve tazim içinde benim kutsal emanetlerimden mübarek kılıcımı son Selim olan Osmanlı padişahı 4. Sultan Selim Han tarafından bizzat tören ile, teslim alıp beline kuşanır.”

    Muhyiddin-i Arabiye göre:

    “Rum, doğuyu ve batıyı birleştirerek mülkü ele geçirir. Böyle olunca da, Zemzem’le Safâ arasından büyük ‘Mim’ (Mehdi) zuhûr eder ve lâtif olan ‘Ğayın’da kâim olup, kendisine biat edilir. Sonra kullara vaadedilen gelir ve zulüm ve kötülükle dolduktan sonra yeryüzüne tekrar adâlet yerleşir. ‘Son’un zuhûruyla ilk ‘Mim’in (Muhammed SAV) hükmü yeniden doğar ve onunla yeryüzü yeniden canlanır.” “Muhyiddin-i Arabi Şeceretü'n-Numaniye sonu”

    Niyazi-i Mısri:

    Osmanlı Devleti hakikat ehlinin ittifakı ile Mehdî’nin zamanında sona erecektir. Nasıl ki İsâ aleyhisselâmın hilafeti, umumi hilafetin sonu ise, Mehdî’nin hilafeti de hususi ve Muhammedi hilafetin sonudur. “Niyazi-i Mısri Divanından”

    Osmanlı Devleti Mehdi’nin zamanında sona erecektir. Osmanlı Devletinin mirasçısı Türkiye’dir. Mehdi zamanında Türkiye Mehdi’nin kuracağı Türkiye merkezli Büyük Dünya Devletine dönüşecektir.

    Başka bir yoruma göre İstanbul’un işgal altına girmesiyle burada tahminen Bizans ihya edilecektir. Nostradamus’un dörtlüklerinde Bizans tabiri geçmektedir. Bizans devleti 6 ay sürecektir. İstanbul Mehdi tarafından savaşsız geri alınacaktır.

    Diğer bir yorum olarak Nazım Kıbrısi’nin hadis olarak naklettiğine göre: Son Osmanlı padişahı olan 4. Selim zamanında kutsal emanetleri Mehdiye teslim edecek olması bir yerde hilafet ile beraber devletin de Mehdiye geçeğini ifade ediyor.

    Çelişki gibi görünen bu durumun nasıl meydana geleceğini zaman gösterecektir. Türkiyenin 3. dünya savaşı süreci içinde geçici olarak üç parçaya ayrılacak olması bu durumun bir açıklaması olabilir. İstanbul’da yeniden Osmanlı hanedanından birisi başa geçirilmiş olabilir.

    Üçüncü dünya savaşı: Türkiye'nin Kuzey Irak’a girmesi üzerine Rusya'nın Türkiye'ye saldırmasıyla başlayacak. Türkiye'nin kuzey doğusundan girip ülkenin bir kısmını işgal ederek Amik ovasına inecek. İstanbul'u da işgal edecek.

    Diğer taraftan Ruslar Avrupa'yı perişan edecek. Avrupa'da taş üstüne taş kalmayacak. Amerika Ruslar karşısında aciz kalacak. Ancak savaş daha sonra Rusların aleyhine dönecek.

    Avrupa'da Almanlar Rusların üzerine, Asya'da Japonlar Çin’in üzerine yürüyecek. Muhyiddin-i Arabiye göre Japonlar Ural dağlarına kadar gelecekler. Bediüzzamana göre de: Ruslar Doğu Anadolu’da Türk ordusunca teslim alınacak. Rusya İslam Birliğine kılıç çekemeyecek. Rusya küçülerek İslam Birliğine tabi hale gelecek. Savaş 6 ay sürecek.

    İsveçli bir kahin olan Anton Johansson (1858 - 1909)

    Rusyanın Avrupayı istila edeceğini de haber vermiştir.

    - İran ve Türkiye Rus orduları tarafından işgal edilecek.

    - Ruslar Balkanları işgal edecek.

    - İtalya’da büyük bir yıkım olacak.

    - Kızıl fırtına Macaristan, Avusturya, kuzey İtalya ve İsviçre yoluyla Fransa’ya yaklaşacak.

    - Almanya doğudan saldırıya uğrayacak.

    - Rusya ABD üzerine büyük bir saldırı başlatacak. Bu yüzden ABD güçlerinin Avrupa'ya yardım etmesi engellenecek.

    Hadis-i şerif’e göre Melhame-i Kübra:

    Hadiste diyor ki "Yakında siz Rumlar'la emin bir sulh yapacaksınız. Sonra siz gaza edeceksiniz. Onlar da gerinizde sizin gaza ettiğinize düşman olacaklar. O harpten muzaffer çıkacak ve ganimet alacaksınız.

    Sonra yeşil bir ovaya konacaksınız. Orada bir Rum neferi salibini kaldıracak ve diyecek ki: "Haç galip geldi." Ona müslümanlardan birisi karşı koyup, kendisini öldürecek. Bunun üzerine Rumlar muahedeyi bozacak ve gadredecekler. Büyük muharebeler olacak. Sizin için toplanacak ve 80 sancak halinde üstünüze gelecekler. Her bir sancak altında 12 000 kişi olarak."

