Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ: 3 Kırmızı Işık Problemi (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
1
Favori
64.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OrKo1984

Bir soru da ben sorayım:

Geçen gün Falcon arcade makinamda Monsters vs Aliens oynuyordum. (Makinaya 5 ay önce hdd aldım)Oyunu HDD ye atıp oynuyordum. (Makina banlı değil ama oyun 1.51 fw istiyor.Bende uğraşamam dedim malum bir programla patch yaptım oynamaya başladım).

Oyunu yaklaşık 3 saat oynamıştım. Oyunu oynarken bir anda ekranda LOADING yazısı çıktı ve öyle takılı kaldı. Ha donma diyemem.Ekranda Loading yazısının yanında 3 nokta sürekli yanıp sönüyordu.Bekledim birşey olmadı. Telaşlandım. Ortadaki tuşa basarak normal şekilde dashboard a döndüm. Sizce 3K için endişelenmeye başlamalı mıyım acaba??? Yoksa oyunla alakalı bir sorun mudur???

Bu sorunu herhangi bir oyunda da yaşayabilirsin.. DVD ile alakalı bir sorundur genelde.. DVD konsolu kitler ve bazen dahboard a dahi dönemezsin ancak 3k ile uzaktan yakından alakası yok.. Ha oynarken donma yaşarsan o zaman ufaktan 3.5 atabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 26 Nisan 2009; 21:44:55 >

• DVD ile alakalıdır dostum 3K olsa ekran donardı.
  • @SAVIAR , @Miex

Arkadaşlar çok sağolun. İçimi rahatlattınız. Telaşlanmaya başlamıştım.Dediğiniz gibi DVD den sanırım. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim
  • arkadaşlar 3 kırmızı görmüş xbox 360 ler 150 tl ye bulunuyor alıp yaptırmamı önerirmisiniz?
  • tamda xbox 360 alacaktım kararımı vermiştim şimdi nasıl gidip alayım .. ya 3K olursa diye korkuyorum valla vazgeçtim almam
  • quote:

Orjinalden alıntı: nincasinek

arkadaşlar 3 kırmızı görmüş xbox 360 ler 150 tl ye bulunuyor alıp yaptırmamı önerirmisiniz?

bırak bozuk konsolu almayı 2.el xbox360 almanı bile tavsiye etmem.. tamir görenler 6 içinde tekrar bozuluyor genelde
  • quote:

Orjinalden alıntı: X-FI

tamda xbox 360 alacaktım kararımı vermiştim şimdi nasıl gidip alayım .. ya 3K olursa diye korkuyorum valla vazgeçtim almam

Bencede git ps3 al
  • Tamir olmuş makinalar kaç ay gidiyorya ona göre yaptırıp yaptırmama kararını verim benim makinannın hata kodu 0020
  • Xbox 360 almayı düşünüyorum fakat bu yeni Jasper işlemcilerde de RROD sorunu hala çıkıyor mu? Çıkıyorsa çıkma oranı nedir ve ne kadara yaptırabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigBadVooDoo

Xbox 360 almayı düşünüyorum fakat bu yeni Jasper işlemcilerde de RROD sorunu hala çıkıyor mu? Çıkıyorsa çıkma oranı nedir ve ne kadara yaptırabiliriz?

TIKLA :http://forum.donanimhaber.com/m_33799898/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

quote:

Xbox 360 almayı düşünüyorum fakat bu yeni Jasper işlemcilerde de RROD sorunu hala çıkıyor mu? Çıkıyorsa çıkma oranı nedir ve ne kadara yaptırabiliriz?

ps3 alsın değilmi? Xbox bozuluyor kaka çöp..en iyi ps3 hoooora...sende ps3 varmı merak ediyorum bu kadar fanboy sun ama...

• arkadasım ben 1 oyun bitiririm öyle diğerine baslarım 5 tane oyuna aynı anda abanmam,oyun takas etmeye vakit ve bir miktar para ayırabilirim az olsun öz olsun evladiyelik makinem olsun kafam rahat olsun diyorsan ps3.

benim orjinal oyun bulmak için forumda takasa ayırcak vaktim/param yok,ben aldımmı oyuna abanırım 1 saat pes oynarım 1 saat halo 1 saat tenis canım ne isterse o an diyosan,sınırsız netim var abanırım korsana bana koymaz,makinenin ortalama ömrü 1 sene,bana 1 sene dayansın o arada oynayabildiimi oynayayım sonra elden cıkarır yenisini alırım diyorsan xbox
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerist07

arkadasım ben 1 oyun bitiririm öyle diğerine baslarım 5 tane oyuna aynı anda abanmam,oyun takas etmeye vakit ve bir miktar para ayırabilirim az olsun öz olsun evladiyelik makinem olsun kafam rahat olsun diyorsan ps3.

