Şimdi Ara

hd graphics 530 , onboard ekran kartı için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle , bilgisayarı yeni topladım , i5 6500'lı 600w zalman lx'li , 8 gb ram , h110m pro-vd , hdd yok 240 gb sandisk ultra ssd'li bir sistem işte

neyse montajını yaptırdım bi bilgisayarcıya , sorunsuz gözüküyodu her şey ama pes 13 yükledim mesela vram yetersiz dedi baktım 16 mb vram ayrılmış onboard kart için onu biostan önce 512 yaptım sonra 1024 yaptım fayda etmedi

güncel driver indiriyorum kurmaya çalışıyorum sisteminizle uyumlu değil diyor

gpu-z den bakıyorum hd 530 graphics'in özeliikleri yazıyo işte core clock 350 mhz

hd graphics 530 günümüz oyunlarında bile iyi fps verebiliyodu bazen , bf 4 oynayanlar vardı , ne oldu da böyle oldu aydınlatırsanız sevinirim hd graphics 530 , onboard ekran kartı için yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heureuxcheveux -- 24 Haziran 2016; 2:18:26 >

• Yazilimsal destek vermiyor galiba normalde yeterlidir. Intel hd 530 pes 2013 diye tara belki nette bir seyler cikar.
    Lol de 1080p ultrada 60 fps sabit
    Cs go 1080p low 60 fps medium 45 fps aldim(i3 6100 ile)
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    hocam windows 8 var orjinal değil , sanırım sorun ondan araştırdığım kadarıyla , yarın gidip bi windows 10 yükleticem bakalım
  • Indirdigin driverin 32 bit mi 64 bit mi olduguma cok dikkatli bak. Benim gozumden kacmisti kafayi yiyordum 1 2 saat sonra cozdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khan Aitmatov kullanıcısına yanıt
    bakıyorum ona ya 64 bit yazıyo zaten pc özelliklerinde cidden anlamıyorum en son driverları indiriyorum yazıyo zaten intelin sitesinde " windows 8 64 bit " diye iniyo kuruyorum tam bitince işletim sistemine uygun değil diyo , hayır gpu-z den bakıyorum gpu load% 0 gözüküyo yani çalışmıyo gpu zzaten biostan dediğim gibi 1024 e kadar vram atıyorum hala hiçbirşey değişmiyor , anakarttan mı bişeyi bağlamadılar acaba o işlerden de hiç anlamam pcı girişi falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de hd graphics var sisteminiz yeterli bilmem ne diye uyarı çıkıyor. Driver yüklenmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.