    Bu hadise göre: Müslümanlar bir savaş öncesi Rumlarla ortak bir düşmana karşı bir güvenlik anlaşması yapacaklar. Rumlar da müslümanların gaza ettiği bir düşmana düşman olacaklar. Rumlar müslümanlara geriden destek verecekler. Müslümanlar o savaşta muzaffer olacaklar.

    Sonra islam ordusu yeşil bir ovaya, Amik ovasına konuşlanacak. Orada Rum neferinin haçını kaldırması Rumların da oraya konuşlandığını gösteriyor. Burada aklımıza “Rumlar A’mak ve Dabık’a inecekler “ hadisi gelmekte… Onlar güya bize yardım maksadıyla Amik ve Dabık bölgesine ordularını indirecekler.

    Savaşı müslümanlar kazandığı halde bir rum askeri haçı kaldırıp, haç galip geldi diyecek. Müslümanların zaferini çalmaya çalışacaklar. Müslümanlardan birisi o Rum askerini öldürecek. Bunun üzerine Rumlar anlaşmayı bozacaklar. Başka hadislerde bir çocuk doğum süresi içinde yani 9 ay sonra müslümanlara saldırıp gadirlik-haksızlık yapacaklar. Rumlar 9 ay savaş savaş hazırlığı yapıp, bir milyona yakın bir ordu ile müslümanlara saldıracaklar.

    Mustafa Necati Özfatura 1980’lerde Türkiye Gazetesindeki yazılarında Amerikanın Toros dağları eteklerinde 1 milyon kişilik ordusu ile yenileceğini, ölülerini burada bırakıp geri çekileceğini yazmıştır.

    Buna göre hadisteki müslümana ilk saldıran düşmanın Rusya olması, daha sonra anlaşmayı bozup Türkiyeyi ele geçirmeye çalışmak için saldırıp sonra yenilecek düşmanın da Amerika olması müskündür. Dost ve müttefik görünüp sonra ihanet edecekler. Hadisin nasıl gerçekleşeceğini zaman tefsir edecektir.

    Bununla ilgili olarak internette Ulukışla savunması olarak yayınlanan makale Mustafa Necati Özfatura’nın ifadelerini teyid etmektedir.

    Ulukışla Savunması:

    “Ulukışla bu yüzyılın savunmasını yapar. Stratejik bir yerdir. Askerde iken bir uzman çavuş söyle bir söz nakletmişti. "Bir zaman gelecek Türkiye işgal olacak, onları Ulukışla da durduracağız." Bu sözü bir evliyaullah söylemiş dedi.

    Askeriye bu sözü işitmiş ve Türkiye işgal olursa nasıl işgal edilir sorusunu sormuş ? Ve neden Ulukışla sorusuna cevap aramışlar.

    Bakmışlar ki stratejik öneme sahip, tam da Bor ilçesinin hemen önü… Bunun üzerine Ulukışla'daki tabur seviyesindeki birlik tugay seviyesine çıkartılmış. Askeriye burada bir açık tespit etmiş ve gereğini yapmış.

    Ulukışla bu yüzyılın savunma savaşını yapar. Benim şahsi görüşüm. 2016 yılına kadar burda büyük bir savunma olur. ABD savaşa işin neresinde katılır bilemem. Fakat 2016 yılında ABD kesinlikle Ulukışla’da olacaktır diye düşünüyorum. Burada savaş kilitlenecektir.”
    Hangi Amerika:

    Bu arada hangi Amerika konusunda bir açıklama gereği ortaya çıkıyor. Bediüzzaman'a göre "Yeni Dünya" tabir ettiği bir devlet, İsa’nın hakiki dinine sarılarak İslama tabi olacaktır.

    Bu konuda Nazım Kıbrısi’nin ifadeleri şöyledir: “Evliyaların istediği Amerika’nın islam olmasıdır. Onun gayreti ile beraber İslam ayağa kalkacaktır. Ve Amerika tarafından islam kabul edilecektir. Amerika islam olacaktır.

    Büyük evliya Muhiddin ibni Arabi hazretleri; „Kıyamet gelmeden önce bütün İngilizler müslüman olacaktır“ diye haber vermistir. Amerika da aynıdır. Kılıçları İslam’a karşı olan milletlere çevrilecektir.”

    Ancak bu durum Batının çökmesinden sonra meydana gelecektir.

    Deccalin zuhur etmesinden sonra Kudüste muhasara altında kalan Mehdiye ve müslümanlara İsa’nın inerek destek vermesi ve Deccalı öldürmesi ile ifade edilen İsa'nın inişini İslama tabi olmuş İseviler olarak düşünebiliriz. Hristiyanlık Papalığın yıkılmasıyla tasfiye olacak. Çoğu İslama gireceklerdir.







