Şimdi Ara

Hayatta en utandığınız an?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
6.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar en utandığımız anları bu başlık altında toplayalım..

İlk olayda benden..
    Bir gün,ilkokulda bahar şenlikleri yapılıyordu.Arkadaşlar sandalyeyi boşalttı reis gel sen otur falan dediler..Tam oturucakken kızın biri altıma yumurta koydu..Bütün arkadaşlarım,öğretmenlerim kahkaha atmaya başladılar..
    Tabi sonra intik@mım acı oldu.Kızı 2 km. kadar takip ettik bi arkadaşımla beraber..Onunda bi arkadaşı yanındaydı..Bende bi yumurta arkadaşımda bi yumurta..Yaklaşık 7 metreden yumurtayı bi fırlattım kızın tam kafadan..:) Saçları sapsarı oldu kızın..Arkadaşımda benim yumurta attığım kızın yanındaik kıza fırlattı ama vuramadı..

En utandığım an bu okuldaki olaydır..
    Evet sizinkiler neler?

Diğeri lisedeyken topa çok sert vurmam ve topun, taç çizgisinin orda konuşan okulun en güzel kızının tam kafasında "çutank" etmesi. Kız yaklaşık 1 metre ileri fırlamıştı. Sonra ambulans felan geldi kız bayılmıştı. Ben korkmuştum ama çok

Sonra 1 hafta rapor almış, kız okula geldi(ama kafadan kontak hareketler yapmaya başladı) onun karşısına geçip özür dilemek benim için çok utanç vericiydi. Özür dilemek değil de yaptığım şeyden dolayı utandım tabiki.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • @Dave Mustaine
    Kötü bi duygu olsa gerek..Bende mahalleden geçen 3 tane hıyarı dövüştüm küçükken..Mahalleye anneleri falan gelmişti bağırdı çağırdı.:)
    Çok korkmuştum..=)

bende ben yapmadım diyip durdum kim yaptını kimse bulamadı hehe

bi de müdürün arkasından laf ederken adam arkamdaymış meğer. çok utanmıştım valla napcamı bilememiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 13 Kasım 2007; 18:46:44 >

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: melo_15

ben de bi gün benden 2 yaş küçük bi veledi pataklamıştım. o da ağlayarak anasına söylemiş. annesi geldi azarladı , seni babasına dövdürtcem falan dedi çok korkmuştum

bi de müdürün arkasından laf ederken adam arkamdaymış meğer. çok utanmıştım valla napcamı bilememiştim

• Kızın teki esaslı bi parma atmıştı bana..kıpkırmızı olmuştum ne salakmışım
  • ßende bi keresinde arkadaşlarla kızılayda bi bar a gittim... bar dan çıktıgımızda (kafam iyi) karanfil sokakta bnm kız ve arklar oturuyoduk birden şöyle bi nefes alıp bouuuuuggggggggrrrrrrrr diye bi geğirdim hatta önümden geçen bi adam Allah cezanı versin diye bana bagırdı üstelik herkez bana bakıp güldü ama asıl kızın yanında bunu yaptıgım için çok utandım 2 gün benle konuşmadı senin gibi bi ayyaşla dolaşamam diye

• quote:

Orjinalden alıntı: Eler0ssE

ßende bi keresinde arkadaşlarla kızılayda bi bar a gittim... bar dan çıktıgımızda (kafam iyi) karanfil sokakta bnm kız ve arklar oturuyoduk birden şöyle bi nefes alıp bouuuuuggggggggrrrrrrrr diye bi geğirdim hatta önümden geçen bi adam Allah cezanı versin diye bana bagırdı üstelik herkez bana bakıp güldü ama asıl kızın yanında bunu yaptıgım için çok utandım 2 gün benle konuşmadı senin gibi bi ayyaşla dolaşamam diye

• küçüğüm sanıırm 4 yada 5e gidiyorum hastayım otobüsle tıp fakültesine gidiyoruz boğazlarım şişti neyse otobüs tıklım tıklım ön cama yapıştım öyle gidiyoruz annem arkada bi yerde neyse hastahaneye gitmeden önce annem mcdonals a götürdü beni işte otobüs sallanıyo benim başım dönüyo baktım midem bulanmaya başladııı öğürdüm bi kustum patatesler köfte havuç bezelye herşey çıktı meydana ağız dolusu kusuyorum itfaye hortumu gibi:D otobüs durdu herkes aşşağa indi ben ağlıyom taabi haha zaten hastahaneye gelmiştk sonradan iyileştim

iğrenç bi durumdu
  • O gün kemer giymeyi unutmuştum Arkadaş da i*ne tam tenefüse çıktık arkanı dön sırtına atlıcam dedi bende döndüm kızlarda bizi izlio bi indirdi donumu Rezil olmuştumZaten bacaklarımda kıllı değil bembeyaz

