Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ: 3 Kırmızı Işık Problemi (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
1
Favori
64.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır olmaz. Az da olsa GPU'yu ferahlatacaktır kuşkusuz ama 3K için bir getirisi olmayacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: a_s_h_e_n

Arkadaşlar saçma olucak ama ciddiyim.Yanında Vantilatör açsak bi işe yararmı

inan hiç bir işe yaramaz durum okadar basit değil sogutma işini yapmak istiyorsan makinanın kalbiine ineceksin
    itachi 84 nickli arkadaş atik ten 3 kırmızı işlemi hakkında fiyat aldınızmı kaça yapıyorlarmış
    buarada 3ay garanti fena değil ama 6 ay olsa daha iyiymiş bende işlerimi halledince oraya bi uğrayacam aynı mevzu için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuRRoUnDeR -- 4 Mart 2008; 15:13:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: scatterbrain

çok yakın zamanda xbox 360 alıcam ve elite'e falan para veremiceğim için military falan bişi alıcam.topiği de baştan sona okudum az önce.

anlamadığım durum şu ,

elite v.b. son makinalarda nasıl bir değişiklik yapıldıda 3k ihtimali düşürüldü.
    anladığım kadarı ile 3k yüzde seksen olarak makinenin şekli yüzünden iyi yerleştirilememiş hardware'in soğutulamamasından kaynaklanıyor.
    e eliteler de aynı makine.şekli falan değişik deil.

şimdi şöle bi mesaj var topicte ;

quote:

Orjinalden alıntı: Yolas

Olur mu, mayıs ve sonrasi üretim elite'lerde ekstra soğutma sistemi var.

GÜNCELLENDİ: 3 Kırmızı Işık Problemi

bir de şöle bir mesaj var ;

quote:

Orjinalden alıntı: Spyma

Bende XBOX elite almayı düşünüyordum (Ekran kartı ve pc yenilemekten yoruldum). Özellikle en son çıkan elite ve arcade için 65nm deniyordu. Ancak http://www.youtube.com/watch?v=YOeCbt1SQZo bu videoya bakarsanız elite'in standart (eski) bir 360'dan kapasite, renk ve HDMI (1.2) dışında hiçbir farkı yok. Daha önce de youtube'da 360'ın içini açmışlardı. Ne soğutma ile ilgili nede dvdrom ile ilgili hiçbir iyileştirme görünmüyor. Artık kendi gözlerim ile ördüğüm için içim rahat.

Ayrıca T3'ün haberine göre Microsoft xbox'lara HD Dvd player takılacağı söylentilerini yalanlamış. http://www.t3.com/news/ces-microsoft-denies-hd-dvd-xbox?=35000&cid=OTC-RSS&attr=T3-Main-RSS

bir kişi resimli olarak eklenen soğutma malzemelerini göstermiş bir kişide youtube aracılığı ile makinaların içinin eski üretimlerden farkı olmadığı göstermiş.
    kafam karştı tabikide hangisi gerçek hangisi deil : )

3k'nın yüzde seksen olarak makinanin şeklinden dolayı kötü soğutulan yani gerkeli fanların soğutucuların yerleştirilemesinden ya da gerekli yalıtımın sağlanamasından dolayı hardware ısınmasından gerçekleştiğini düşünürsek ( bunu tamamen topiği açan kişinin araştırmasından dolayı sölüyorum ) , şekli şemali değişmeyen bir makina için ( elite ) nasıl olurda artık 3k olmuyor diyebiliyoruz.

yazılımsal bi problemin 3k'ya yol açmadğıda zaten belli.
    sadece daha kaliteli lehimler kullanarak ya da daha kaliteli macunlar sürerekmi çözdü microsoft bu problemi.sonucunda kasa aynı kasa.
    bu konuda bilgi verirseniz sevinirim

ayrca şöle bir uygulama çözüm getiricekse

quote:

Orjinalden alıntı: fred78

Şimdi 360'ın dış kapaklarını söksek, dvd romunu dışarı alsak, GPU ve CPU altında kaliteli termal macun kullansak bir nevi çözümmüdür? Gerçi makinenin kapakları çıkarılıp dvd rom'u dışarı alınınca enkaz gibi duracak ama 3 kırmızıya yararı olacaksa ben yaparım..

hangimiz xbox 360'ımızı içi açık enkaz bir şekilde kullanmayı sorun ederki.
    ben hiç ama hiç etmem şahsen.bütün parçaları odanın ayrı köşelerinde olsun umrumda olmaz.
    bu gerçekten bi çözüm müdür ?