  • Başlarını okudum. Çok uzunmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

    Başlarını okudum. Çok uzunmuş.

    Okumaya değer. Ben okudum. İnanılmaz şeyler anlatılıyor. Allah Teala sonumuzu hayırlı eylesin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C302EA147

    quote:

    Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

    Başlarını okudum. Çok uzunmuş.

    Okumaya değer. Ben okudum. İnanılmaz şeyler anlatılıyor. Allah Teala sonumuzu hayırlı eylesin.

    Alıntıları Göster
    Ekonomisi bu durumda olan bir Rusya yukarıdakilere göre her yeri yakıp yıkacak nasıl olacak bu ?
  • 10 ülke birleşse türkiye ye karadan girip işgal edebilecek bi ordu toplayamazlar.
    3 dünya savaşı çıkarsa ruslardan israilden korkmayın savaşta en büyük düşmanımız sanırım icimizdeki malum ırk olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon.

    Ekonomisi bu durumda olan bir Rusya yukarıdakilere göre her yeri yakıp yıkacak nasıl olacak bu ?

    Bende bilmiyorum ama şu anda söylenenler gerçekleşmiş. İleride ne olacağını bilemeyiz. Dikkat et yazıda Türkiye NATO ve Avrupa tarafından dışlanacak diyor. Çok uzağa gitme Ülke gündeminde daha yeni konu açılmış NATO bizi sattı diye!
  • TAMAM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Freeky

    TAMAM

    Okudun mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C302EA147

    quote:

    Orijinalden alıntı: Freeky

    TAMAM

    Okudun mu ?

    Alıntıları Göster
    Bu video da konuyla alaklı bilgiler içeriyor. Hadisler le anlatım vs. var




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miklo* -- 19 Şubat 2016; 21:35:47 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stuka Bismarck

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    %90 Din içeren savaş metni, boşuna okumayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stuka Bismarck

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Ben bunu daha önce okudum hocam ama bir din adamı daha vardı o da melhamei kübra nın xx kitaplarında geçmediğini söyledi. Hatırlamıyorum kitabı ama böyle bişey olursa bunun teknolojik anlamda olacağı ve kara savaşı olmayacağını söylüyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mya14

    Ben bunu daha önce okudum hocam ama bir din adamı daha vardı o da melhamei kübra nın xx kitaplarında geçmediğini söyledi. Hatırlamıyorum kitabı ama böyle bişey olursa bunun teknolojik anlamda olacağı ve kara savaşı olmayacağını söylüyordu.

    Alıntıları Göster
    Böyle şeylere fazla takılmamak gerek bir kaynak yok yorum üzerine. Güzelim Niğde'den ne istediniz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mya14

    Ben bunu daha önce okudum hocam ama bir din adamı daha vardı o da melhamei kübra nın xx kitaplarında geçmediğini söyledi. Hatırlamıyorum kitabı ama böyle bişey olursa bunun teknolojik anlamda olacağı ve kara savaşı olmayacağını söylüyordu.

    Alıntıları Göster
    hala amerikaya guveniyorlar.

    bosuna demiyoruz icimizdeki hainler diye.

    Hepsi ruhlarini amerikanin eline teslim etmis. ayni kurtulus savasinda ingilizlerin yaninda yer alanlar gibi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RealW

    Bir alimin söylediklerine bakıyorumda bugüne nasılda anlatmış. Hepsi yavaş yavaş gerçekleşiyor. Tabii gaybı Allah'tan başka kimse bilemez ama Allah bazı kullarına bildirirse onlar bilebilerler. Böyle örnekleri vardır. Bu alim gerçekten bunları söylemiş mi diye düşünüyorum, bana mantıklı geldi biraz. Yani gerçek bir Allah dostu olmasa bunlar kendisine bildirilmese nereden bunları bilecek ? Yine de kesin böyle bir şey vardır diye söylemiyorum. En iyisini Allah bilir.

    Bugün yaşadığımız olayların neredeyse aynısı. Hatta bundan sonra yaşanacakları söylemiş. Eğer böyle olacaksa çok kötü günler bizleri bekliyor.



    Şeyh Abdullah Dağistani’ye göre:

    Mehdi’nin zuhuru öncesinde önce bitişik bir ülkeden Türkiye’ye saldırı olacak. Ondan sonra komşu bir ülke üzerinden Türkiye’nin bir kısmı işgal edilecek. ABD’nin bu duruma müdahale etmesiyle üçüncü dünya savaşı çıkacaktır.

    Abdullah Dağistani'ye göre bitişik bir ülkenin Türkiye'ye saldırmasının ardından, komşu bir ülke Türkiye'ye saldırıp bir kısmını işgal edecektir.

    Nazım Kıbrısi de Şeyh Abdullah Dağistani’nin öğrencisi olarak üstadından nakillerde bulunmuştur:

    Melhame-i Kübra'da Amik ovasında İslam askeri üç bölük olur; bir bölüğü döner kaçar, ikinci bölük şehid olur. Üçüncü bölük sebat eder. Cenabı Hakk’ın yardımı yetişir ve İslam ordusu Rus ordularının hepsini süpürür geçer.

