Yüzbaşı
24 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme
Toplam: 54 (Bu ay: 0)
Gönderileri

naber

private sro ındırdım beyler.oyu her defasında error 2 hatası verıyor devamlı ama.tek care oyunu sılıp tekrar yuklemek.bunun baska cozumu yok mu yahu?
Seneye nisan aylarinda TRye gitmis olucam.Donmeden biseyler aliyim diyorum.2 adet Iphone X alicam suanlik kararim bu.Mac Pro konusunda kararsizim alirsam satabilir miyim diye.TR fiyatlari 11,500 milyara denk geliyor cunku alici bulmakta zorlanirim gibi.

Onun disinda burdan getirip ne satabilirim TR yede karli olarak?
Acer Helios 300 model laptopim var. 2 ay evvel aldim. Oyun sirasinda yada nette gezerken bir anda sarjdan kesiliyor laptop ve bir anda agirlasiyor. Oyun oynarken bilgisayar %100 sarja ulastiginda bir anda kesiliyor sarjdan ve fps dususu oluyor ve yavasliyor deli gibi.ve devamli bildirim sesi geliyor BIP BIP BIP diye her sarjdan kesilip her sarja tekrar basladiginda. bu arada sarjdan hep kendisi cikiyor sonra tekrar kendisi giriyor anlamiyorum neden . umarim problemimi cozecek yardiminiz vardir benim icin tesekkurler
Acer Helios 300 model laptopim var. 2 ay evvel aldim. Oyun sirasinda yada nette gezerken bir anda sarjdan kesiliyor laptop ve bir anda agirlasiyor. Oyun oynarken bilgisayar %100 sarja ulastiginda bir anda kesiliyor sarjdan ve fps dususu oluyor ve yavasliyor deli gibi.ve devamli bildirim sesi geliyor BIP BIP BIP diye her sarjdan kesilip her sarja tekrar basladiginda. bu arada sarjdan hep kendisi cikiyor sonra tekrar kendisi giriyor anlamiyorum neden . umarim problemimi cozecek yardiminiz vardir benim icin tesekkurler
Aslinda alienware almak istiyordum ama fiyati cok pahali oldugundan buna karar verdim. 1 aydir kullaniyorum hic bi kasma yada fps dususu gormedim battlefield 1 oynarken tabi ki diger oyunlar hakkinda bi fikrim yok. siz ne dusunuyorsunuz bu model icin ?

https://www.amazon.com/dp/B06Y4GZS9C
Selam arkadaslar , gaming laptop almaya karar verdim alienware 15 inc buldum . Burda indirimli fiyati 1500$ Bilmiyorum fiyati cok gibi geliyor . Son cikan oyunlari ve beni 4 sene gotursub istiyorum. Sizin onerileriniz neler lutfen yardimci olun.

Sizce bu laptopu almaliyim?
Selamlar

Düne kadar bir sıkıntı yaşamadan giriş yaptıgım psne bugun giremiyorum. Şifremi tanımıyor , kullanıcı mail adresimi tanımıyor . Şifremi değiştirmek istediğimde bu adres geçersizdir diyor . Mail gelmiş sonyden , mail adresiniz değiştirilmiştir diye , bunun talebindeben bulunmadım anlamadımda . Bu durumu psn supporttada haber ettim ama ne zaman geri dönüş Allah kerim , sizin önerecileceğiniz bişe var mı ?
Arkadaslar suan Ingilteredeyim burada ki satis fiyati 89 Pound ve butun Londrada (arastirdigim kadari ile ) bitmis durumda hatta Narutonun satis yaptigi ve amazon , game gibi sirketlerin sitesinde kalmamis nasil temin ederim bilemedim , TRden getirtiyim dedim ama bulamadim sitelerde , koleksiyon paketi icin on siparis veren arkadaslar yardimci olabilir mi ..

edit : arkadaslar baslik hatali oldu , onsiparis aliyor sadece oyun TRden temin eden yerler var mi desek daha dogru
Dc yemişim , ardından update atıldıgını gordum. 1 saat aralıksız bekleyişimin sonunda oyuna girebildim. Belkide sadece bendım o vakitte oyuna girebilen. Hotanda dogdugumda kimse yoktu , anladım ki şuan swde tek ben varım. Hotanda kimsenin olmayışı sanki gerçek bir hayatta huzur dolu sokakta yürüyormuşum hissi verirdi , ne stall var ne de diğer oyuncular , hemen + basmaya çalışılır yada kuzenın,arkadasın varsa telefon edilir - olm oyun boş gel hemen . Başarısız geçen + 5 denemelerınden sonra oyun yavaaaaş yavaaaş dolmaya başlar..
Hakkında
Forum İmzası:
Yanımda osurmıyan adamın,samimiyetine guvenmem
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.836
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 641.056 (Bu ay: 543)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 181 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.