Merhabalar elimde i3-10105F işlemci ve Biostar H510MHP anakart 8x8 ram var İntel ekran kartları tam performans için ResizeBar istediğini biliyorum ama açıkçası anakarrta bu var mı bilmyorum Red Dead Redemption 2 oyunlarda 40-50 fps verir mi teşekkürler |
İntel ARK A750 Ekran kartı İçin Tavsiye...

-
-
ALMA.
-
Neden hocam 1080p de 40-50 FPS vermez mi sistem ?
Kartın sıfırı 7800 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sadece fps açısından bakma hocam, çok sorunlu bir kart. illallah edersin sorunlardan
-
Anladım hocam teşekkürler,amelelik yaptıracaksa hiç uğramamak en iyisi
Cevap için çok teşekkürler idefix'te kartı alacağım umarım güvenlidir
Resizebar anakartta var baktım.
Zaten oyunların hikâye modunda oynayacağım.
500 watt PSU var ama tek 8 pin çıkış var bu kartı besleyemwz haliyle psu'da alacağım 650 watt yeter diye düşünüyorum
Siz ileriye dönük sistem güncellemesi yaparım diyor iseniz minimum 700w alın yada komple değişirim birikim yapıyorum diyor iseniz fazla açılmayın atx 3.0 80+ sertifikalı kaliteli marka güncel bir psu şimdilik yetecektir...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler,aklım b580'deydi ama çıkamadım, masraf çok bugünlerde.
İdefix vade farksız 3 taksit yaptı 7.953 TL 'ye geldi. Sahibinden falan RX580 ni 6 binden falan satıyorlar
Rdr2 ve god of War oynayacağım iş görsun yeter pek bir beklentim yok açıkçası
psu aldım hocam 650 watt, dönüştürücü ile sıkıntı olabilir diye okudum birde aerocool mu neydi guvenemedim.
Parçalar yolda gelsin bi bakalım
Kasa +8gb ram +ekran kartı ve psu 11 buçuk gibi fiyata mal oldu
Teşekkürler, işlemci zayıf farkındayım maddi darboğazdan ötürü fazla çıkamayıp elimdeki sistemin üzerine kurdum. Yoksa sıfırdan şu meşhur 3d işlemciler üzerine ddr5 'li sistem ve b580 vardı nasip olmadı.
Bendeki monitör 4k , chat gpt 1440p orta ayarlarda oynarsan max verim alırsın darboğazı azalttırsın diyor.
Onun değerlendirmesi de 50 FPS civarı.
Açıkçası bana yeter
Gow-gta-rdr2 için aldım zaten online oyun yok hikaye oynar çıkarım.
Bakalım gelsin buraya testleri atarım.
no name ram üzerindeki aynısını bulamadım ama chat gpt'ye mevcut ram'ın cpu-z görüntüsünü attım dual kullanacak birşeyler öner dedim aynı değerde Hikvision Urien HKED4081CBA1D0ZA1 8 GB DDR4 2666 MHz CL19 Ram bunu buldum 600 tl aldım bakalım.
Almadan bios üzerinden de teyit ettim 2666mhz'de çalışıyor ram
Dual çalışmazsa yapacak birşey yok artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 1 Temmuz 2025; 13:19:12 > -
Teşekkürler maalesef yok.
Zaten dediğim gibi bütçe olsaydı direk ddr5 üzerinde sistem yapacaktım.
Oynayacağım oyun üç dört tane falan uçup kaçmasına gerek yok stabil 40-50 FPS versin kafi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ekran kartı tamiri
- g sync nasıl açılır
- intel hd graphics 5500
- palit ekran kartı alınır mı
- düşey senkronizasyon nedir
- 5070 super
- fsr 4
- ekran kartı sıcaklığı kaç olmalı
- rtx 5090 fiyat
- ekran kartı resetleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X