    Ardından savaş korkunç bir dünya savaşına dönüşür. Savaş dünyanın tamamına yayılır. İnsanların çoğu ölür. Büyük bir felaket olacaktır. Mesela 7 milyar dünya nüfusunun 6 milyarı ölüp yok olacaktır.

    Dünyayı saran savaş ise üç ay sürer, savaşın sonuna doğru Mehdi a.s. gelir. Bu arada İstanbul işgal edilir. Müslümanlar İstanbul'u fethederler (işgalden kurtarırlar).

    Bu fetih sırasında Deccal çıkar. Müslümanlar Şam'a, Mekke, Medine'ye göçüp buralarda toplanırlar. Deccal 1 sene 7 ayda bütün dünyayı dolaşacak, insanları kendine taptırmak için uğraşacaktır. Dolaşması tamamlandığında İsa As. nüzul eder ve Deccal'i öldürür. İsa As. Mehdi As'a tabi olur.

    Mehdi As. 7 sene, İsa As. ise 40 sene dünyaya hükmederler. İslam bütün dünyaya hakim olur. İkinci bir Asr-ı Saadet dönemi olacaktır.”

    Onyedinci Hilal sitesi Şeyh Abdullah Dağistani’yi şöyle yorumlamaktalar:

    Türkiye Rus-Ermeni ittifakıyla işgal edilecek. Ankara’ya kadar bu işgal gelecektir. Savaşın üçüncü ayında Türk Ordusu Rusları yenecektir. Demek ki savaşın başında Türkiye yenilip epey toprak kaybedecek, ama sonra toparlanıp işgalci güçleri tamamen imha edecektir.

    Ermeni milleti millet olmaktan çıkıp yaptığı katliam ve tecavüzü kasabaya dönerek ödeyecektir. Mustafa Necati Özfatura’nın Türkiye gazetesindeki eski yazılarına göre: Ermenilerin Kafkasyadaki sayıları birkaç binlere inecektir.

    Bu savaşın başında taraflar; önce Türkler ve saldırgan Rus-Ermeni cephesidir. Savaşın daha sonraki aşamalarında Türklerin öncülüğünde İslam Alemi ile Batı arasındadır. Bütün bu tertiplerin en önemli yılı 2016 yılıdır” demektedirler.

    Abdullah Gürbüz Baba’ya göre:

    İsrail Suriye'yi almadıkça Mehdi çıkmayacak. İsrail Suriye’ye vuracak. Suriyeliler Türkiye'ye kaçacak. Savaşta İsrail Medineyi bombalayacak. Filistin ve Lübnanda çok kayıp verilecek. Türkiye'yi de vuracaklar. Daha sonra İsrail Hatay’dan vuracak. Amik ovası kan gölüne dönecek. Türkiye'den insanlar “biz de Yahudiyi ülkemizden çıkaralım" deyip orada toplanacaklar.

    Bu sırada Yunan Türkiye'nin batısını vuracak. Amik ovasındaki Türklerin bir kısmı geri dönecekler. Bir kısmı ise orada kalıp Yahudileri yok etmek için savaşacaklar.

    Türkler bu savaşın başında yenilecekler. Afganistan ve Türki devletlerden askerler gelip Mehdiye yardım edecekler. İstanbul bu savaşta işgal edildiği için İstanbul Mehdi tarafından anlaşma yoluyla yeniden geri alınacak.”

    Abdullah Gürbüz Baba’ya göre Amik ovasında Türkiye ile savaşacak olan düşman Yahudilerdir. Ancak bunlar İsrail mi, yoksa ABD yada BM görüntüsündeki yahudi kuvvetleri mi göreceğiz.

    Ahmet Hulusi’nin anlatımına göre Beykozlu Osman Akfırat Efendi:

    Türkiyede idare bozulacak ve zorlu bir ameliyattan sonra yeniden yapılanma olacak. Savaştan önce Türkiye'nin başında müslüman insanlar başta olacak.

    Yunanistan'la bir savaş olacak. O savaşta Yunanistan haksız olduğu için savaşın sonu Yunanistan için hüsran olacak. Batı Trakya ve Ege adaları Türkiye'nin eline geçecek.

    Bunun üzerine Avrupa Türkiye'yi dışlayacak ve atacak. Avrupa bizi dışladı diye önce çok üzülecekler. Ama savaş başladığında bunun büyük bir nimet olduğu anlaşılacak.

    Üçüncü dünya savaşı çıkınca Rusya Avrupa'nın üzerine yürüyecek. Avrupa'da taş üstüne taş bırakmayacaklar. Amerika Rusya karşısında aciz kalacak.

    Üçüncü Dünya savaşına Türkiye girmiş sayılmayacak. Zira Üçüncü Dünya savaşından az önce Türkiye hem Avrupa’dan dışlanmış, hem de NATO’dan çekilmiş olacak.