Böyle bi sistem varsa alacam 3k ne kadar görme ihtimali var mı acaba

• elitelerde ısınma problemi azaldı dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kingofjava

elitelerde ısınma problemi azaldı dimi?

arkadaşım sana şunu söyliyim. bende elite ve military pack var. açıkcası 2 makine arasında dağlar kadar fark var. ben military ile 1 saat oynadıktan sonra dvd romun altına elimi koyduğumda çok sıcak olduğunu görürken, elite ile 5 saat oynasam bile çok çok hafif ılımış oluyor. kesinlikle çok fark var.

şunu da ekliyim. elite hariç hiçbir pakette HDMI kablosu çıkmıyor. hadi HDMI kablosunu dışardan edinebilirsin ama bu sana en az 50 YTL'ye patlar. bunu da geçtim, eğer hem HDMI'dan takıp hem de optik çıkışından 5.1 almak istersen diğer paketlerde ara kablo sorunu yaşarsın. çünkü diğer paketlerde HDMI kablosu çıkmadığı gibi, ara kablo da çıkmıyor. ya component kablosunun kenarını kesip sağlıksız bir şekilde kullanırsın ya da internetten o ara kablolu HDMI kablosunu getirtirsin. ayrıca devasa bir harddisk bayağı iyi oluyor. benim hdd'te şu an 50 küsür demo oyun var ve hala 70 Gb boş yerim var. kesinlikle iyi bir seçim olur. ben çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@triXbox -- 31 Mart 2008; 2:37:06 >

• Bende military var 5 6 saat aralıksız oynasam bile dvd den çıkan cd ılık ve 360 in altında ılık bile sayılmayacak derecede bir ısınmavar atik sağ olsun
  • 3K sız X-BOX ahh nerde o günler, bu kesin çözümü olmaya ölümcül bi hastalık gibi malesef
  • dün benim xbox 360 ımd a 3 kırmızı gördü. 2006/11, PAL olan cihazımı dün açtığımda takılmala roldu, sonra da 3 kırmızı ışık sorunu çıktı. Şimdi de hdd siz satmaya çalışıyorum. Tamir ettirmek açıkçası gözümü korkutuyor, havlu yöntemini de denemek sonuç verir mi bilemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Boidae

Arkadaşlar saçma olucak ama ciddiyim.Yanında Vantilatör açsak bi işe yararmı

ben açıyorum valla,altında bir de mermer var.
  • Ya beyler ben de 2007 üretim Premium Pro modelini aldım görülme olasılığı olarak ne söyleyebilirsiniz??

Bir de kasasının altına ve üstüne 120 mm fanlar eklesem faydası olur mu??
  • arkadaşlar 2 gun oncede elite modelimin başına (3k) olayı geldi. bir an şok oldum daha ilk taksidini odemedim bu ne dedim:D allaha binlerce şukur elektronik bilgimden dolayı rahatca icini actım ve komple sokup mainboard"u masaya koyup lehim havya ve mercek hazırladım birde ince uc taktım havya ucunun girebildigi butun noktaları (smd kondansator, direnc, diyot, vs.) nerdeyse 3 saate yakın tazeledim. elimde pc icin termal macun kalmıştı (arctic silver 5) eski silikonu temizleyip bir guzel yuzeye eşit yedirdim ve montaja başladım. ve sonuc mukemmel elektronik bilgisi olan herkeze tavsiyemdir bilmiyenlerede iyi bilen (ozellikle ince işcilikle ugraşan ve cok temiz lehim yapabilen, bu arada ozkan,atik vs gibi yerler ne kadar kaliteli işcilik cıkartıyor bilemiyecegim) kişilere goturup durumu iğzah ederek board"un lehimlerini tazelemek ve kaliteli termal macun surmenizi, ruhunuzu ve en onemlisi xbox360 ınızı mutlu edecektir...
  • Elite ında 3k vermesi üzücü. Burada sorunlu olan parça gpu. onun lehimlerine dokunmadığınıza göre. Yaptığınız lehimlemelerin bir faydası olduğunu düşünmüyorum ve aleti 3k ya namzet görüyorum. Bence hazır çalışıyorken xclamp fix uygulayın.
  • hocam falcon 175 lık elıte makına mı gordu bu kırmızı ısık olayını saka degılmı bu????
    quote:

