Şimdi Ara

Hayvan severlere Sinir Oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben de evimde Beagle besliyorum ve ondan önce de 12 yıl ölene kadar başka kpeğe baktım...
    Konuya girecek olursam ; valla bıktım ya bıktım onlardan, özellikle karşı cins tarafından hiç ilgi görmemiş , ezilmiş insanlar kediye köpeğe sarıyor. Zaten dikkat ederseniz hepsinin içinde de feminist ruhu var. Yine karşı cins tarafından ilgisizlik olsa gerek içinde insanlara karşı nefret oluşmuş resmen.
    Dikkat ederseniz hayvan severler toplanıp "aynı görüş" ile ilgili eylem yaptıklarında bile kendi aralarında kavga çıkartıyorlar.
    Bir diğer sorun ise bu insanların geneli çocuk sahibi olmadığı için kendi kedilerini falan çocuğu yerine koyuyor.
    Havyan severlerin bir de Facebook sayfası var "otoyolda ölen hayvanlara karşı el ele" falan diye ve o sayfada sırf hayvan cesetleri sırf hayvan cesetleri..
    Zaten hayvan cesetlerine bakan ne kadar sağlıklıdır tartışılır.

• Hayvan severlerin tamamı tabir ettiğiniz gibi değil,sadece tabir ettikleriniz medyada öne çıkartılıyor.
  • +1905

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık üyelere de mi reklam veriliyor
    DH PREMIUM ISTIYORUZ.
  • bikeresinde ömür gedik ''sivrisinekleri öldürmeyin,sineklerin öldürülmesine karşıyım '' demişti aklıma geldikçe gülerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesap_lütfen

bikeresinde ömür gedik ''sivrisinekleri öldürmeyin,sineklerin öldürülmesine karşıyım '' demişti aklıma geldikçe gülerim

Yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Livermorium

Niye ki ? seviyorlar işte seni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla hayvansever biri olarak sana soyle soyleyebilirim, dogadan koptukca safligimizi yitirip karmasiklastigimiza ve haliyle huzurumuzu yitirdigimize inanirim. Bu huzuru ancak yine doga ile butunlesince bulabiliriz bana gore bu yuzden henuz imkanlarim kesis gibi yasamaya el vermediginden en azindan bir baslangic olarak hayvanlarla bagimi artirdim. Ay ne tatli seyler gibi degil de, tabiatin duzeniyle ilgili bize cok sey anlattiklarindan severim. Dini olarak hep derler ya yaratani anlamak sadece kuran okuyarak olmaz, tabiatin her bir parcasinda yaratanin bize bir mesaji vardir diye, hem de ne cok mesaj var...

Edit: Ya gerci ben niye aciklama geregi duydum ne oyle facede gruba uyeyim ne triplerdeyim. Ama alindim. Cok genis bi kitleyi bi kefeye koymusun haklisin dediklerinde ama cok buyuk bi genelleme olmus. Orda hatan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubicone -- 22 Eylül 2012; 16:55:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğin kişileri gerçekten yakından tanımadığım için yorum yapmak istemiyorum doğrusu. Ancak haksız da sayılmazlar. İnsanlarımız gerçekten çok yoz. Sırf zevkine kedilere havalı tüfekle saldıran insanlar tanıyorum. Sabahları yürüyüş yaptığım yol istikametinde kuştan kediye kadar bir sürü hayvan ceseti görüyorum. Oturduğum parkta kulağı kopmuş, bacağı sıyrılmış köpekler görmek artık çok sıradan bir durum haline geldi görenler için. Bunları kim yapıyor hayvanlara acaba?
  • hayvanları sevsinler bir şey demiyorum. Ama insandan değerli tutanlar verdiği rahatsızlıklardan şikayet ettiğimizde o senden daha ...... bi kere diye cevap verenlerden bende uyuz oluyorum.

Gerçi sallamıyorum ben pek he yav he diyip geçiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Beyler ben de evimde Beagle besliyorum ve ondan önce de 12 yıl ölene kadar başka kpeğe baktım...
    Konuya girecek olursam ; valla bıktım ya bıktım onlardan, özellikle karşı cins tarafından hiç ilgi görmemiş , ezilmiş insanlar kediye köpeğe sarıyor. Zaten dikkat ederseniz hepsinin içinde de feminist ruhu var. Yine karşı cins tarafından ilgisizlik olsa gerek içinde insanlara karşı nefret oluşmuş resmen.
    Dikkat ederseniz hayvan severler toplanıp "aynı görüş" ile ilgili eylem yaptıklarında bile kendi aralarında kavga çıkartıyorlar.
    Bir diğer sorun ise bu insanların geneli çocuk sahibi olmadığı için kendi kedilerini falan çocuğu yerine koyuyor.
    Havyan severlerin bir de Facebook sayfası var "otoyolda ölen hayvanlara karşı el ele" falan diye ve o sayfada sırf hayvan cesetleri sırf hayvan cesetleri..
    Zaten hayvan cesetlerine bakan ne kadar sağlıklıdır tartışılır.
    ben de hayvan severim..
    evim teras katta kumrum var bitane her gün geliyo balkona bekliyo beni yem atıyorum yedikten sonra gidiyo sonraki gün tekrar geliyo :)

• Yuh ya boyle bir baslik da gordum ya. Ne sacmaliyosun ya sen? troll

• Köpeği olanlar şunuda çok söylüyor "insanlar gibi nankör değiller" mamasını verme gör kim nankör kim değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

Köpeği olanlar şunuda çok söylüyor "insanlar gibi nankör değiller" mamasını verme gör kim nankör kim değil.

Ve kopekten anlamadigini belli ettin. Tebrikler, kendi kendine laf soktun.

• Bence Yanlış.
  • Hayvanseverler konuyu bastı kaçın kaçııın
  • Ne yani insan mı sevelim? Gel seviyim o zaman. Te allaam ya ne saçma insanlarsınız.
  • dediğin kişileri anladımda hepsi öyle değilki
  • " Bir diğer sorun ise bu insanların geneli çocuk sahibi olmadığı için kendi kedilerini falan çocuğu yerine koyuyor. "

Bundan neden rahatsız oldun ki? Demek ki cinsel açıdan bir problemleri var hastalıkları var ve evlatlık almak yerine köpek almak istemişler ne var bunda? Bazı noktalar da haklı olabilirsin bazı şeyleri çok abartıyorlar. Ama bazı şeyleri gerçekten doğru ve iyi yapıyorlar.
  • onlar hayvansever değil hacı sen ben hayvanseveriz.onlar hayvan manyağı başka da bi açıklaması yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.