Yüzbaşı
28 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 21 (Bu ay: 0)
Gönderileri
arkadaşlar ben okuldan kaydımı sildireceğim öğrenci kartını vermek zorundayım biliyorum ama pasomu kaybettim kayıt sildirirken sorun çıkar mı?
bütün tarayıcılarda flash tabanlı bir şey açıkken ekranda dağılma sorunu oluyor..flashı kapattığım zaman düzeliyor..nedeni ne olabilir..tşekkürler şimdiden..

Deneme 4 un cevap anahtarı olan var mi ? Şimdiden teşekkürler
dergi'nin 29.sayısı olan 9.denemenin cevap anahatarı olan varsa koyabilir mi ?
bugun saat yaklaşık 17 den beri telefonum çekiyor gözükmesine rağmen aradığımda ulaşılamıyor diyor..mesaj gönderip alamıyorum..sorun ne olabilir..başka bir telelfona taktm hattı aynı sorun devam ediyor
Elinde Nba 2k10 olan biri online hesap alabilir mi 2011 de oynamak için?

nick:caglar24 sifre farketmez
Beyler İstanbul Makina da hazırlık sınıfı yok mu ya ben var diye biliyordum nette bununla ilgli hiç bir şey yok..
ben digiturk'un 34,90 lık giriş paketi kampanyasından üye oldum eutelsat üzerinden ve haftada 9 maçı izleyebilceğim söylendi..lig tv nin sitesinde büyüklerin dışındaki maçlar 205.kanaldan yayınlanacak yazıyor ama 205. kanalı açtığımız zaman üyeliğiniz bu kanalı kpsamamaktadır yazısı çıkıyor acaba maçlar başlayınca mı açılacak ??
Arkadaşlar ben hattımı Turkcell'den Vodafone'a taşımıştım bundan bir kaç ay önce ama şimdi avea hat lazım yeniden taşımam için aradan bir zaman geçmesi gerekiyor mu yoksa hat mı almam lazım..Bir de Avea hat fiyatları ne kadar acaba?
İnternette aradım bulamadım 2009'un taban puanları ve okulların kaçıncı sıradan aldığını gösteren bi liste var mı??
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.073
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.651 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 203 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.