Şimdi Ara

Her sene insanlar daha vahşi ve acımasız oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Her sene insanlarda daha fazla terbiyesizlik ve kültürsüzlük görmekteyim. Yani bunu açıklaması zor olsa da, şöyle iza edeyim; Ben 2011 yılından beri sosyal medyalara üyeyim ve o yıllarda toplum daha sakindi ve öyle birbirine laf eden, küfür eden insanlar pek yoktu. Ama günümüzde bu tip insanların sayısı, 2011-2013 yıllarıyla karşılastırınca arada uçurum kadar olumsuz bir artış söz konusu. Belki bu forumda geçmişte insanlara kötü izler bırakmış olabilirim ama benim bu konuda haksız olduğum anlamına gelmez çünkü ben sadece 7 yıllık sosyal medya tecrübelerime dayanarak bu sonuca vardım. Artık eskisi gibi sanal alemde adam gibi sosyalleşemiyorum. Gerçek hayattaki insanlara baksam onlarda eh işte. Toplum eskisi gibi masum ve töleranslı dahi değil. Herkes depresif, sinirli veya morali bozuk havasında takılıyor. Ergen olmayanlar bile soğuk davranışlara sahip. Benim tahminimde ülke durumu git gide kötüye gittiği için, bu toplumun psikolojisini ve kişiliğini ciddi oranda etkiliyor.

Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 3 Kasım 2018; 17:43:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Doğru söylüyorsunuz hocam insanlar git gide sabırsızlaşmaya ve sinirlenmeye başladı

Bu işte bir iş var gibi görünüyor pek normal gelmiyor maalesef olayın içinde bende varım git gide sabrım azalıyor çabuk sinirleniyorum çoğu şeyde sabrımın azalması hem hayat hem de derslerimin kötüye gitmesine neden oluyor bu sorunlardan kurtulmamız gerek
  • Doğru söylüyorsunuz hocam insanlar git gide sabırsızlaşmaya ve sinirlenmeye başladı

Bu işte bir iş var gibi görünüyor pek normal gelmiyor maalesef olayın içinde bende varım git gide sabrım azalıyor çabuk sinirleniyorum çoğu şeyde sabrımın azalması hem hayat hem de derslerimin kötüye gitmesine neden oluyor bu sorunlardan kurtulmamız gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanlar çok zor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.