Bildirim
Cimere yazıyoruz: Hafta sonu Evimizin bahçesinde otomobil yıkamak serbest olsun
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Derdinizi seveyim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben evimin bahçesinde arabamıda yıkıyorum. Küçük teknem var onuda yaz için boyuyorum. Ama oturduğum yer bir köy. Herkesde yapıyor. Ama sen bunu ankara veya istanbulda nasıl yapacaksın?
Kendine ait evin vede bahçesi varsa olabilir gibime geliyor. İlginç miş_____________________________ Son Ağaç kesildiğinde, Son nehir kuruduğunda, Son balık öldüğünde. Beyaz Adam; paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak. -
Evet buyuksehırdeyız binamızda 12 araclık otopark var balkondan hortumu saldımmı olay tamam bahçe dısına cıkmadan yıkayabılırım. Ha herkes aynı anda bıle yıkamaya cıksa yıne sosyal mesafeyı korumus oluyoruz bahcemız genıs. Ha giriş kat dairede balkona cıkmıssın ha bahcede oto yıkamıssın buna da karısırlar gıbıme gelıyor vırus yayılmasını onlemek amacında olsalar 2 gun degıl 2 ay cıkma yasagı ılan ederlerdı coktan . dertleri baska...quote:
Orijinalden alıntı: 2000watts
Ben evimin bahçesinde arabamıda yıkıyorum. Küçük teknem var onuda yaz için boyuyorum. Ama oturduğum yer bir köy. Herkesde yapıyor. Ama sen bunu ankara veya istanbulda nasıl yapacaksın?
Kendine ait evin vede bahçesi varsa olabilir gibime geliyor. İlginç miş_____________________________ -
Fakirler bir zahmet araç yıkamasın. Bizim evimiz müstakil kendisine ait hem dış otoparkı hem iç otoparkı var. Geçen hafta sorunsuzca bahçemizle uğraştık arabamızı temizledik. Jandarma geçti sürekli birşey diyemedi çünkü sokakta değil evimizdeydik. Sizin dediğiniz o fakir sitelerinden karşımızda var jandarma 300 küsür tl ceza yazdı fakirin birine. site bahçesinde yürüyüş yapıyordu. Çıkmayın kardeşim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 17 Nisan 2020; 13:43:12 >_____________________________ -
Sokağa çıkmak yasak bahçeye çıkmak değil. _____________________________ -
Birde dahada varoş mahallelerinde teyp açıyorlar son ses güm güm 

Bencede fakirler araç yıkamasın sokakta heryeri köpük sabun yapıyorlar ayağın kayıyor veya bazı yerlerde gider olmuyor su birikiyor. Para yoksa illa yıkattırman gerekmiyor. Gidin petrole atın 1-2 TL hatta bazı yerlerde araştırın bedavaya tutun tazyikliyi tamamdır. Hatta bazı yerlerde prizde oluyor Donanımhaber ölücüleri atsın bagaja elektirikli süpürgeyi aracın içinide bir güzel çekin sonra kokpit filan yine köpüklü spreyle silin tamamdır._____________________________ -
Allah başka dert vermesin... _____________________________ -
okuma bılmeyen ama yazma bılen ınsanlar var onu da gorduk boylece :D _____________________________ -
çaktırma knk _____________________________ -
aynı şeyi ben de düşünüyorum, bizim evin bahçesi 2 dönüm kadar, evin etrafında da amca hala tarafı var. toplam bir 30-40 dönüme yakın arazi ediyor. tek başına mahalle gibi.dışarı çıkan insanlar değiliz, köyün içine girmeden dümdüz yürüyüş yapabileceğim 500 metre kadar yol var, kuzey kesim zaten ful dağlık arazi. Sabah uyanıyorum penceremden baktığımda yaklaşık 20 km sahil şeridi ayağımın altında, sabah biraz erken kalkarsam nem azsa kıbrıs'ın dağları bile görünüyor.hatta iki gün önce tavuklarımızdan birini tilki kaptı sanırım dün gece de yaban domuzları girdi araziye. yani diyeceğim istanbulda olsam muhtemelen sabah uyandığımda yan taraftaki adamın balkonda sigara içerken attığı balgamlı öksürüğe uyanıyor uyancaktım.quote:
Orijinalden alıntı: 2000watts
Kendine ait evin vede bahçesi varsa olabilir gibime geliyor. İlginç miş_____________________________
-
Hayatimda gordugum en boş istek
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sen yaz biz geliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ara polisi onlar yıkar diye düşünüyorum..
Geçen bir haberde görmüşem 65 yaş üstü amcan bahçesindeki sebzeleri bile toplatıyordu polislere..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kıral iyi hoş demişsin ama köpek gezdirmek ile araba yıkamayı nası bu şekilde karşılaştırabildin hayretler içerisinde kaldım. _____________________________ -
Serbest zaten. Anayasal ozgurlukler genelgeyle kisitlanamaz. _____________________________ Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına TÜRK MİLLETİ denir.
Ey Türk Milleti! Atatürk'ü Allah'a, geri kalan her şeyi de ATATÜRK'E borçlusun.
Türk insanı para gibidir: Işığa tuttuğunda içinde ATATÜRK görünmüyorsa sahtedir.
Türkiye TÜRK'LERİNDİR, ne mutlu TÜRK'ÜM DİYENE! -
Bugün arabamı yıkattım.
Yarın sitenin bahçesinde pasta cila atacağım._____________________________ -
Geçen pazar günü evimin önünde sokakta arabamı yıkadım devriye otosu 2 kere geçti hiçbirşeyde demedi. Konum izmir ev müstakil. _____________________________
|
Derdinizi seveyim.
|
|
Fakirler bir zahmet araç yıkamasın. Bizim evimiz müstakil kendisine ait hem dış otoparkı hem iç otoparkı var. Geçen hafta sorunsuzca bahçemizle uğraştık arabamızı temizledik. Jandarma geçti sürekli birşey diyemedi çünkü sokakta değil evimizdeydik. Sizin dediğiniz o fakir sitelerinden karşımızda var jandarma 300 küsür tl ceza yazdı fakirin birine. site bahçesinde yürüyüş yapıyordu. Çıkmayın kardeşim.
|
|
Sokağa çıkmak yasak bahçeye çıkmak değil.
|
|
Birde dahada varoş mahallelerinde teyp açıyorlar son ses güm güm
![]() ![]() Bencede fakirler araç yıkamasın sokakta heryeri köpük sabun yapıyorlar ayağın kayıyor veya bazı yerlerde gider olmuyor su birikiyor. Para yoksa illa yıkattırman gerekmiyor. Gidin petrole atın 1-2 TL hatta bazı yerlerde araştırın bedavaya tutun tazyikliyi tamamdır. Hatta bazı yerlerde prizde oluyor Donanımhaber ölücüleri atsın bagaja elektirikli süpürgeyi aracın içinide bir güzel çekin sonra kokpit filan yine köpüklü spreyle silin tamamdır. |
Benzer içerikler
- en kolay çürük raporu
- migpack apk
- evde kurusıkı bulundurmak
- erroll gelardin vefat etti
- 14 temmuz filmi yasak mı
- temu ayakkabı
- temu yasaklandı mı
- dünyanın en zengin ülkesi
- konya güneş paneli
- n11 kime satıldı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı