Şimdi Ara

NetSpeed VDSL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese selamlar. superonline'dan netspeede geçiş yapma düşüncesindeyim. ancak binada tt fiber altyapısı olmadığı için vdsl hizmeti sunabileceklerini söylediler 66mbit e kadar destekliyormuş. halihazırda kullandığım superonline fibernet de 35mbit ancak vdsl hiç kullanmadığım ve çevremde de kullanan olmadığından sizlere danışmak istedim. bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim. teşekkürler.




  • Fiber ile vdsl'in farkı ping 3-4 ms daha yüksek olabilir onun dışında normal saatler de aynı hızı alırsınız ki superonline fiber den daha iyi olacağı kesin...

    Kullanıcı deneyimleri için ilgili konuyu inceleyin

    https://forum.donanimhaber.com/netspeed-fibernet-vdsl2-ana-konu-kulup--127762000#127762000


    Ayrıca neden Netspeed tercih ettiniz onu anlamadım, fiyat ucuz değil üstelik sabit fiyat olayı da yok eskiden taahhütsüz firmalar daha iyiydi ancak artık 3 ayda bir zamlar yapılıyor.

    Aynı fiyata türksat var 24 ay sabit onu da inceleyin.

    https://forum.donanimhaber.com/turksat-100-mbit-159-tl-24-ay-sabit--154676363




    @Aatos




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 27 Aralık 2022; 15:32:49 >




  • Netspeed'e geçin hocam gayet iyi arkadaşını getir indirimi ile 12 ay süre ile 10'ar tl örneğin sizde bir arkadaşınızı getirirseniz 20 tl indirimli kullanırsınız. Kendim aylık 100 Mbps için şuanda tamamen ücretsiz kullanıyorum. Arkadşını getir kodu için yazmıyorum siz başka birinin kodunu kullanırsınız çünkü ben 2 sene süre ile hiç ücret ödemeyeğim.

  • Tahhütsüz bir internet tercih etmek istiyorum. Çünkü bu adresimde ne kadar kalacağım belli değil. Ek olarak Superonline'da birkaç problem yaşadım ilgisiz kaldılar ki ilk fiber müşterilerinden biriyim. Siz de eklemişsiniz Superonline'dan iyi olacağı kesin... Ben de biraz buna güveniyorum açıkçası. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.



    @NewsTR




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aatos -- 27 Aralık 2022; 15:14:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.