Şimdi Ara

Alarm için titreşimli bileklik kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geceleri rahat uyumak için kulak tıkacı kullanıyorum. Ama erken kalkacağım zaman rahat uyuyamıyorum, en ufak seste uykum dağılıyor. Telefon alarmının kurulduğu saatte kulaklarım kapalı iken çılgınlar gibi titreyip beni uyandırabilecek bir akıllı saat vb. önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 4 Nisan 2019; 2:29:41 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Titreşimli Alarm Bileklikleri: Sessiz ve Etkili Uyanışlar

Sessiz ortamlar için ideal olan titreşimli alarm bileklikleri, rahatsız etmeden uyanmanıza yardımcı olur. Bu cihazlar, hafif titreşimler yayarak sizi sessizce uyandırır, böylece yatak partnerinizi veya yakınınızdaki diğerlerini rahatsız etmeden uyanabilirsiniz.

Titreşimli alarm bileklikleri, özellikle aşağıdakiler için uygundur:

• Hafif uyuyanlar
    • Gürültülü ortamlarda yaşayanlar
    • Sabah erken uyanması gerekenler

Titreşimli Bileklik Alarmı Nasıl Çalışır?

Titreşimli bileklik alarmı, ayarlanan saatte bileğinize taktığınız bilekliğe hafif titreşimler gönderir. Bu titreşimler, sizi uyandırmak için yeterince güçlüdür, ancak başkalarını rahatsız etmez.

Titreşimli Alarm Bilekliklerinin Faydaları

• Sessiz Uyanma: Sesli alarmlar gibi rahatsız edici değildir.
    • Yatak Partnerini Rahatsız Etmeme: Sessiz titreşimler, yatak partnerinizi veya yakındaki diğerlerini rahatsız etmez.
    • Hafif Uyuyanlar İçin Uygun: Hafif uyuyanları yavaşça uyandırabilir.
    • Gürültülü Ortamlar İçin İdeal: Gürültülü ortamlarda alarmları duymakta güçlük çekenler için mükemmeldir.
    • Sabah Erken Uyanmak İçin Mükemmel: Sessiz titreşimleri, sizi başkalarını rahatsız etmeden sabah erken uyandırmak için kullanılabilir.

Titreşimli alarm bileklikleri, sessiz ve etkili uyanışlar arayanlar için mükemmel bir çözümdür. İster hafif uyuyan olun, ister gürültülü bir ortamda yaşıyor olun, bir titreşimli alarm bilekliği, sabah alarm stresini ortadan kaldırmaya yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Amazfit Bip, alttaki linkteki saat iyi. Pil ömrü bir ay, titreşimi de deli gibi. Bence seni uyandırır
    Amazfit
    Amazfit | Bip Smartwatch - 30 Days Battery, GPS, HR
    https://us.amazfit.com/shop/bip?variant=336750

Ben kullanıyorum gayet başarılı.

• Ben direk telefonu titresime kuruyorum yetiyo.(uykum hafif)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi Band 3 kullanıyorum akıllı saat değil bileklik.Titreşim ve şarj seviyesi oldukça yüksek.Eğer ki 1-2 saatten fazla uyku almışsam kesin uyandırıyor.Bir keresinde 1 saat içerisinde kalkmak için kurmuştum hissetmedim ama. Android cihazınız varsa çeşitli 3. Parti uygulamalar sayesinde Alarm'ın siz uyanana kadar titretmesini sağlayabiliyorsunuz.
  • Aklıma bi bakanımız geldi nedense

• Uyurken kulaklik takmak sacma bence
    Bu duruma vucudun alisiyor sonra en ufak bir tikirtida uyaniyorsun
    Bence biraz gurultulu ortamlarda uyu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • archaeopteryx kullanıcısına yanıt
    Bunu demek için girdim şimdi gidiyorum.

Bip gerçekten çok iyi bu konuda. Telefon alarmından 1 dk öncesine kurdum. Telefon çalmadan uyanıyorum. Deprem etkisi yaratıyor bazen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akıllı bileklik için yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Miband 2 kullandim bir sure titresimi yeterliydi uyandirmasi icin, sarjida 1 ay gidiyor nerdeyse, cok agir bir uykunuz yoksa bu tarz bileklikler size yetecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan0058 -- 4 Nisan 2019; 12:22:46 >
  • Uykum ağır değil de kulaklarım tıkalıyken bebek gibi uyuyorum

Linktekini 5.5 çarpınca çok pahalı hale geliyor

Teşekkürler herkese
  • Galaxy fit kullanıyorum, başta uyandırıyordu şu an öylesine titriyor sanırım kolumda. Ama masanın üstüne koyuyorum, titreşimi matkap sesi çıkarıyor. FBI baskını yemişim gibi uyandırıyor

• phorever kullanıcısına yanıt
    Mi band 1 inanılmaz ucuz. Ha ekranı yok ama cep telefonundan alarmını ayarlayabiliyorsun. Titreşimi de çok kuvvetli.

O na bakmanı öneririm.
  • Sadece alarm için kullanacaksanız Mi Band 1 modeli yeterli olacaktır. 35-40 TL gibi bir fiyatı var Aliexpress'ten sipariş ederseniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.