Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ: 3 Kırmızı Işık Problemi (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
1
Favori
64.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

quote:

Orijinalden alıntı: fenerist07

arkadasım ben 1 oyun bitiririm öyle diğerine baslarım 5 tane oyuna aynı anda abanmam,oyun takas etmeye vakit ve bir miktar para ayırabilirim az olsun öz olsun evladiyelik makinem olsun kafam rahat olsun diyorsan ps3.

benim orjinal oyun bulmak için forumda takasa ayırcak vaktim/param yok,ben aldımmı oyuna abanırım 1 saat pes oynarım 1 saat halo 1 saat tenis canım ne isterse o an diyosan,sınırsız netim var abanırım korsana bana koymaz,makinenin ortalama ömrü 1 sene,bana 1 sene dayansın o arada oynayabildiimi oynayayım sonra elden cıkarır yenisini alırım diyorsan xbox

ömrü 1 senelikse hala bendeki xbox neden yaşıyo ?

bu aradada sorunu buldum hallettim neden 3k verdiğinin...

Nasıl hallettin söyle de Microsoft da dahil herkes bilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ZATHARA

Okudum da gereksiz çok şey var ayrıca gereksiz karşılaştırmalar var ve şunu söyleyeyim bu alet sadece oyun makinası başka bi b*k olmaz..
    ama ps3 gerçekten zamanına göre öyle bir alet ki it only does everything" tek kelimeyle.

bizde yumurta kırmasını beklemiyorduk zaten

ps3 için everything dediğin olay sadece blu-ray'i kapsıyorsa dediğin doğru
    bunun dışında bir oyun makinesinden artısını göremiyorum çünkü
    linux desteği vardı bi ara
    ama sadece bi ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZATHARA

Okudum da gereksiz çok şey var ayrıca gereksiz karşılaştırmalar var ve şunu söyleyeyim bu alet sadece oyun makinası başka bi b*k olmaz..
    ama ps3 gerçekten zamanına göre öyle bir alet ki it only does everything" tek kelimeyle.

Live'dan Canlı izlenen şovlar, röportajlar, müzik klipleri, oyun incelemeleri, dizi bölümleri, filmler...
    Ünlülerin girdiği multiplayer oyunlarda oynama imkanı
    anlayacağın işin sırrı LIVE'da yatıyor.
    Sony bazı hizmetlerin benzerini vermeye çalışsa da ilk adımı Microsoft attı sonuçta.
  • Benim arkadaşın xbox'ında 3 kırmızı ışık yandı bi an. ( yanıp sönüyordu durmadan görüntü tamamen gitmişti) , sonra kapatıp açtık açıldı ve şimdi hiç bi sorun yokmuşcasına oynuyoruz. Hiç takılma da olmuyor.

Modeli XBOX 360 Arcade (jasper)

Acaba bi sorun olur mu ? Isınmadan mı yoksa voltajdan falan mı olmuştur.? Teşekkürler
  • her 3k o tehlikeli 3k değildir
    tamirci bir arkadaş söylemişti ac fişinin tam oturmamasından da kaynaklanmış olabilir.Çalışıyorsa devam.
  • Voltajdandir
  • arkadaslar jtagli makınalar ile normal makınalar arasında fark varmı her 2 sınınde 3 k gorme rıskı aynımıdır?
  • abi bole bi makale yazdin ya sana helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicksiz20

arkadaslar jtagli makınalar ile normal makınalar arasında fark varmı her 2 sınınde 3 k gorme rıskı aynımıdır?

Tabii ki.İkiside aynı makine.
  • Bu güzel tezi tazeliyelim nedersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahti

Bu güzel tezi tazeliyelim nedersiniz?

aferin sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler, işime yaradı.
  • Hortlatmak gibi olmasın da 3k tamiri ne kadar şimdilerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.