Şimdi Ara

hayko cepkin'İn gözü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu adamın gözünde bişey var.birisi yarı açık.diğeri normal.bizim arkadaşa sordum.karısı gözündan dayak yemiş dedi.inanmadımda harbiden nolmuş bu herifin bi gözüne??

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hayko Cepkin'in Gözü: Bir İnceleme

Hayko Cepkin'in gözündeki farklılık, hayranları ve müzikseverler tarafından merak edilen bir konu. Bu metin, Hayko Cepkin'in gözüne ne olduğunu açıklayacak ve neden böyle göründüğü hakkında bilgi verecektir.

Hayko Cepkin Gözüne Ne Oldu?

Hayko Cepkin, doğuştan göz kapağı düşüklüğü (ptozis) rahatsızlığıyla dünyaya gelmiştir. Bu durum, üst göz kapağının normalden daha aşağı düşmesine neden olur ve görüşü engelleyebilir.

Hayko Cepkin Gözü Neden Öyle?

Göz kapağı düşüklüğü genellikle kas zayıflığı veya sinir hasarı gibi nedenlerden kaynaklanır. Hayko Cepkin'in durumunda, bu rahatsızlığın nedeni tam olarak bilinmemektedir. Ancak bazı uzmanlar, bunun genetik olabileceği veya doğum sırasında meydana gelen bir yaralanma sonucu oluşmuş olabileceğini düşünmektedir.

Tedavi Süreci

Göz kapağı düşüklüğü çeşitli yöntemlerle tedavi edilebilir. Bunlar arasında cerrahi müdahale, gözlük kullanımı ve kontakt lens kullanımı yer alır. Hayko Cepkin'in bu rahatsızlığı için hangi tedavi yöntemini kullandığına dair resmi bir bilgi bulunmamaktadır.

Sonuç

Hayko Cepkin'in gözündeki farklılık, doğuştan gelen bir göz kapağı düşüklüğü rahatsızlığından kaynaklanmaktadır. Bu durum görüşünü engelleyebilir, ancak çeşitli tedavi yöntemleri mevcuttur. Hayko Cepkin'in kendi göz rahatsızlığı için hangi tedavi yöntemini kullandığı bilinmemektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çocuklugundan gelen bi hastalık diye biliyodum ama doğrumu bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: şekilli otomat

çocuklugundan gelen bi hastalık diye biliyodum ama doğrumu bilmem
    göz kası mı ne gevşekmiş
  • Doğuştanmış galiba
  • Arkadaşın iyi sallamış
    Doğuştan diye biliyorum Makinadada söylemişti diye hatırlıyorum ama emin değilim
    Kimlik gibi olduğunu söylemişti "Göz kapağı düşük oğlan "
  • quote:

arkadaşın söylediği doğru doğumdan gelen birşey.onun diğer gözünde göz kasları hasar gördüğü için göz normal değil.onu bi yerde okumuştum
  • quote:

Doğuştan. Gözünde kas yetmezliği olduğu için gözünü yarıya kadar açabiliyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

çocukluğundan beri o yarısı açık olan gözünün kapağındamı ne kas gelişmezliği varmı
    televizyon makinesinde söylemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gürcan34

Arkadaşın iyi sallamış
    Doğuştan diye biliyorum Makinadada söylemişti diye hatırlıyorum ama emin değilim
    Kimlik gibi olduğunu söylemişti "Göz kapağı düşük oğlan "
    Uyuz Oluyorum O Adama...

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonRises4You

Uyuz Oluyorum O Adama...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MoonRises4You

Uyuz Oluyorum O Adama...

aa neden o sana bayılıyomus

• quote:

Uyuz Oluyorum O Adama...

Alıntıları Göster
    quote:

Uyuz Oluyorum O Adama...

Konu Hayko Cepkini seviyor musunuz ? değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürcan34

quote:

Uyuz Oluyorum O Adama...

Konu Hayko Cepkini seviyor musunuz ? değil

Alıntıları Göster
    Kas gevşekLiği mi neydi öyLe demişti..
    Adamın stiLi oLdu zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Peiz!

Kas gevşekLiği mi neydi öyLe demişti..
    Adamın stiLi oLdu zaten

Alıntıları Göster
    Makina ya çıkmıştı kaslarla alakalı bişeymiş gözünü en fazla o kadar açabiliyomuş
  • quote:

Uyuz Oluyorum O Adama...

Alıntıları Göster
    quote:

Uyuz Oluyorum O Adama...

Uyuz oluyorsan kaşınırsın.Burada kimseye uyuz oluyorum ve benzeri ifadeler kullanamazsın.Gözünde doğuştan gelen bir rahatsızlık var.Göz kasları ile ilgili.

• quote:

Orijinalden alıntı: flightoficarus

quote:

Uyuz Oluyorum O Adama...

Uyuz oluyorsan kaşınırsın.Burada kimseye uyuz oluyorum ve benzeri ifadeler kullanamazsın.Gözünde doğuştan gelen bir rahatsızlık var.Göz kasları ile ilgili.

Alıntıları Göster
     hayko cepkin'İn gözü

hayko cepkin'İn gözü

• quote:

Orijinalden alıntı: ArtiEksi

hayko cepkin'İn gözü

hayko cepkin'İn gözü

Alıntıları Göster
    Aynı dertten ben de müzdaripim ve inanın dalga geçilcek türden birşey değil. Fotoğraflarda iki gözünüzüde aynı açıklıkta görememek insanı acaip derecede huzursuz ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Aynı dertten ben de müzdaripim ve inanın dalga geçilcek türden birşey değil. Fotoğraflarda iki gözünüzüde aynı açıklıkta görememek insanı acaip derecede huzursuz ediyor

Alıntıları Göster
    evet çoğu arkadaş açıklamış zaten, doğuştan gelen gözünde bir kas problemi war... ancak o kadar açabiliyor gözünü... ayrıca uyuz olan arkadaş, kaşıyalımmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanYücel

evet çoğu arkadaş açıklamış zaten, doğuştan gelen gözünde bir kas problemi war... ancak o kadar açabiliyor gözünü... ayrıca uyuz olan arkadaş, kaşıyalımmı?

Alıntıları Göster
    adam gibi adam hayko cepkin....ona uyuz olanlar, aile baskısından yada toplum baskısından istediğini yapamayıp(dövme ,saç vs) kompleks sonucu, ona özenti diyor,uyuz oluyor falan

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar buna göz tembelliği denir.
  • quote:

Alıntıları Göster
    bizim arkadaşa göre "allah haykonun belasını vermiş"
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.