Şimdi Ara

HD iskender nasıl ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
3
Favori
25.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baydoner daha iyi ama gop da yasayanlara meydanda necdet ustayi tavsiye ederim mukemmel iskender anlayisiniz tamamiyle degisir tadi muthis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben başkalarının yalancıyım HD diyorlar ama müşterilerine VGA kalitesinde iskender veriyorlarmış...
  • iskenderin tadı idare eder fiyatıda ucuz ama orda su içme derim
  • Bende farklı yerlerde iskender yemiş birisi olarak HD iskenderi beğenmedim.Bay döner,Seçilmiş,ikbalin iskenderleri güzel.

• Dikkat et alacağın kaşığın ucu altın olsun yoksa full HD kalitesi alamazsın
  • çok severek yerim hd nin iskenderini çok beğenirim. zaten iskender üstüne uzmanlaşmıştır hd. ama çok daha kaliteli ve pahalı yerlerde yediysen beğenmezsin belki bilemem. hd pahalı da değil ..
  • hazır gelen dondurulmuş döneri mikrodalga fırında mı ısıtıp egtiriyorlar ne... tadı hem kötü hem tabaklar aşırı sıcakk. mecbur değilsem gitmem ayrıca neden mecbur olayım ki?
  • Ben burger, mc falan bıraktım, artık o tür hazır yiyeceklere mecbur kaldığım anda (haftada 2 kez en azından) HD iskenderde yiyorum. mükemmel değil ama fast food dükkanlar içinde 1 numaralı tercih. ama daha gerçek bir iskender sayılmaz tabi ki, herşey dondurulmuş çünkü.
  • Ankara'da olanlar gidin Kukla Kebap'ta yiyin iskenderi. HD falan hikaye..
  • Forum İstanbul'dakinin tadı çok iyi fakat nedense kusacak gibi olmuştum.
  • lezzet güzel ama et çok ince,geçen saat 10 da avm açıldığında yemek bölümüne çıkmıştım hd nin müdürü tüm çalışanları tek sıraya dizmiş tırnaklarını kontrol ediyordu,taktir ettim.
  • 720 p görüntü veriyorlar git

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son gittigimde soguk, kalin tatsiz bir doner ve kotu bir sos vardi. Tahmin edeceginiz gibi bir daha gitmedim.

• seri üretim yapan çoğu restaurantlar gibi buranın da tadı yok. üstelik çalışanları rezalet. çok saygısız. buraya vereceğiniz parayla başka yerden daha lezzetli iskender yiyebilirsiniz. üstelik başka yerler en azından yanında ezme yoğurt falan da ikram ederler. burada ikram diye bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimcini

giden var mı nasıl bi yer

her yerde iskender şu kadar bu kadar diye yazar,iskendere 10 tl verirsin ama içecekten geçirirler kola 4 tl su 2tl (2 sene önce)
  • Siz o kapanan Büyük Çamlıca Et Lokantası'nı bilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celatx

hd'yi bilmemde kayseride bir elmacıoğlu var

AUUUUUU, çok fenadır onların iskenderi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebüyubiiii

Izmirde varmı yada Izmirde onerebileceginiz bir iskenderci karsiyakaya yyakın

Not : bursaliyim o yüzden düzgün yer önerin anca keser

kıbrıs şehitlerinde var
  • Fakirlerin iskender yediklerini zannetmek için girdiği saçma sapan dönerci... Hiç gereği yok...

• Şuraya gidinde adam gibi bir iskender yiyin HD İskenderde neymiş

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.