Şimdi Ara

Gülay'ın bir şarkısını arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trt de yayınlanan kırmızı ışık diye bir program vardı.Bitişteki jenerik müziğini Gülay söylüyordu.Nakaratından sadece şu kısmı aklımda şarkının ismini söylerseniz memnun olurum.

Biten yollar bitmez oldu.
    Hani bu kez artık sondu.

• galiba sen gelmez oldun olabilir biz bu sonbaharda buluşacaktık bahar geldi geçti sen gelmez oldun taşlaramı döndü kalbin gelmedin kuşlar yuva kurdu sen gelmez oldun sen gelmez oldun sen gelmez oldun sen gelmez oldun yarimmmmm gözlerim yolda beklerim amma sen gelmez olduuuuuunnn galiba böyle bir şeydi gülayın bir şarksını çok severim oda her dinlediğimde çanakkaleyi hatırlarım zatne buna özel çıkmıştı bir şiirdir çanakkale olacak adı galiba çanakkale gezimizde hocamız dinletmişti hastane önünde incir ağacı bu şarkıyı gülay kadar güzel söyleyen yok ama bu bir şiirdir çanakkale diye aratın googlede 7 yane parça var 2.si galiba hiç pişman olmayacaksınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: popeye85

sen gelmez oldun sarkısnı bilirim belkide odur..nette arkadaşın söylediği sözler yok..yani sarkısı olsa lirikleride olurdu..muhtemelen yanlış sözler..

Arkadaşlar teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ama aradaığım şarkı sen gelmez oldun değil.Aratırken bende hiçbirşey bulamadım.

Googlede ararken şimdi gördüm daha öncede formdan istek almış

http://forum.donanimhaber.com/m_28774166/tm.htm
  • Müzik Cahit Berkay'a aitmiş.Cahit Berkay dizi müziklerine baktım yine bulamadım.Bu şarkıyı bulmanın bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim.Youtubede baktım bir video yok.Umarım burdan şarkıya ulaşabilirim.

http://www.trafik.gov.tr/filmler/film.aspx

diziye buradan ulaşabilirsiniz

ekleme: dizi linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikinci -- 8 Nisan 2009; 18:45:20 >
    bir şarkı arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://rapidshare.com/files/218932056/guelay.rar.html

buradan indirebilirsiniz arkadaşlar ben kestim şarkıyı içinden ama beğenmezseniz yukarıda verdiğim linkten bir bölümünü indirip sizde kesebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikinci -- 8 Nisan 2009; 19:05:34 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.