Orjinalden alıntı: Eler0ssE

ßende bi keresinde arkadaşlarla kızılayda bi bar a gittim... bar dan çıktıgımızda (kafam iyi) karanfil sokakta bnm kız ve arklar oturuyoduk birden şöyle bi nefes alıp bouuuuuggggggggrrrrrrrr diye bi geğirdim hatta önümden geçen bi adam Allah cezanı versin diye bana bagırdı üstelik herkez bana bakıp güldü ama asıl kızın yanında bunu yaptıgım için çok utandım 2 gün benle konuşmadı senin gibi bi ayyaşla dolaşamam diye

Steam ID: kaan0zer
    BlackOps Nick : Tony Almeida
    BC2 Nick : Matthew.
    TDU2 Nick: Kaan

• quote:

Orjinalden alıntı: neokuti

O gün kemer giymeyi unutmuştum Arkadaş da i*ne tam tenefüse çıktık arkanı dön sırtına atlıcam dedi bende döndüm kızlarda bizi izlio bi indirdi donumu Rezil olmuştumZaten bacaklarımda kıllı değil bembeyaz

senin durum vahimmiş ben o duruma düşsem şehri terkederim....

• awşaya sayın başbakanım Tayyip Erdoğan Gelmişti bizde iskeldeyiz millet toplanmış bekliyor görcez die bizde kendi aramzıda dalga geçiyoruz ama böyle aptal muabet yok yok başbakan benim için geldildi felan geyik anlıcağın meğer başbakan inmiş iskeleye gelmiş balık tutanlarla konuşuyor bizimde arkamız dönuk kalabalık oldugu için farkında deiliz bi sesizlik oldu . yani bi mal bağırsa çok hafif duyulcak kadar işte o mal bendim bende tutamadım lan oğlumbaşbakan benım elimi öpmek içni geldi die bağırdım ama ne bağırmak sadece dalgasına yanlış anlaşılmasın tabi başbakan ve heyeti dierk bize dönmuştu başbakanla göz göze gelmiştik ve bana doğru koşan 5 tane siyah giyinmiş siyah gözlüklü kulaklarında garip bi şey sallanan guvenlikler bana geliyordu ve sonra bizi uzaklaştırmıştı ordan ama acayip utanmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimUltimate -- 13 Kasım 2007; 19:49:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: neokuti

O gün kemer giymeyi unutmuştum Arkadaş da i*ne tam tenefüse çıktık arkanı dön sırtına atlıcam dedi bende döndüm kızlarda bizi izlio bi indirdi donumu Rezil olmuştumZaten bacaklarımda kıllı değil bembeyaz

Bu olaya benzer bizde yaşadık ama biraz farklıydı bizim arkadaşın pantolonu inince utanmaktan altına işemişti...

• 3. sınıf
    tabi sapıklık dönemleri
    büyük arkadaşlardan duyduğumuz kadar sapığız işte
    o zamanlarda moda kızların poposunu ellemek
    en yakın arkadaşımla geziyoruz alt bahçede
    küçük bi yer zaten
    arkadaşın babası fen öğretmeni o günde bahcede nöbetciymiş
    biz arkadaşla yürüyoruz işte omuz omuza önümde bi kız wardı
    bende poposuna bi el atam demiştim ( napalım küçüklük işte )
    tam eli atıyodum arkadaşın babası gördü beni cekti kenara napıyosun lan sen dedi
    nası utanmıştım
    beni tanımaması için elimden geleni yapıyodum
    allahdan tanımadı
    ve hala o adam öğretmenim
    cokda severim kendisini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BSG -- 13 Kasım 2007; 19:35:42 >

• Olay bugün 11-10 saatleri arasında okulda- sınıfımda gerçekleşti. Fizik dersindeyiz çıtımı çıkarmamama rağmen hoca kulağıma asıldı ve söylene söylene tahtaya ilerledi tabi o anlık sinirle bir NAH çekmişim çıkan ses sınıfta bir inledi tabi daha elim o malum hareketi yapmaya hazırlanırken arkasına döndü bi anlık reflexle hızımı kesemedim ve şhhlak!.. die hareketi çektim.Hoca ne hikmetse bişey demedi.

Suçluyum biliyorum, birdaha olsa gene yaparım.Gözünü iyi açsın

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.