|
Dis agrisi sebebiyle 1 aydır randevu alamıyorum.15 gündür her gün 182 arıyorum.Randevu yok .Mhrs uygulamasından alarm oluşturuyoruz yine yok. Normal bir çürük olsa vs vereceğim 1000 lira umurumda değilde. Kaplamaların altı 4 dış icin değişmesi lazım.8 seneyi geçmiş hava alıyor 20000 lira tutuyor. Arkadaş zaten ayın sonunu getirmek icin koltukları kemirmeye başladık.Esek gibi sigorta parası ödediğimiz kurumdan hizmet alamiyoruz. Geçen bir forum ahalisi yazmıştı. Randevu aldım 2023 verdiler diye. Doktorlara yapılan zulmün, yanlış yönetimin cezasını halk çekiyor. Aylık çatır çatır kestiğin sigorta parasının karşılığını verme,sigortası olmayana zorla gss ittir.Karşılığında koca bir hiç. Abarttigimi düşünen zavallı varsa mhrs uygulamasından Eskişehir dış hastanesine randevu alsın .Buraya gelip özür dileyeyim. Ülkeyi komple batirdiginiz icin helal olsun.Yunan gelse bu kadar bu işi beceremezdi sanırım. Allah garibanın hastaların yanında olsun.Millet nasıl yaşıyor anlam veremiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı