Yarbay
21 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 102 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar, windows 10 pro indirdim flash bellek içinden iso dosyasını çalıştırıyorum format hazırlanıyor ancak disk bölme veya disk silmek için eskisi gibi seçenekler çıkmıyor artık değişti mi sistem ben mi bişeyi yanlış yapıyorum? Program yükler gibi yüklüyor windowsu 1 kere kurdum baktım pc de hala 2018den kalma dosyalar var ama içleri boş. Nasıl iş anlamadım.

Yaklaşık 1070 tl bakiyem var steam hesabımda. Bunu nakite çevirmek istiyorum oyun almak isteyen varsa hediye olarak gönderebilirim SATILDI

Merhaba arkadaşlar. Çok uzun süredir ticaret ile uğraşan bir kardeşiniz olarak bu sorunun saçma bir soru olduğunu bilerek konuyu açıyorum. Daha önce benimle aynı yoldan geçmiş dostlarımın tecrübelerine ihtiyacım var. Malum piyasa inanılmaz kötü durumda ve artık ticaret yapamaz hale geldim. Aracımı satmak ve borçlarımı kapatmak istiyorum aynı zamanda araçtan gelecek para ile vergi dairesindeki borçlarımıda kapatmayı düşünüyorum. Ortalama 230-250bin TL değerinde bir aracım var. Şuan üzerinde vergi borcumdan dolayı e-haciz mevcut. Bu durum yüzünden araç satışı yapamıyorum. Bu durumda olupta işin içinden çıkabilen var mı? Alıcıdan parayı önden al vergi borcunu kapat öyle notere git demeyin çünkü devir cidden kötü kimse kimseye güvenipte bu şekilde iş yapmıyor başıma dert almak istemiyorum, insanları uğraştırmakta istemiyorum. Vergi dairesi ile görüştüm aracın üzerindeki e-hacizi kaldırırsanız satıp vergi borcumu sıfırlayacağım dedim ama sallamadılar. İnanın aracımı satmak bile istemiyorum sattığımda yerine koyabileceğimi bile düşünmüyorum artık fakat çok bunaldım. Hergün bankalar taciz ediyor ne yapacağımı bilemedim. Tecrübeli arkadaşlarımız varsa aydınlatır bir çıkış yolu gösterirse çok mutlu olurum. Sevgilerle.

Merhabalar, 3 gün önce ilk trafik kazamı yaşadım.. Yayaya yol verdiğim esnada yaya geçidinde aracıma arkadan çarptılar sol arka tampon ezildi, ufak yırtılmalar ve delik mevcut. Karşı taraf %100 suçlu bulundu ancak bunun için araca hasar kaydı işletmeye değer mi? Siz olsanız ne yapardınız? Sanayide 400 tlye sıfır gibi yapacağını söyleyen ustalar mevcut ısıtıp düzeltecek ve boyayacaklar. (delik ve yırtıkları nasıl halledecekler bende bilmiyorum ısrarla sıfır gibi olacağını söylüyorlar) Sizce 400tl verip sanayide kendim mi yaptırayım yoksa karşı tarafın sigortasına mı yaptırayım? Hadi karşı tarafa yükledim ve hasar kaydı oluşturdum diyelim bu durum aracı satarken bana sıkıntı yaratır mı? Plastik aksam dışında hasar yok. Kapı veya tampon altındaki saç ve tutucular zarar görmemiş. Bide sanırım dilediğim yerde yaptırıp değer kaybınıda karşı tarafın sigortasından isteyebiliyormuşum mümkün müdür? Ne yapacağım çok kafam karıştı 3 gündür aracı görmek istemiyorum.

Merhabalar, A3 ve A3+ 200-300 gram aralığında fotoğraf kağıtlarına fotoğraf basmak için EPSON L1800 veya CANON IX6850 almayı düşünüyorum. Epson l1800 6 mürekkep, canon ix6850 5 mürekkep. Epson ortalama 5000tl canon ise özel tanklı modifiyeli hali 2500tl bu fiyat farkı kafamı çok karıştırıyor.

Şuan hali hazırda epson l800 ve epson l1800 zaten kullanıyorum ancak l1800 sublimasyon mürekkebi için kullanılıyor. Epson kalitesinden vazgeçmek istemiyorum ancak sanki canon cihazıda denemezsem çok şey kaçıracakmışım gibi hissediyorum

Bu iki cihaz arasında hangisini tercih etmeli ? internette baskı kalitelerini kıyaslayan video veya görsel bulamadım.
Merhabalar, elimde WD Elements 3tb hdd var. Pcye bağladığımda disk görünüyor başta bir gidip geliyor ve sürekli diski biçimlendir uyarısı veriyor. Diski aygıt yöneticisinde görüyorum. depolama disk yönetiminde göremiyorum çünkü disk yönetimi tamamen donuyor. hddyi çıkarınca pc rahatlıyor disk yönetimi açılıyor. cmd chkdsk f komutu hiç bir işe yaramadı bir kaç saat düzeltmeye çalıştı sonra bilinmeyen hata dedi.

Yaptığım ve başarısız olan işlemler:
disk yönetiminden yeni harf atadım : İŞE YARAMADI
chkdsk komutları : İŞE YARAMADI
yeni HDD kasası aldım portlarda sorun vardır diye : İŞE YARAMADI.

Sorunu çözen arkadaşa helalinden 100tl havale edeceğim. Disk kesinlikle kafa atmıyor, ötmüyor, tırnak sürtmüyor. Normal açılıyor.

Merhabalar, elimde 2TB wd elements harici hdd var. HDD yaklaşık 60cm yükseklikten yere düşmüş ( uyurken kedim masadan yere atmış ) Cihazda bipleme yok, kafa atma yok, disk sürtünmesi yok. Tüm aksamı duyduğum kadarıyla düzgün çalışıyor. Ne yaptıysam cihazın içindeki verilerime ulaşamadım. İçerisinde gerçekten çok önemli iş dosyalarım var. Ürünü cmd veya çalıştır komutlarıyla onaramıyorum direk donuyor veya parametre hatası veriyor. Cihazı pc görüyor ancak cihaza girilmiyor, özelliklerine bile giremiyorum.

HDD varsın çöp olsun ama içindeki belgeleri bir şekilde kurtarmam lazım. Cihazı mediamarkt dan aldım ve garanti ötesi denen bir garanti yapmıştım. Şuan yollarsam sıfır cihaz yollayacaklarını ancak verilerimi kesinlikle kurtaramayacaklarını söylediler. ( cihaza bakmadılar bile )

Daha öncede böyle bir durumu başka HDD de yaşamıştım ve sadece hdd kutusunu değiştirmemle işim çözülmüştü. Garantiyi bozmak istemiyorum var mı bana yardımcı olabilecek ? Çözen arkadaşa güzel bir akşam yemeği ısmarlayacağım ( yemeksepeti )

dipnot: hdd içeriğine girmek istediğimde girer gibi yukarıdaki bar yeşil olarak ilerliyor ama bir süre sonra donuyor.
Merhabalar, İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum aynı zamanda Öğretmenlik yapabilmem için 2. bir üniversiteden formasyon belgesi aldım. Yüksek lisans yapmak istiyorum Ales puanım 75. Hangi bölüme başvurabilirim veya başvurmam için neler lazım hiç bilmiyorum selçuk üniversitesi mezunuyum internette çok kirli bilgi var. Tezli yüksek lisans yapmak istiyorum. Bu işin kurdu olmuş arkadaşlar beni yönlendirirse çok mutlu olurum.
Merhaba arkadaşlar, Ford Tourneo Corier 2016 titanium var bu araca koltuk kılıfı almak istiyorum Antalya, Konya arası git gel yapıyorum 2 şehirde de sanayileri gezdim aynı kılıfa 100tl çekende var 300tl çekende var. Kılıfların görüntüsü berbat sanki doğan şahin grubuna giydirilen fırlama tipi kılıflar. Bana yaz kış gidecek rahat ve kullanışlı birşey lazım. Arkadaşlarım hayvandan bozma oldukları için laf geçiremiyorum arka koltuklarda leke görünce tutamıyorum kendimi artık.
Bugün Necmettin Erbakan Üniversitesinde işim vardı, park yeri ararken bu 2 arabayı gördüm ve birkaç saniye baka kaldım Hangi amaçla böyle park eder bir insan ? İşin garip kısmı bu araçların bulunduğu bölgeye her aracı almıyorlar sadece Üniversiteyle alakası olan sözde ''eğitimli'' insanlar park edebiliyor buraya. Ayrıca park yerlerinin büyük bir kısmıda boştu yorum sizin.

Hakkında
Meslek: İngilizce Öğretmeni
İlgi Alanları: Bilgisayar, Müzik, Şiir yazmak,Karakalem resim
Forum İmzası:
Şöyle güzel bir imza olsada kullansak
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Vodafone
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
World of Warcraft
Paladin
Steam
WickedSercan
TV
LG
Klima
Mitsubishi Heavy
Ses Sistemi
Logitech
Notebook
MSI
GPS, Navigasyon
Tomtom
Fotoğraf Ekipmanları
Canon
LOL
Fizz
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Clash of Clans
ThinkAgain
Basketbol
Chicago Bulls
İşlemci
Intel
Anakart
MSI
Sabit Disk
SanDisk
Ekran Kartı
MSI
Modem
Airties
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.569
İkinci El Bölümü Mesajları: 128
Konularının görüntülenme sayısı: 905.990 (Bu ay: 1.980)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 181 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.