    Muhyiddin-i Arabiye göre o savaşta İstanbul 6 ay süreyle Ruslar tarafından işgal edilecek. Bu sürenin sonunda İstanbul’u terk edecekler.”

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Üçüncü dünya savaşının başlamasına Türkiyede bir hareket neden olacak.

    Nasıl bir hareket olacak bilemiyoruz. Bu arada Osman Akfırat Efendi’nin bildirdiği “Türkiyenin büyük savaştan önce Avrupa’dan dışlanması ve sonra NATO’dan çekilmemizi” nasıl değerlendirmeliyiz. Nazım Kıbrısi’nin ifadeleri bunu bir nebze açıklar görünmektedir. Acaba savaş başlamadan önce Türkiyenin içinde ne tür bir hareket olacak ?

    Aşağıdaki alıntılar Nazım Kıbrısiye aittir.

    Şam hudûdu açılır ve hudut kalmaz. Sonra üç ay içinde büyük muharebe çıktığında Mehdi a.s.’ın çıkmasına üç ay var demektir. ("Şam hududu açılır" ibaresini Abdullah Gürbüz Baba'nın "İsrail' Suriye'ye saldırır ve Suriyeliler Türkiye'ye kaçar" ibaresi arasında ilgi kurabiliriz.)
    İslâm askeri üç bölük olur; bir bölüğü döner kaçar, ikinci bölük şehid olur, üçüncü bölük sebat eder. Cenâb-ı Hakk’ın yardımı yetişir ve Rus ordularının hepsini süpürür geçer. Ta İstanbul’a kadar yollar açılır.”

    “O büyük harbin sebebi Türkiye olacaktır. Türkiye’deki hareket büyük harbe dönüşecektir. "

    “Melhame’i Kübra Beni Asfar (Rus) kabilesinin Türk kavmine saldırmasıyla başlar. Adına ‘Büyük Budama’ denilen öyle büyük bir savaş olur ki, dünya doğu ve batı olmak üzere iki cepheye ayrılır. Nitekim doğu’nun batı’ya karşı yapacak olduğu bu savaşta insanların yedide altısı telef olur. Üç ile yedi ay kadar sürecek olan bu müthiş ve görülmemiş savaşta Beni Asfar kabilesi Amik ovasında tamamen imha edilir. “

    “Türk ordusu Irak'a girdiği vakit, Ruslar kuzey'den gelecekler. Şam'dan da Amik ovasına Ruslara karşı savaşacak bir güç gelecek diye. Bu ordu üç bölümden olacak: Birinci birlik kaçacak çünkü savaşmaya halleri yok. İkinci birlik savaşacak ve şehit düşecek. Sonra üçüncü birlik çıkacak yola. Allah'dan manevi destek yetişecek ve bu birlik Rus ordusunu darmadağın edecek. Türkiye'ye yollar açılacak. Ruslar bu bölgeden düşecekler.

    O sırada Alman'lar Avrupa'dan Rusya'ya ve Japon'lar Asya'dan Çin'e saldıracak… Ve yine bir hadis der ki „El-Melhametü'l-kübrâ" (büyük savaş) ve Konstantinopl'in ikinci fethi 6 ay içinde olacak diye. Yedinci ayda Deccal çıkar.“


    Bu hadis-i şerifi Nazım Kıbrısi sohbetlerinde nakletmiştir:

    “Bir Selim gelir emaneti alır ve en son bir Selim daha gelir, emaneti verir. Biri gelir bu saltanatı yıkar. Böylece Cebabire devri girmiş olur. Sultan geri döner ve hak yerini bulur. Dağılmış olan ümmetim yeniden hilafet sancağı altında toplanırlar.

    Sonra üç tekbir sesi duyulur ve benim temiz soyumdan Muhammed’ul Mehdi aleyhisselam zuhur eder ve bu savaşı durdurup Garbi Roma ile Şarki Roma’yı (Vatikan ve Istanbul) fetheder.

    Akabinde derhal Konya’ya gelir ve orada ihtişam ve tazim içinde benim kutsal emanetlerimden mübarek kılıcımı son Selim olan Osmanlı padişahı 4. Sultan Selim Han tarafından bizzat tören ile, teslim alıp beline kuşanır.”

    Muhyiddin-i Arabiye göre:

    “Rum, doğuyu ve batıyı birleştirerek mülkü ele geçirir. Böyle olunca da, Zemzem’le Safâ arasından büyük ‘Mim’ (Mehdi) zuhûr eder ve lâtif olan ‘Ğayın’da kâim olup, kendisine biat edilir. Sonra kullara vaadedilen gelir ve zulüm ve kötülükle dolduktan sonra yeryüzüne tekrar adâlet yerleşir. ‘Son’un zuhûruyla ilk ‘Mim’in (Muhammed SAV) hükmü yeniden doğar ve onunla yeryüzü yeniden canlanır.” “Muhyiddin-i Arabi Şeceretü'n-Numaniye sonu”

    Niyazi-i Mısri:

    Osmanlı Devleti hakikat ehlinin ittifakı ile Mehdî’nin zamanında sona erecektir. Nasıl ki İsâ aleyhisselâmın hilafeti, umumi hilafetin sonu ise, Mehdî’nin hilafeti de hususi ve Muhammedi hilafetin sonudur. “Niyazi-i Mısri Divanından”

    Osmanlı Devleti Mehdi’nin zamanında sona erecektir. Osmanlı Devletinin mirasçısı Türkiye’dir. Mehdi zamanında Türkiye Mehdi’nin kuracağı Türkiye merkezli Büyük Dünya Devletine dönüşecektir.

