Merhabalar, windows 10 pro indirdim flash bellek içinden iso dosyasını çalıştırıyorum format hazırlanıyor ancak disk bölme veya disk silmek için eskisi gibi seçenekler çıkmıyor artık değişti mi sistem ben mi bişeyi yanlış yapıyorum? Program yükler gibi yüklüyor windowsu 1 kere kurdum baktım pc de hala 2018den kalma dosyalar var ama içleri boş. Nasıl iş anlamadım.
Steam bakiyemi TL çevireceğim Oyun almak isteyen var mı? SATILDI
Yaklaşık 1070 tl bakiyem var steam hesabımda. Bunu nakite çevirmek istiyorum oyun almak isteyen varsa hediye olarak gönderebilirim SATILDI
Merhaba arkadaşlar. Çok uzun süredir ticaret ile uğraşan bir kardeşiniz olarak bu sorunun saçma bir soru olduğunu bilerek konuyu açıyorum. Daha önce benimle aynı yoldan geçmiş dostlarımın tecrübelerine ihtiyacım var. Malum piyasa inanılmaz kötü durumda ve artık ticaret yapamaz hale geldim. Aracımı satmak ve borçlarımı kapatmak istiyorum aynı zamanda araçtan gelecek para ile vergi dairesindeki borçlarımıda kapatmayı düşünüyorum. Ortalama 230-250bin TL değerinde bir aracım var. Şuan üzerinde vergi borcumdan dolayı e-haciz mevcut. Bu durum yüzünden araç satışı yapamıyorum. Bu durumda olupta işin içinden çıkabilen var mı? Alıcıdan parayı önden al vergi borcunu kapat öyle notere git demeyin çünkü devir cidden kötü kimse kimseye güvenipte bu şekilde iş yapmıyor başıma dert almak istemiyorum, insanları uğraştırmakta istemiyorum. Vergi dairesi ile görüştüm aracın üzerindeki e-hacizi kaldırırsanız satıp vergi borcumu sıfırlayacağım dedim ama sallamadılar. İnanın aracımı satmak bile istemiyorum sattığımda yerine koyabileceğimi bile düşünmüyorum artık fakat çok bunaldım. Hergün bankalar taciz ediyor ne yapacağımı bilemedim. Tecrübeli arkadaşlarımız varsa aydınlatır bir çıkış yolu gösterirse çok mutlu olurum. Sevgilerle.
EPSON L1800 vs CANON IX6850 A3/A3+ Fotoğraf Baskısı
|
3TB HARİCİ HDD DONUYOR AÇILMIYOR - DİSK SAĞLAM [ÖDÜLLÜ]
|
|
Yüksek Lisans Nasıl, Nereye ?
|
Güzel kaliteli koltuk kılıfı nereden alınmalı ?
|
Bir ''insan'' neden böyle park eder ?
|
Meslek: İngilizce Öğretmeni
İlgi Alanları: Bilgisayar, Müzik, Şiir yazmak,Karakalem resim
Şöyle güzel bir imza olsada kullansak |

Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.569
İkinci El Bölümü Mesajları: 128
Konularının görüntülenme sayısı: 905.990 (Bu ay: 1.980)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 181 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic