Şimdi Ara

HD iskender nasıl ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
270
Cevap
3
Favori
25.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbula geldiğimde yemiştim hiç beğenmedim.mikrodalga fırında ısıtılıp servis yapıyorlar diye okumuştum.servis geldiğinde garson, tabak sıcaktır tabağa dokunmayın ikazı doğrulamış gibi oldu mikrodalga olayını.

Eskisi gibi olmasada lezzet olarak, izmir'de kemeraltında petek'e bir uğrayın derim.
  • Beyler inanmayın 1080i görüntü veriyorlar.
  • arkadaşla gittik amerikadan gelmiş gel sana ısmarlayım dedi
    yedik içtik neyse hesap istedik 1.5 2 iskender 2 kola 2 su 34 lira mı ne tuttu 1.5 liralık kolalara 3.5 lira kesiyorlar. 1 lirada otobüste beleşe verilen sulara kesiyorlar. sadece kola ve sular 9 lira tuttu. tabi bu amerikadan gelmiş ya yanında yeterli türk parası yoktu. 30 dolar çıkardı kutuya koydu garson götürürken üstü kalsın dedi. tam kalkıyorduk abi biz bunu bozamayız dediler. hesap da bana kaldı. tat olarak sorarsanız idare eder. burdan daha iyi yerler var. mesela konak diye bir yerde yediğim iskenderin tadını hiçbir yerde bulamadım.

özetle
    yabancı para geçmiyor aga. birde hd olacaklar.
  • Capitoldeki şubesinde yemiştim. Maliyeti düşük tutmak için çoğunluğu soya ve nişastadan oluşan hazır kıyma döner kullanıyorlar. Hiç beğenmedim, daha da yemem.
  • Ramazanda arkadaşlarla gittik.Gördüğüm en saçma menüydü.25-30tl arası bi fiyatı vardı.Bi çorba bi iskender.Tatlısı bile yoktu,ne sövmüştüm varya
  • bu tarz ün yapıp firmalaşmış yerlerden çok bişey beklememek gerek, genelde fiyatları uçurup kaliteyi düşürürler.

ha fikrimi sorarsan, bikere gittim, duble iskenderin fiyatı normal iskenderden 4TL mi ne fazla diye duble istedik, böyle bi fiyat politikası ile duble gelmeyeceği belliydi zaten ama öyle bi iskender geldi ki önümüze, yani duble buysa tek nasıldır acaba diye düşünmeden edemedim.

kısacası: sıradan.

sıradan derken illa çok kötü manasında söylemiyorum, sıradan işte, bi espirisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoruzzier

1.5 liralık kolalara 3.5 lira kesiyorlar. 1 lirada otobüste beleşe verilen sulara kesiyorlar. sadece kola ve sular 9 lira tuttu.

"müşteri kaygım kalmadı artık fiyatları uçurabilirim" dedikleri an ilk müdahale ettikleri şey içecek fiyatlarıdır zaten.

ama asıl uyuz olduğum, adam suyun fiyatını 1.5TL yapmış (hd değil bahsettiğim farklı bi yer) verdiği su ise 200ml lik piyasadaki en küçük sulardan.

resmen kan emicilik, yani o halde tek su yetmiyo zaten iki tane almak zorunda kalıyosun.

• Alın beyler İskender Full HD
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Bir çok farklı yerden iskender yemiş biri olarak HD İskender'i açıkçası ortalamanın altında görüyorum. Sadece o anki sunumları fena değil. Yağı sonradan getirip önünüzde dökmeleri gibi ayrıntılar var. Yanında meze felan verilmiyor. İskenderin altına koydukları pideyi de oldukça sert bulmuştum. Onun yumuşacık olması gerekiyor normalde. Et dönerin de tadı dediğim gibi ortalamanın altındaydı. Fakat fiyat olarak sanki diğerlerine göre biraz daha ucuz gibi. Bir yer tavsiye et dersen Taksim'de tam İstiklal Caddesi'nde Bursa Kebapçısı adında salaş bir mekan var. Sanırsam 1970'li yıllarda kurulmuş. Sahibi de kasa da duruyor. Salaş ve hoş bir mekan. Kutu kola+İskender 18,5 liraydı sanırsam. Biraz pahalı gibi diğerlerine göre ama hak ettiğini söyleyebilirim. Eksik yanı ise meze olmamasıydı burda da. Ha bir de künefelerini deneme şansımız oldu. O da gayet lezzetliydi. Tavsiye ederim.

Aynen öyle. Babamların 30 40 yıldır gittikleri yerdir Taksim'deki Bursa İskender. Her fırsatta gideriz gerçekten çok iyidir iskenderi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Açıkcası ben pek beğenmedim. Görüntüden ibaret. Lezzet namına bir şey yok
  • Forum İStanbulda yedik geçenlerde,,,İdare eder diyebilirim,,,ama arkadaşların da dediği gibi İskenderin hakkını veren bir yerde yemek en güzeli,,,biz öğrenciyken Elazığda bir yer keşfetmiştik,,,müthiş iskender yapıyordu adam,,,İstanbulda da Eyüpsultanda yiyip beğenmişliğim vardır,,,
  • geçen yl dedem de TR deydi bana söylemişti, iskenderi yerinde yemiş.. bilmiyorum hangi şehirdi unuttum bursa olabilir ama, lokanta sahibi adam iskender isim hakkına sahipmiş demişti yani esas yeri orası.. belki lokantanın ismini bilirsiniz siz.
  • bi BAY DÖNER değil..
  • Paran varsa Uludaga git kardes.Cidden kaliteli ve lezzetli HD yi tam hatirlamiyorum ama pek guzel degil ayrica cok firsatci bir lokanta.

Uludaga gidebilirsin ama tek kisi 30dan asagi cikman zor yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cam gibi desem pis bi espiri yapmıs olurum galiba
  • orta kalite biyer daha iyi seçenekler mevcut iyi döner/iskender arayanlar mehmet yaşin istanbul için bi 10 tanesini tanıtmıştı netten bakabilir
  • Hd iskender iyi güzel de üzerine kaymaklı künefe yiyince kaymaklı kaymaklı giriyor insana. Benden söylemesi.İskender ye çık
  • Dunyanin en berbat, en yavaş servise sahip, mutfağı en pis mekanidir. Bir üstüne zincir mağaza olunca rezillik tavan. Hic gidilmez. Yazik gunah o rezillige verilen paraya. En guzeli sanayide iyi mekan bulmak. Bu sanayiciler isi biliyor ben diyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normalde başka bir yerde yeseniz iskender yanında pide yada ekmek dilimleri filan gelir.. hd iskenderde öyle bi olay yok.. yas yavan iskender yiyorsun.. biz türk milletiyiz bizim yemeğimizde ekmek olacak arkadaşş :) üstelik yemekte et yemeği yani sonuçta.. bide elemanların bahşişe göre davranış sergilemeleri hoş değil.. farklı bir yerde yemekte fayda var.. üstelik fiyatı uygun olur yani.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.