    Başka bir yoruma göre İstanbul’un işgal altına girmesiyle burada tahminen Bizans ihya edilecektir. Nostradamus’un dörtlüklerinde Bizans tabiri geçmektedir. Bizans devleti 6 ay sürecektir. İstanbul Mehdi tarafından savaşsız geri alınacaktır.

    Diğer bir yorum olarak Nazım Kıbrısi’nin hadis olarak naklettiğine göre: Son Osmanlı padişahı olan 4. Selim zamanında kutsal emanetleri Mehdiye teslim edecek olması bir yerde hilafet ile beraber devletin de Mehdiye geçeğini ifade ediyor.

    Çelişki gibi görünen bu durumun nasıl meydana geleceğini zaman gösterecektir. Türkiyenin 3. dünya savaşı süreci içinde geçici olarak üç parçaya ayrılacak olması bu durumun bir açıklaması olabilir. İstanbul’da yeniden Osmanlı hanedanından birisi başa geçirilmiş olabilir.

    Üçüncü dünya savaşı: Türkiye'nin Kuzey Irak’a girmesi üzerine Rusya'nın Türkiye'ye saldırmasıyla başlayacak. Türkiye'nin kuzey doğusundan girip ülkenin bir kısmını işgal ederek Amik ovasına inecek. İstanbul'u da işgal edecek.

    Diğer taraftan Ruslar Avrupa'yı perişan edecek. Avrupa'da taş üstüne taş kalmayacak. Amerika Ruslar karşısında aciz kalacak. Ancak savaş daha sonra Rusların aleyhine dönecek.

    Avrupa'da Almanlar Rusların üzerine, Asya'da Japonlar Çin’in üzerine yürüyecek. Muhyiddin-i Arabiye göre Japonlar Ural dağlarına kadar gelecekler. Bediüzzamana göre de: Ruslar Doğu Anadolu’da Türk ordusunca teslim alınacak. Rusya İslam Birliğine kılıç çekemeyecek. Rusya küçülerek İslam Birliğine tabi hale gelecek. Savaş 6 ay sürecek.

    İsveçli bir kahin olan Anton Johansson (1858 - 1909)

    Rusyanın Avrupayı istila edeceğini de haber vermiştir.

    - İran ve Türkiye Rus orduları tarafından işgal edilecek.

    - Ruslar Balkanları işgal edecek.

    - İtalya’da büyük bir yıkım olacak.

    - Kızıl fırtına Macaristan, Avusturya, kuzey İtalya ve İsviçre yoluyla Fransa’ya yaklaşacak.

    - Almanya doğudan saldırıya uğrayacak.

    - Rusya ABD üzerine büyük bir saldırı başlatacak. Bu yüzden ABD güçlerinin Avrupa'ya yardım etmesi engellenecek.

    Hadis-i şerif’e göre Melhame-i Kübra:

    Hadiste diyor ki "Yakında siz Rumlar'la emin bir sulh yapacaksınız. Sonra siz gaza edeceksiniz. Onlar da gerinizde sizin gaza ettiğinize düşman olacaklar. O harpten muzaffer çıkacak ve ganimet alacaksınız.

    Sonra yeşil bir ovaya konacaksınız. Orada bir Rum neferi salibini kaldıracak ve diyecek ki: "Haç galip geldi." Ona müslümanlardan birisi karşı koyup, kendisini öldürecek. Bunun üzerine Rumlar muahedeyi bozacak ve gadredecekler. Büyük muharebeler olacak. Sizin için toplanacak ve 80 sancak halinde üstünüze gelecekler. Her bir sancak altında 12 000 kişi olarak."

    Bu hadise göre: Müslümanlar bir savaş öncesi Rumlarla ortak bir düşmana karşı bir güvenlik anlaşması yapacaklar. Rumlar da müslümanların gaza ettiği bir düşmana düşman olacaklar. Rumlar müslümanlara geriden destek verecekler. Müslümanlar o savaşta muzaffer olacaklar.

    Sonra islam ordusu yeşil bir ovaya, Amik ovasına konuşlanacak. Orada Rum neferinin haçını kaldırması Rumların da oraya konuşlandığını gösteriyor. Burada aklımıza “Rumlar A’mak ve Dabık’a inecekler “ hadisi gelmekte… Onlar güya bize yardım maksadıyla Amik ve Dabık bölgesine ordularını indirecekler.

    Savaşı müslümanlar kazandığı halde bir rum askeri haçı kaldırıp, haç galip geldi diyecek. Müslümanların zaferini çalmaya çalışacaklar. Müslümanlardan birisi o Rum askerini öldürecek. Bunun üzerine Rumlar anlaşmayı bozacaklar. Başka hadislerde bir çocuk doğum süresi içinde yani 9 ay sonra müslümanlara saldırıp gadirlik-haksızlık yapacaklar. Rumlar 9 ay savaş savaş hazırlığı yapıp, bir milyona yakın bir ordu ile müslümanlara saldıracaklar.

    Mustafa Necati Özfatura 1980’lerde Türkiye Gazetesindeki yazılarında Amerikanın Toros dağları eteklerinde 1 milyon kişilik ordusu ile yenileceğini, ölülerini burada bırakıp geri çekileceğini yazmıştır.

    Buna göre hadisteki müslümana ilk saldıran düşmanın Rusya olması, daha sonra anlaşmayı bozup Türkiyeyi ele geçirmeye çalışmak için saldırıp sonra yenilecek düşmanın da Amerika olması müskündür. Dost ve müttefik görünüp sonra ihanet edecekler. Hadisin nasıl gerçekleşeceğini zaman tefsir edecektir.

    Bununla ilgili olarak internette Ulukışla savunması olarak yayınlanan makale Mustafa Necati Özfatura’nın ifadelerini teyid etmektedir.

    Ulukışla Savunması:

    “Ulukışla bu yüzyılın savunmasını yapar. Stratejik bir yerdir. Askerde iken bir uzman çavuş söyle bir söz nakletmişti. "Bir zaman gelecek Türkiye işgal olacak, onları Ulukışla da durduracağız." Bu sözü bir evliyaullah söylemiş dedi.

    Askeriye bu sözü işitmiş ve Türkiye işgal olursa nasıl işgal edilir sorusunu sormuş ? Ve neden Ulukışla sorusuna cevap aramışlar.

    Bakmışlar ki stratejik öneme sahip, tam da Bor ilçesinin hemen önü… Bunun üzerine Ulukışla'daki tabur seviyesindeki birlik tugay seviyesine çıkartılmış. Askeriye burada bir açık tespit etmiş ve gereğini yapmış.

    Ulukışla bu yüzyılın savunma savaşını yapar. Benim şahsi görüşüm. 2016 yılına kadar burda büyük bir savunma olur. ABD savaşa işin neresinde katılır bilemem. Fakat 2016 yılında ABD kesinlikle Ulukışla’da olacaktır diye düşünüyorum. Burada savaş kilitlenecektir.”
    Hangi Amerika:

    Bu arada hangi Amerika konusunda bir açıklama gereği ortaya çıkıyor. Bediüzzaman'a göre "Yeni Dünya" tabir ettiği bir devlet, İsa’nın hakiki dinine sarılarak İslama tabi olacaktır.

    Bu konuda Nazım Kıbrısi’nin ifadeleri şöyledir: “Evliyaların istediği Amerika’nın islam olmasıdır. Onun gayreti ile beraber İslam ayağa kalkacaktır. Ve Amerika tarafından islam kabul edilecektir. Amerika islam olacaktır.

    Büyük evliya Muhiddin ibni Arabi hazretleri; „Kıyamet gelmeden önce bütün İngilizler müslüman olacaktır“ diye haber vermistir. Amerika da aynıdır. Kılıçları İslam’a karşı olan milletlere çevrilecektir.”

    Ancak bu durum Batının çökmesinden sonra meydana gelecektir.

    Deccalin zuhur etmesinden sonra Kudüste muhasara altında kalan Mehdiye ve müslümanlara İsa’nın inerek destek vermesi ve Deccalı öldürmesi ile ifade edilen İsa'nın inişini İslama tabi olmuş İseviler olarak düşünebiliriz. Hristiyanlık Papalığın yıkılmasıyla tasfiye olacak. Çoğu İslama gireceklerdir.

    +1 şimdi dinle ilgili yazmışsın birazdan millet saldıracak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RealW


    quote:

    Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon.

    Ekonomisi bu durumda olan bir Rusya yukarıdakilere göre her yeri yakıp yıkacak nasıl olacak bu ?

    Bende bilmiyorum ama şu anda söylenenler gerçekleşmiş. İleride ne olacağını bilemeyiz. Dikkat et yazıda Türkiye NATO ve Avrupa tarafından dışlanacak diyor. Çok uzağa gitme Ülke gündeminde daha yeni konu açılmış NATO bizi sattı diye!

    Hocam normalde inançsız biriyim.Ama bu tür şeyleri okuyunca içim bir tuhaf oluyor.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?Gerçekliği var mı yukarıda yazılanların?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ragnarok.

    quote:

    Orijinalden alıntı: RealW


    quote:

    Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon.

    Ekonomisi bu durumda olan bir Rusya yukarıdakilere göre her yeri yakıp yıkacak nasıl olacak bu ?

