Şimdi Ara

Beyler espri yaparken kızlara rezil oldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bi arkadaş grubuyla bi kafede buluştuk.Yarısı çok yakın olduğum arkadaşlardı zaten ama tanımadığım kızlarda gelmişti.Hemen kaynaştık sonra sigara içmek için dışarı çıktık 2 kızla,verdim sigaraları kızlara neyse içiyoruz.Kızları güldürmek için başımdan geçen komik bir olay anlattım gülmeye başladılar,bende hastayım biraz öyle kahkaha atamıyorum neyse hiç beklemedikleri bi anda bi espri yaptım kızlar gülmeye başladı bende hafiften karizmatik bi gülücük atayım dedim hımmm yapıp boynumu eğip gülümsedim bunu yaparken burnumdan 2 tane sümük parçası çıktı biri koluma uçtu diğeri burnumdan aşağı sarktı hemen sigarayı atıp tuvalete kaçtım temizledim burnumu yüzümü oturdum masaya kızlarda geldi kıs kıs güldüler falan sonra arkadaşa bahane uydurup masadan kalkıp gittim.Tek avantajım o kızları bir daha görmeyecek oluşum ama yinede moralim bozuldu.Bundan sonra burnum tıkalıyken kızlarla konuşmayacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 5 Şubat 2015; 21:41:25 >

• Okumayın Niloya izlerken Pepee'ye dönüşen Keloğlan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Germanic -- 5 Şubat 2015; 21:44:13 >
  • yukarıdaki arkadaşlar bunu yapınca ne troll oluyorsunuz nede komik boş yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 5 Şubat 2015; 21:44:44 >
  • OKUMAYIN Mercan dede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok benzeri oldu gecmis olsun.Bu arada the dh dead tayfadandın sen de galiba kanka takma kafana iki kız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okumayın sumuklu zebani

• Hahaha şansa bak yav.Emin ol kızlar durumu senin kadar ciddiye almadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

Hahaha şansa bak yav.Emin ol kızlar durumu senin kadar ciddiye almadı.

olabilirde samimi olduğum bir kızla konuştuğum anda olsa daha kötü sonuçlar doğururdu kendi açımdan,düşünsene tam açılmak için zemin yokluyorsun kıza espriler falan filan birden bu olay oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.