Şimdi Ara

HD iskender nasıl ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
3
Favori
25.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en berbat iskender. gereken şeyler söylenmiş zaten.

ısıtılan hazır döner etinden iskender mi olur? oldu olacak git bim'den al evde ısıt salça kavur pidenin üzerine koy ne oldu şimdi bu iskender mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonicNeat

quote:

Orijinalden alıntı: LossPain

720p görüntü kalitesi var. 1080p istersen onuda veriyorlar.

3d var harika oluyo tadı 2porsiyon yedik

7D de var çok güzel tavsiye ederim
  • İskenderi zincirlerde yemeyeceksin arkadaş. Küçük restoranlarda çok daha güzel yapılıyor. hd baydöner falan yalan.
  • bir yemek fabrikasyon a dönüştüğü an ondan umudu kesin kardeşim dönerin döndüğünü bile görmüyorsun restorantta.belkide paketten çıkarıp mikrodalga da isitiyorlar ne belli . koskoca tabakta pidenin üzerine dizilmiş bir sıra kağıt tadında etten başka birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 13 Ocak 2013; 19:00:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berbat, iğrenç, lezzetsiz.. Ata İskender ve Bursa İskender, HD'ye fark atar.. Hosta'nın iskenderi bile kat kat daha lezzetli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 13 Ocak 2013; 19:01:32 >
  • Truelife HD Onların İskenderleri 1 Hafta Çalışmıştım
  • 4K si varken oraya gidilmez

• baydoner den yedm gayet guzeldi hd denemedim

• Kadıköy iskelenin az aşağısında kebap İskender var Bursa'dan sonra tek şubesi orda gidin birde orda yiyin en azından gercek İskender yemek istediğinizde Bursa'ya gitmenize gerek kalmaz

• baydoner den yedm gayet guzeldi hd denemedim

• ben sevemedım tadı yavan ve pıdelerı bayattı.
  • hd iskender güzeldir.. her gittiğimde yerim.
  • Hiç tavsiye etmem.

Soslarında salça tadı ve kokusu var.
    Etlerini gözünün önünde takıp kesmiyorlar hazır dondurulmuş kesilmiş dönerleri cızbız köfte tarzı ocakta ıstıp kupkuru pide ekmeğin üstüne koyuyorlar.
    Yoğurdu berbat acayip sulu bi yoğurt süzme yoğurt almayı akıl edemiyorlar.
    etleri çok kuru

Mersindeysen Mehmet usta veya Gündoğdu iskenderi tavsiye ederim. Forumdaki ismi Şişko Fast
  • Hiç bir halta benzemiyor hazır döneri ısıtıyorlar , bizim burada (Ankara) Kebap 9 mu 49 mu ne biryer var kocaman dürümün içine eti dolduruyorlar(yok böyle bir et) içine iskenderinkinden bin kat daha güzel sos ve soğan koyuyorlar ,yanına 2 kase sos salata veriyorlar ve eve servisi 10TL yanına ayran istersende 11 mi 11.50 mi ne oluyor ve hayatımda yediğim en güzel yemekler listesine rahat girer , çok merkezde olmadığı için Ankaradakiler gitsin diyemiyorum ama demek istediğim öyle çok büyük yerler genellikle fabrikasyon oluyorlar ve eti ısıtıp hazır sosu koyup al sana iskender demeye getiriyorlar o yüzden adam gibi bir kebapçıya gidin ve soslu soğanlı dürüm isteyin kat kat daha güzel olacaktır.(Ağzım sulandı læ)
  • 2011 yazında kızılayda kuzenimle gittik sözde iskender ve künefe yiyecektik. Garson geldi bize bi gaz verdi, aslansınız kaplansınız falan, Mega boy iskender söyledik birde elektrik gitti klimasız salonda o iskenderi yemek işkence oldu. Tabi künefeye de yer kalmadı.

• İzmir için Altın Döner'den sonra Baydöner e gitmenizi öneririm.

En iyisi Altın Kapı'dır Kıbrıs şehitlerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Icon iskender:

HD iskender nasıl ?

240p İskender:

HD iskender nasıl ?

320p İskender:

HD iskender nasıl ?

480p İskender:

HD iskender nasıl ?

720p İskender:

HD iskender nasıl ?

HD İskender:

HD iskender nasıl ?

ehehehe bu güzeldi

• her dışarı çıkışımda belirli yerlere gidip iskender yerim,

yukarıda baydöner daha iyi diyenler var, tad bakımından ikiside lezzetli buna bir şey yok ama şunu söylemeliyim ki baydönerde iskenderin soğuk/ılık servis edilmesine şahit oldum, ki buda can sıkıcı bir durum ve bütün yemek zevkimi yok ediyor, onun haricinde diyecek bir şey yok, şahsen bana sorsanız bende hd iskender derim.

onun haricinde "niyazibey restorantları" var bunlarada gitmenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

bi baydöner değil
    Baydöner iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyAcaKyy -- 13 Ocak 2013; 20:24:46 >
  • Koskoca Adana'da yok anca Mersin'e gittiğimde oradan yiyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.