Şimdi Ara

Hangi İSS ? ( TürkNet, Millenicom, Netspeed)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, vdsl altyapım bulunmakta ve mevcut taahhütlü aboneliğim bitecek. Taahhütsüz bir İSS istediğim için başlıkta belirttiğim üç seçeneğim var. Altyapı sorgulamasında 82 Mbps'ye kadar desteklediğini görüyorum. Hat değerlerimi de buraya bırakacağım. En uygun İSS'yi bulmam konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

    Hangi İSS ? ( TürkNet, Millenicom, Netspeed)







  • Mevcut hatıınızı kapatmadan geçiş yapın yani hattınızı iptal etmeyin böylece aktivasyon ücerti ödemediğiniz gibi mevcut portunuzu kaybetmemiş olursunuz. Netspeed 75 Mbps tarifesini öneririm arkadaşını getir kodu ile 1 yıl boyunca 89 TL'ye kullanmış olursunuz.


    https://www.netspeed.com.tr/kampanyalar/speed-pro-75-kampanyasi

  • Taahhüdü olmayanlardan herhangi birini deneyin sonucta sizi baglayan bir durum olmayacak. Mevcut aboneğinizi iptal etmeden sadece geçiş için issye basvurun boylece mevcut portu kaybetmeden yeni iss ile devam etmiş olursunuz. Örneğin turknet taşıyın baktınız memnun olmadınız gıbırnet millenicom netspeed sırayla geçiş saglarsınız sonucta Bi kaybınız olmuyor tasıma yaptığınız için.

    Örneğin ben turknet yapadaydım 2 yıl boyunca ve son zamanlarda hızımda dusmeler olmaya baslamıstı vae üzerinden hizmet alabileceğim gıbırnete geçtim işlemler 1 gunde oldu bitti ve 93 mbiti gordum suan dolapta herhalde abone sayısı artmaya basladı 85 mbit alabiliyorum ama oldukça memnunum gıbırnetten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 29 Haziran 2021; 22:8:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt

    Türknetin ismini çok duyuyorum. Sanırım ilk onu deneyeceğim :)

  • ınscrıb kullanıcısına yanıt
    Valla ben eski kullanicisiyim genel olarak memnundum ama vae ile daha yuksek hiz olunca seceneklerimde ve biraz son zamanlarda yapada sorunlar olunca 2-3 yillik maceramiz bitti ama upload olayini gercekten ozluyorum :) 27-28 mbit upload aliyordum.

    Yakinda yeni eve gecicem orada fiber var ve yine tt alt yapisi ile turknete gecis yapicam.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Netspeed veya Türknet'i deneyebilirsiniz.

  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim, teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turknet veya Netspeed ikisi de güzel

  • Benimde sözleşme bitiyor türk telekom 50mbps kullanıyorum şuan 135.tl ödüyorum yeni gelen kişilere 124 tl bu nasıl bir sistem anlamadım tüknet nasıl sizce ? alt yapım gayet iyi bir problem olmadı 4 senedir vdsl .

  • ByBuCa kullanıcısına yanıt

    @ınscrıb



    Turknet yapa santralindeyim. modeme 75 mbps geliyor. bunlarda kablosuz hız testlerim. oyun modundayım ping 6.


    ben çok memnunum. 6 yıldır turknetteyim. 85 lirayken çok iyiydi. 100 lira olunca değiştirmeyi düşündüm. yapadan geçiş olmadığından tbtnet başvuru yaptım. 75 hız göstermesine rağmen 20-21 aldım. arıza kaydı açtım, telekomdan altyapı bunu destekliyor dediler. ben de çok uzatmayıp, turkneti tekrar bağladım.


    turknetten sorgulatın, altyapı destekliyor ve yüksek hız gösteriyorsa başvurun. zaten taahhüt yok. sıkıntı olursa iptal eder ya da geçiş yaparsınız başka bir firmaya.


    6 yıldır otomatik ödeme ile faturalarımı düzenli ödüyorum. eğer başvurmaya karar verirseniz, pm atın. davet konu ile abone alırsanız bir ay hem size hem bana ücretsiz.


    Hangi İSS ? ( TürkNet, Millenicom, Netspeed)




  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    Dün yazsaydınız daha iyi olurdu çünkü başvuru işlemlerini tamamladım. Türkneti deneyelim bakalım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • raziel82 kullanıcısına yanıt

    şu upload'u VAE üzerinden verseler var ya tadından yenmez

  • ınscrıb kullanıcısına yanıt

    kısmet değilmiş şimdi gördüm Hangi İSS ? ( TürkNet, Millenicom, Netspeed) 


    hayırlı olsun. eğer yapa santrale yakınsanız çok daha iyi. benim 450 metre. uzak olup, 1000 metre gibi, sorun yaşayıp telekom vae santrale geçmeye uğraşanlar da olabiliyor.


    santrale yakın ve sorgulamadı hızının yüksek ise, turknette gerçekten o değerleri alabiliyorsunuz

  • evet. o da maalesef telekom kontrolünde ve tekelinde olduğu için veremiyorlar. umarım bir de telekom, pandemi süresince 2 katına çıkardığı upload hızını, tekrar eskiye getirmez

  • raziel82 kullanıcısına yanıt

    Telekom altyapısındayım henüz bulunduğumuz yerde TürkNet altyapısı yok. Netspeed'in sitesinden sorguladığımda santrale uzaklık 80 m olarak görünüyor. 82 Mbps'ye kadar da hız verebiliyorlar. Bakalım nasıl bir deneyim sunacak bana

  • ınscrıb kullanıcısına yanıt

    oldukça yakın. telekom kaynaklı sıkıntı olmaz ise memnun kalırsınız. biraz da şans işi. ben anlık saniyelik kopmalar ve bakım kaynaklı kesintiler dışında bugüne kadar sorun yaşamadım denebilir. 6 yılda açtığım arıza kaydı anca 6 dır herhalde

  • raziel82 kullanıcısına yanıt

    sıkıntı olursa da millenicom veya netspeed deneyeceğim zaten

  • aynen öyle. taahhütsüz olmasının güzelliği. telekom uğraşsın daha yüksek fiyatla 2 sene bağlamaya

  • Önceden Telekom fiber kullanıyordum. Taahütsüz olan İSS'lere 100 MBİT desteğim var. Şu an kablonetteyim ve kapattıracağım. Kurulum/aktivasyon vb. ücret almayan bir firmaya başvurmak istiyorum. Memnun kalmazsam kendi içerisinde zaten ücretsiz iss değişimi oluyor sanırım. Hangisinde kurulum vb. ücreti yok? Bilgisi olan var mı?

  • raziel82 kullanıcısına yanıt

    Hocam tekrar Türknet'e geçince yine yapa'ya mı geçirdiler?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.