Binbaşı
06 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 79 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selamlar arkadaşlar,

Hazirandan beri bu serverda oynuyorum, 1299 tabanlı ve şu ana kadar oynadığım en iyi private server olduğunu söyleyebilirim. GMler sürekli aktif, hile vs. kesinlikle yok.

Bir süredir oyuncu sayısı düşmeye başladı, eskisi kadar aktif değil fakat kesinlikle zaman harcamaya değer bir server. Linki bırakıyorum aşağıya.

Oyunda parayla vs. satış kesinlikle yasak, tam bir emek serverı.
https://professionalko.com/
Arkadaşlar merhaba,

GTX1050ti, 32 gb ram i7 vs. pubg açıp 60+ fps oynatmaya yetecek kadar bir sistemim var. Her update'den sonra oyunun optimum ayarlarını en baştan tekrar bulmam gerekiyor. Update'den önce 60-70-80 gezinirken 40-50 zor görmeye başladım.

Bu oyun neden böyle? Gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, yanlış yaptığım bir şeyler mi var?
Merhabalar,

Elimde ipad 4 retina var, şu an ipad'İmi ios 10.2.1'e güncelleyebiliyorum fakat bu sürüm için jb yok. Bu ipadi bir şekilde jb sürümü olan 10.2.0'a geçirebilir miyim?

Teşekkürler
Merhabalar,

Elimde ipad 4, 10.0.1 var. Ben güncellemek istiyorum fakat 10.1.1'e güncellemek stiyorum. Ipad'in içinden güncellemeye kalktığımda başka bir sürüme güncelliyor. Öyle bir durum mümkün müdür?

Teşekkürler
İkinci el ipad alıcam, sürümü 7.0.6. Jailbreak var mıdır?

http://www.mmcn.org/ios-7-0-6-icin-evasi0n-1-0-6-untethered-jailbreak-yayinlandi

şöyle bi şey buldum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Kullanmış, tecrübe etmiş olanlar yazabilirse sevinirim.
Arkadaslar bu oyuna para vermek hayatımda yaptığım en büyük hata oldu. Single gayet güzel fakat multiplayer RE-ZA-LET.

Oyun hızı değişmiyor, ağır çekimde oynanıyor. Oyun zevki kocaman bir SIFIR.

Kondisyonlar ayarlanmıyor, KAMERA CUSTOMIZE EDİLMİYOR.

OYUN HIZININ DEĞİŞMEMESİ TAM BİR REZALET.

Sonuç olarak almayın arkadaşlar. Adamlar resmen koymayı unutmuş ayarları.
serverlar su anda acik mi ? lag vs nasil?
merhabalar,

gta v aldım. bilgisayarımı yeni aldım. sürücü i5 fakat "Your computer does not meet the minimum recommended CPU Frequency specification" hatası veriyor. ne yapmam lazım?
Ipad 4e 8.1.3 kurdum. Allahim delirecem, safari hicbi seyi duzgun acmiyor

Bi cozumu var mi? Asiri kasiyor ve cogu seyi basmama ragmen tepki vermiyor, videolarda da bi sikinti var. Nereden verdim ben bu apple urunlerine para
Sizde de böyle mi yav?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.587
İkinci El Bölümü Mesajları: 157
Konularının görüntülenme sayısı: 246.279 (Bu ay: 538)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 60 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.