Şimdi Ara

HD iskender nasıl ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
3
Favori
25.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: c@ge

Ankamall'da nerden yememizi önerirsiniz HD dışında ?

Arby's (özellikle patatesleri şahanedir)
    hd' ye gelirsek iskenderin burger kingi olma yolunda ilerliyor 2 günde bir yeni şube açıyor adamlar
  •  HD iskender nasıl ?

HD iskender nasıl ?

HD iskender nasıl ?

HD iskender nasıl ?

HD iskender nasıl ?

HD iskender nasıl ?

HD iskender nasıl ?

HD iskender nasıl ?

HD iskender nasıl ?

HD iskender nasıl ?

HD iskender nasıl ?

HD iskender nasıl ?

HD iskender nasıl ?

HD iskender nasıl ?

HD iskender nasıl ?

• Bence tadı çok kötü.

Oturduğunuz zaman bir sürü ufak su getirirler, bedava sanıp içmeyin sakın 1,5-2 tl kitliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 14 Ocak 2013; 0:26:58 >
  • Forum Bornava'da yemiştim bir kez, ilk ve son gidişim oldu. Servis rezalet, tad desen bay dönerin yanından geçmez hiç beğenmedim. Tavsiye etmem.
  •  HD iskender nasıl ?

HD iskender nasıl ?

HD iskender nasıl ?

HD iskender nasıl ?

HD iskender nasıl ?

HD iskender nasıl ?

HD iskender nasıl ?

• Sorman hataa
  • Temiz ve düzenli bir yer fakat etin tadı çok kötü, et tadı alamıyorum.
  • Birisi preslenmiş döner ile yaprak döner arasındaki farkı nasıl anlayacağımı anlatabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Bir çok farklı yerden iskender yemiş biri olarak HD İskender'i açıkçası ortalamanın altında görüyorum. Sadece o anki sunumları fena değil. Yağı sonradan getirip önünüzde dökmeleri gibi ayrıntılar var. Yanında meze felan verilmiyor. İskenderin altına koydukları pideyi de oldukça sert bulmuştum. Onun yumuşacık olması gerekiyor normalde. Et dönerin de tadı dediğim gibi ortalamanın altındaydı. Fakat fiyat olarak sanki diğerlerine göre biraz daha ucuz gibi. Bir yer tavsiye et dersen Taksim'de tam İstiklal Caddesi'nde Bursa Kebapçısı adında salaş bir mekan var. Sanırsam 1970'li yıllarda kurulmuş. Sahibi de kasa da duruyor. Salaş ve hoş bir mekan. Kutu kola+İskender 18,5 liraydı sanırsam. Biraz pahalı gibi diğerlerine göre ama hak ettiğini söyleyebilirim. Eksik yanı ise meze olmamasıydı burda da. Ha bir de künefelerini deneme şansımız oldu. O da gayet lezzetliydi. Tavsiye ederim.

Bende pide islanip yumusayinca sevmiyorum. Bir kere oyle gelmisti pdelerini birakmistim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baydöner daha iyi yani fullHd

• Ben yaklaşık 2 yıldır düşündüm bunu acaba gitsem mi gitmesem mi diye. Sonuçta 15-20 lira veriyoruz ve ciddi bir karar. Yanlış karar verirsek hayatımız kararır.

Hiç aklıma gelmedi cebime 15-20 lira alıp da gidip yemek. Buraya konu açmayı düşündüm ama benden önce davranmıssın

Beyler vivident sakız alıcam da sizce alsam mı ya kararsız kaldım
  • Forum istanbul'da yemiştim , iğrençti.Koskoca forum istanbul'da adam gibi bir tane iskender yapan yer yok...
  • Benim hayatımda yediğim en güzel İskender, Bursa da meydanda alışveriş merkezi var bir tane adını unuttum.
    Onun karşısında Uludağa götüren taksiler durur hep. Gittiğimde denk geldim yoksa Bursa da yaşamıyorum.
    Neyse o ara sokakta var bir yer. Bakır kaplarda falan geliyor, aynı tarzda sunum yapıyorlar tereyağ döküyorlar falan filan.
    Ama yaklaşık 3-4 ay önce işim düştü uğradım nedense normal tabak sistemine geçmişler ve tat tuz gitmiş.
    Kadıköyde sahilde bir yer var orası güzel yapıyor.
    HD İskendere de ne zaman gitsem bahşiş almak için gözümün içine bakıyorlar 5 lirayı gözden çıkarıyorum o yüzden hep.
  • Sahibinin oglu bizim okulda audi r8 i var iskenderleride fena deil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası internnet çok yerden yere vuruluyor ama biz özellikle lisedeyken dersaneye falan giderken çok yerdik. Diğer yerlerde nasıldır bilmiyorum ama Ankara ankamall ve sakaryadaki hd'nin iskenderi kötü değildir. Bir de tereyağı denen olay var, o etin üstüne dökülünce kokusuyla lezzetiyle yemeği mükemmel yapıyor.

Ama elbette hd'den daha güzel iskenderciler var ankarada. Ben listemi yazayım.
    1) Kukla kebap
    2) Düveroğlu (halep işi özellikle)
    3) Hacıbey
    4) Hacıbaba
    5) Kebap 49
  • ilk gidişde güzel geliyor ama sonrakilerde mikro dalga olayını anlıyorsun. Ayrıca masaya extradan gelen şeyler çok pahalı.
  • Tavsiye etmiyorum gorunus sizi aldatmasin etinda tad yok

• Soya eti diye duymuştum ne kadar doğru bilemem ama soya erkeklerde jinekomasti yapar dikkatlı olun
  • Bence baydönerin iskenderini denemelisin :) HD iskenderinden daha guzel ve fiyatida makul :)

• İstanbul anadolu yakasında yedim, Kozyatağı Carrefour da iğrençti. O koku hala burnumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.turkanoglu -- 14 Ocak 2013; 8:38:04 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.