Orjinalden alıntı: pocemonmutlu

arkadaşlar 2 gun oncede elite modelimin başına (3k) olayı geldi. bir an şok oldum daha ilk taksidini odemedim bu ne dedim:D allaha binlerce şukur elektronik bilgimden dolayı rahatca icini actım ve komple sokup mainboard"u masaya koyup lehim havya ve mercek hazırladım birde ince uc taktım havya ucunun girebildigi butun noktaları (smd kondansator, direnc, diyot, vs.) nerdeyse 3 saate yakın tazeledim. elimde pc icin termal macun kalmıştı (arctic silver 5) eski silikonu temizleyip bir guzel yuzeye eşit yedirdim ve montaja başladım. ve sonuc mukemmel elektronik bilgisi olan herkeze tavsiyemdir bilmiyenlerede iyi bilen (ozellikle ince işcilikle ugraşan ve cok temiz lehim yapabilen, bu arada ozkan,atik vs gibi yerler ne kadar kaliteli işcilik cıkartıyor bilemiyecegim) kişilere goturup durumu iğzah ederek board"un lehimlerini tazelemek ve kaliteli termal macun surmenizi, ruhunuzu ve en onemlisi xbox360 ınızı mutlu edecektir...

• Ben bu gün gözlerimle 3k veren elite gördüm, ilk görüşte inanmadım ama sonuç hüsrandı tabi.

3k veren elite ve boşa giden paralar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Ben bu gün gözlerimle 3k veren elite gördüm, ilk görüşte inanmadım ama sonuç hüsrandı tabi.

3k veren elite ve boşa giden paralar.

Falcon muydu elite?yoksa zephry mi?
  • Orjinalden alıntı: Spyma

Bende XBOX elite almayı düşünüyordum (Ekran kartı ve pc yenilemekten yoruldum). Özellikle en son çıkan elite ve arcade için 65nm deniyordu. Ancakhttp://www.youtube.com/watch?v=YOeCbt1SQZo bu videoya bakarsanız elite'in standart (eski) bir 360'dan kapasite, renk ve HDMI (1.2) dışında hiçbir farkı yok. Daha önce de youtube'da 360'ın içini açmışlardı. Ne soğutma ile ilgili nede dvdrom ile ilgili hiçbir iyileştirme görünmüyor. Artık kendi gözlerim ile ördüğüm için içim rahat.

arkadaş bunu yazmış youtube linkini izledim gerçekten hiçbir fark yok acaba zephyr board lı elite olmasın acaba böyle zephyr board lı modellerinden birini bulup kötülemek için yapmış olmasın birkaç gün sonra arcade alacaktım ama işkillendim şimdi oda böylemidir diye sizce nasıl herşey aynımı hala acaba?

• Elite olanlar zaten falcon. Bu soruyu sorarken halo packle karıştırdın sanırım.
  • yok elite den bahsediyorum ama böyle birşey varmı ya yetkililer bir bakın Allah rızası için yardım edin çok ciddi revizyon var diyor herkez ama adam gösteriyor hiçbir fark yok diyor işkillendim şimdi arcade lerde böylemi acaba nolur tecrübeli biri yanıtlasın
  • yok mu cevap lütfen bu hafta alacağım kafam karıştı yardımcı olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamay_aytam

Elite olanlar zaten falcon. Bu soruyu sorarken halo packle karıştırdın sanırım.

Elite paketlerin hepsi Falcon değil. Zephyr olanlar da var ve oldukça da yaygın piyasada.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.