benim orjinal oyun bulmak için forumda takasa ayırcak vaktim/param yok,ben aldımmı oyuna abanırım 1 saat pes oynarım 1 saat halo 1 saat tenis canım ne isterse o an diyosan,sınırsız netim var abanırım korsana bana koymaz,makinenin ortalama ömrü 1 sene,bana 1 sene dayansın o arada oynayabildiimi oynayayım sonra elden cıkarır yenisini alırım diyorsan xbox

ömrü 1 senelikse hala bendeki xbox neden yaşıyo ?

bu aradada sorunu buldum hallettim neden 3k verdiğinin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

quote:

Orijinalden alıntı: fenerist07

arkadasım ben 1 oyun bitiririm öyle diğerine baslarım 5 tane oyuna aynı anda abanmam,oyun takas etmeye vakit ve bir miktar para ayırabilirim az olsun öz olsun evladiyelik makinem olsun kafam rahat olsun diyorsan ps3.

ömrü 1 senelikse hala bendeki xbox neden yaşıyo ?

bu aradada sorunu buldum hallettim neden 3k verdiğinin...

arkadasım orda ortalama yazıyo orda okumuyomusun?
    makinası kutudan 3k lı cıkanda var aldıktan 2 ay sonra 3k görende var.simdi burda baskası cıkıpta benim makinem niye 2 ayda 3k gördü o zaman? diye çemkirse napıcaz?herkesin tek tek ortalamasını alacak halimiz yok foruma bakınca ortalama 1 yıl gibi bir süre cıkıor seninki 15 ay yasar baskasının 9 ay.

fanboylugun suyunu cıkarmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

quote:

ps3 alsın değilmi? Xbox bozuluyor kaka çöp..en iyi ps3 hoooora...sende ps3 varmı merak ediyorum bu kadar fanboy sun ama...

bi link vermişim ettiğin laflara bak. sen xboxı ps3 ü boşverde git bi doktora görün. kafayı yemişin sen. paranoyaksın sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 23 Eylül 2009; 2:25:46 >

• adamın sorduğu soruya bak sizin tartışmanıza bak

kardeş yeni model jasperlarda hata riski düşük olarak görünüyor ama xboxların 3k vermesi için genellikle 1 yıl gibi bir zaman geçmesi lazım henüz bu cihazlar yılını doldurmadığı için birşey diyemeyiz.

lakin falcon boardlar için de aynı şey söyleniyordu ama aynı gpu hatası malesef falconlarda da çıkmıştı.

ayrıca falcon boardda gpu 90 nm idi jasperde 65nm ye indi yani demek oluyor ki daha az ısınan ve daha az elektrik tüketen bir anakart modeli.

forumda konsoltürk başlık açmıştı 3k gören jasper diye ayrıca xbox tamiri yapan yerlerde bir kaç arızalı jasper board geldiğine göre bu sorunun hala çözüldüğünü sanmıyorum.

ama hem fiyatı hem firmware hem live desteğinin mükemmel olması gamepadının inanılmaz rahat oluşu adama 2 kere xbox aldırıyor

• @codew hocam yazınız harikulade olmuş. Gerçekten 10 numara anlatım yapmışsınız. Yazıyı okuyupta yorum yapmadan geçmek istemedim. 2007'de yazılmış olmasına rağmen çok hoşuma gitti gerçekten 3 yıl sonra olsa da teşekkür ediyorum yazı için.

Xboxlar hakkında pek bilgim yoktu bugüne kadar araştırmamıştım. Şu aralar almayı düşündüğüm yeni modeller için ufak çaplı bir bakındım. Yazı da o şekilde gözüme çarptı.
  • 37€'ya iki XBOX 360 aldim eBay'den ROD'lu. Bakalim ne kadar basarili olacagim...
  • kardeş tşk
  • Okudum da gereksiz çok şey var ayrıca gereksiz karşılaştırmalar var ve şunu söyleyeyim bu alet sadece oyun makinası başka bi b*k olmaz..
    ama ps3 gerçekten zamanına göre öyle bir alet ki it only does everything" tek kelimeyle.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.