G

Binbaşı
26 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 44 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Yaz okulu dönemi için kiralık ev-apart-yurt aramaktayız 3 arkadaş. Başka üniversiteden geldiğimiz için 6 temmuz 22 ağustos arasında ikamet edeceğimiz kulak arkasından darbe almayacağımız konaklama imkanları araştırmaktayım fakat sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım hiçbiryerde. Daha önce dışardan gelip yaz okulu yapan veya evini kısa süreliğine devredecek(tabiki ücreti karşılığında) arkadaşlar aramaktayım.
Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
TH10 Köy ilgilenemediğimden ve acil paraya ihtiyacım olduğundan satılacaktır. Fiyatı 350 liradır. Özel mesaj veya whatsapp ile ulaşabilirsiniz. 0535 306 98 66
Kısa bir özet geçeyim.
havan topları 1 seviye eksik . ( alacak kişi için istenilen birimler basılıp depolar full verilebilir)
3 tesla 7. seviye 1 tesla 8.
3 top 12 3top 13. seviyedir.
Geriye kalan herşey x-yayı cehennem hava savunması sihirbazlar ve okcu kuleleri son seviyedir.
Herolar 23 okcu 20 barbar.
Askerlerden sadece barbar goblin ve ejderha son seviye değildir. İzbe kışla dahil tüm askerler son seviye.
Duvarlar 75 tane 9. seviye. 80 tane 8. seviye 100 tane 7. seviyedir.
Şimdiden alana hayırlı olsun.

2500 taş bulunmaktadır (50 lira sadece taşlar). Asla taş harcanmamıştır köy için.

Konu içersinde araştırdım fakat yeterli bilgi bulamadm 1 haftalık laptop kendi kendine açıldıkdan yarım saat sonra aşağıdan çatladı. Biliyorumki garantiye başvursamda kullanıcı hatası adı altında geri çevrilicem. Bu modelin ekran tamiri ortalama ne kadara mal olur ? Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
Konuştuğum ya da denk geldiğim herkes kötü futbol oynadığımızdan bahsediyor dün akşamdan beri.
Bu takımın sıkıntısı olan kenar bekler ve yaratıcı orta saha problemini hepimiz biliyoruz. Buna rağmen kaleye yaklaşmadanda gol bulmak bizim yıllardır sıkıntılarımızdan biriydi. Kısaca uzaktan vuruş problemi. Dün akşam hiç olmadığı kadar şansımızı denedik uzaktan. Benim sevindiğim olaylardan biri bu oldu. Takımın eksikleri giderildiği anda bidahaki devre olamsa dahi gelecek sezon bizi güzel şeylerin bekleyeceğine eminim.
Başlıktada belirttiğim gibi hiçbir şekilde ses kartını yükleyemedm. Kurulum tamamlanıyor fakat ses aygıtını görmüyor. Şuanda ekran kartımda arızalı vaziyette acaba bunun bir tesiri var mıdır ?
Yardımlarınızı bekliyorum iyi akşamlar.
Kısıtlı bir bütçeyle beni idare edicek bir kasa yapmak istiyorum.
Parça toplamada pek başarılı değilim fakat kendimce şu parçaları topladım. Bu fiyat çerçevesinde bu sisteme alternatif olacak önerilerinizi öğrenmek isterim. HDD ve Dvd-Rw elimde vardır sisteme eklemenize gerek yok kısaca
Şimdiden teşekkürler.

Youtubeda gezerken denk geldim Ayhanın pozisyon başından sonuna itibaren içinde olması golün mükemmelliği derken yaşadığımız hayal kırıklığını sanırım anlatmama gerek yok. Şu oynanan futbolu çok özledim renkdaşlar
Ilk alacagim motor icin arastirma yapmaktaym suanlik 125 CC honda Cbr modeli fiyat model olarak ilk kullanimima uygun gorunuyor. bunun disinda 5000 lira civarlarinda baska ne gibi onerileriniz olur siz motorseverlerin tavsiyeleri benim icin cok onemli simdiden tesekkurler.
1. oyunun final bölümünde taç top ile bir türlü kitlenemiyorum ne kadar araştırsamda bir türlü çözümünü bulamadım. Kapağı kırıyorum vesaire her söyleneni yapıyorum yaratıgın altında kapana kısıldım hiçbir şekilde bitirilmiyor oyun. Bunun için herhangi bir yama birşey gerekli mi ? Ayrıca oyun orjinal.
Bu konuyu açmamdaki sebep kesinlikle alınan mağlubiyet değildir.
Ardanın düştüğü acınası hale dikkat çekmek istiyorum.
Gelecek hafta oynanacak derbide forma giymek için haftalardır yatıp 1 hafta kala oyuna girip göz boyamak istediğini hepimiz görüyoruz.
Futbolcu dediğin profesyonel olmalı kendine bakmalı ama kendisi bu fikri öğrenememiş belliki.
Pohpohcu medya ve başımızdakiler ardayıda bitirme raddesine getirdiler.
Hadi hayırlısı.
Hakkında
Hakkımda:
C7DD5B23A09846C09601765779881AF3.jpg
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.803
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 60.767 (Bu ay: 99)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.