Şimdi Ara

HD iskender nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
3
Favori
25.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• görüntü çok iyi diyorlar ama
  • Gayet güzel ama HD televizyonun olmazsa pek işe yaramıyor. HD televizyon ile tam HD görüntü alabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi tavsiye ederim.
  • 720p görüntü kalitesi var. 1080p istersen onuda veriyorlar.
  • iskenderleri çok net

çift porsiyon söylersen full hd oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiLdNesS -- 13 Ocak 2013; 12:57:02 >
  • Uludağ'dan sonra yediğim en iyi iskenderi orası yapıyor, bol soslu ve tereyağ içinde yüzecek uu beybi.

not: orda yiyeceksen sakın içecek haricinde bir şey söyleme ve masaya gelen suyu açma, hesap fena kitleniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levo0

Uludağ'dan sonra yediğim en iyi iskenderi orası yapıyor, bol soslu ve tereyağ içinde yüzecek uu beybi.

not: orda yiyeceksen sakın içecek haricinde bir şey söyleme ve masaya gelen suyu açma, hesap fena kitleniyor.

Aynen oyle :) Hic ikram yok ancak iskenderine de laf yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LossPain

720p görüntü kalitesi var. 1080p istersen onuda veriyorlar.

bunu yazmaya gelmiştim bende

• iskender hep kampanyalı ama içecek, salata, tatlı gibi şeylerin fiyatını öğrenmeden yemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: LossPain

720p görüntü kalitesi var. 1080p istersen onuda veriyorlar.

Bunu yazmak için gelmiştim şimdi gidiyorum. Mutlu oldun mu
  • İskenderin asıl restoran zinciri olan İskender dışındakileri tavsiye etmem. Fakat Bursa dışında yiyeceğiniz için fena değildir diyeyim. İskenderine laf yok diyenler İskender'in herhangi bir restoranında yedi mi merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Köfte -- 13 Ocak 2013; 13:20:53 >
  • Alacaksan 2 porsiyon alacaksın çok ucuza denk geliyo. Bide sıcak sıcak tabağa bile dokunulmuyo sıcaklıktan sonrasında künefe söyliceksin bide off Canımı istetdin akşam gitsem mi ki ? :@]
  • Kardeş Döner A4 Kalınlığında Eklemekler yemeğin %90'nına hakim. Tüm ekmelerin üstünü sadece büyük bi parça ince döner olduğunu görünce hayal kırıklığına uğruyorsun.
    Yani gitme normal bi dönercide ye iskenderi.
  • Midem şu an tıka basa dolu ama konuyu görünce canım acayip çekti.

Capitol'dekinde 1.5 yemiştim bir kere. Hoşuma gitmişti bayağı. Üstüne yağ döküyorlar cosss diye. Fena oluyor.

Dipnot: HD bu kadar hoşuma gittiyse asıl çıktığı yerde nasıldır acaba?
  • Cok da guzel degil ama guzel iste. Ben baydoneri ercih ediyorum hem cay da ikram ediyorlar :D

• Bir çok farklı yerden iskender yemiş biri olarak HD İskender'i açıkçası ortalamanın altında görüyorum. Sadece o anki sunumları fena değil. Yağı sonradan getirip önünüzde dökmeleri gibi ayrıntılar var. Yanında meze felan verilmiyor. İskenderin altına koydukları pideyi de oldukça sert bulmuştum. Onun yumuşacık olması gerekiyor normalde. Et dönerin de tadı dediğim gibi ortalamanın altındaydı. Fakat fiyat olarak sanki diğerlerine göre biraz daha ucuz gibi. Bir yer tavsiye et dersen Taksim'de tam İstiklal Caddesi'nde Bursa Kebapçısı adında salaş bir mekan var. Sanırsam 1970'li yıllarda kurulmuş. Sahibi de kasa da duruyor. Salaş ve hoş bir mekan. Kutu kola+İskender 18,5 liraydı sanırsam. Biraz pahalı gibi diğerlerine göre ama hak ettiğini söyleyebilirim. Eksik yanı ise meze olmamasıydı burda da. Ha bir de künefelerini deneme şansımız oldu. O da gayet lezzetliydi. Tavsiye ederim.
  • HD'sine güvenme bildiğin SD tadında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levo0

Uludağ'dan sonra yediğim en iyi iskenderi orası yapıyor, bol soslu ve tereyağ içinde yüzecek uu beybi.

geçen bardak su getirdiler kendimi tutamadım açtım hesabı da abim ödediydi bir de kadayıf söylediydik umarım çok kitlenmemiştir bak şimdi şüphelendim

• İyide HD İskenderi bu kadar övenler hayatında hiç iskender, döner yememiş onu anladım. O Anlattığınız Yağ , salça sosu olmasa zaten iskender denmezdi yemeğe. Diğer iskenderciler soğuk yağ yada ketçap sıkmıyor iskendere A4 İnceliğinde döner la bi kere sade döner 1,5 porsiyon aldım kardeşime tadına baktım döner demeye bin şahit gerek. İğrençti resmen. Öyle anlatmışsınızki, oraya hiç gitmeyen adamdan sayacak mekanı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.