    Bende bilmiyorum ama şu anda söylenenler gerçekleşmiş. İleride ne olacağını bilemeyiz. Dikkat et yazıda Türkiye NATO ve Avrupa tarafından dışlanacak diyor. Çok uzağa gitme Ülke gündeminde daha yeni konu açılmış NATO bizi sattı diye!

    Hocam normalde inançsız biriyim.Ama bu tür şeyleri okuyunca içim bir tuhaf oluyor.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?Gerçekliği var mı yukarıda yazılanların?

    Alıntıları Göster
    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miklo* -- 20 Şubat 2016; 6:00:57 >




  • Bir ülkenin başına gelenlerden yöneticiler sorumludur. Ama dahada önemlisi yöeticilerden hesap sormayan halk sorumludur. Böyle ülkeler başlarına gelecek herşeyi hakederler. Yok mollaymış yok şeyh bilmemneymiş. Bırakın bunları.

    Olayların başlangıcında Suriye ile hiçbir alıpveremediğimiz yokken baştakinin şamda cuma namazı kılma hevesi bakın bizi nereye getirdi.

    Yetmez ama yola devam. Daha beter olun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ragnarok.

    quote:

    Orijinalden alıntı: RealW


    quote:

    Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon.

    Ekonomisi bu durumda olan bir Rusya yukarıdakilere göre her yeri yakıp yıkacak nasıl olacak bu ?

    Bende bilmiyorum ama şu anda söylenenler gerçekleşmiş. İleride ne olacağını bilemeyiz. Dikkat et yazıda Türkiye NATO ve Avrupa tarafından dışlanacak diyor. Çok uzağa gitme Ülke gündeminde daha yeni konu açılmış NATO bizi sattı diye!

    Hocam normalde inançsız biriyim.Ama bu tür şeyleri okuyunca içim bir tuhaf oluyor.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?Gerçekliği var mı yukarıda yazılanların?

    Öncelikle şunu belirteyim. Ben bunun kesin doğru olduğunu söyleyemem. Gerçekten bu alim bunları söylemiş mi bunuda bilmiyorum ama böyle aktarıyorlar. En doğrusunu Allah bilir. Ancak bazı içinde anlatılan şeyler var ki bazıları gerçekleşmiş bazıları ise şu an siyaset uzmanlarının tahmin ettiği ve olmayı düşündüğü şeyler!

    Bir alim bunları bilebilir mi ? Evet, bilebilir. Tabii Allah Teala izin verirse. Çünkü Allahın veli kullarına keramet haktır. Yani Allah bazı şeyleri bildirirse bilirler. Bazıları bu kişilerle dalga geçsede kendilerine aktarılan bazı yanlış düşüncelerden dolayı böyle düşünebilirler. Sana bizim mezhebin en büyük alimi ile örnek vereceğim, sonra bu yazı ile özellikle dikkatimi çeken şeyleri paylaşacağım. Bizim mezhebin lideri Ebu Hanefi'dir. Bu alimi istersen internette araştırabilirsin. Bunu söylememin sebebi bazılarının kötü düşüncesini akıllarından gidermektir. Bu adam zamanında kendi halkı tarafından çok sevilmiştir. Çok adaletli bir insandır. Tek amacı İslam'ı doğru bir şekilde insanlara aktarmaktır. Makam mevki sevdası bile yoktur bu adamda. Kendisine kadılık teklifi geldiği zaman red eder. Çünkü bunu üst düzey yönetciler kendisine yanlış bir şey söylerse yapamayacağını söylediği için bu görevi kabul etmez. Yani nefsini bu tür arzulardan arındırmıştır.

    Yani buradan nereye getireceğim ? Bunları söylememin sebebi bu adamların ne kadar büyük bir alim olduğu ve böyle olayları bilmelerinde sakınca olmadığını anlatmaktır. Yani Allah kendilerine bildirirse bilebilirler. Kendisinin yani İmam Azamın bazı kerametleri vardır. Mesela birine sen şu zamanda büyük makamlara geleceksin ve şöyle bir tatlıdan yiyeceksin demiştir. O makama gelen adam tam o tatlıyı yiyeceği zaman gülümsemiştir. Aklına hocasının sözleri gelmiştir. Yani demek istediğim Allah'ın veli kullarının kerameti haktır. Birçok etkileyici olayı vardır, ben sadece birini anlattım. Bu anlatılanlarda da böyle bir alimin böyle bir şeyi bildiği ve bazılarının gerçekleştiğine göre bir değeri olması gerekir. Yine de kesin böyledir diyemem. Anlatabilmişimdir umarım.

    Özellikle bu yazıyı okumaktan çekinenler için yazının içinde senin içinde geçerli iki üç şey dikkatimi çekti. Bunları ayrı mesajda paylaşacağım, karışmasın diye.




  • Herşeyin en doğrusunu ALLAH bilir ,rabbim yardımcımız olsun
  • Her ne kadar istemesekte bunlar gerçekleşecek. Şuan ki belirtilerini görmüyormusunuz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.