Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ: 3 Kırmızı Işık Problemi (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
1
Favori
64.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fware işlemi görmüş bir makina tekrar resetlenip fabrika ayarlarına döndürülebilirmi
  • bu 3 kırmızı ışık olayına rastlamayı en aza indirmek için günde ortalama kaç saat oynasak normal dir sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapganglife

bu 3 kırmızı ışık olayına rastlamayı en aza indirmek için günde ortalama kaç saat oynasak normal dir sizce?

dostum 3k olayı günde oynadığın saatmiktarı yada ısınma ile alakalı değil tamamen üretim tekniğiyle ilgili olduğundan zamanla lehimler ölüyo özelliğini kaybediyo boardla teması kesiyo tam olarak kesin bi süresi yok ama! yani nekadar oynarsan okadar kardır mantığıyla sabahlara kadar oynamanı öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapganglife

bu 3 kırmızı ışık olayına rastlamayı en aza indirmek için günde ortalama kaç saat oynasak normal dir sizce?

Saatlerce kapatmadan oynayanların da, günde 1-2 saat oynayanların da konsolları 3K görebiliyor. Zaten konsol direk açılır açılmaz bozuluyor genelde. Yani ne kadar kullanıldığıyla alakası yok. Isınma ile de öyle. O yüzden arkadaşın dediği gibi, konsol bozulana kadar maksimum yararlanmaya bak.
  • Arkadaşlar ATİK garantili ,yani soğutma destekli xboxa sahip olanlardan 3 kırmızı görmüş olan varmı şu ana kadar merak ettim??
  • Arkadaşlar saçma olucak ama ciddiyim.Yanında Vantilatör açsak bi işe yararmı
  • ben 1 ay oldu xbox 360 alalı ve 2 hafta sonra 3 kırmızı ışık hatası aldımsonra kabloları filan kontrol edim dedim ve konsolun arkasına takılan adaptör kablosu tam takılmamış onu tam soktum giriş yuvasına sonra açtım çalıştı konsol.yani demek istediğim neden kabloyla alakası varki bu olayın?bu sorun ısınma ile ilgili değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metin5555

ben 1 ay oldu xbox 360 alalı ve 2 hafta sonra 3 kırmızı ışık hatası aldımsonra kabloları filan kontrol edim dedim ve konsolun arkasına takılan adaptör kablosu tam takılmamış onu tam soktum giriş yuvasına sonra açtım çalıştı konsol.yani demek istediğim neden kabloyla alakası varki bu olayın?bu sorun ısınma ile ilgili değilmi?

Her gördüğün 3k nın ölümcül sonuçları olmaz.O ışıklar sadece bizi bilgilendirmek için oluşturulan bi uyarı sistemi.3 kırmızı ışık ile uyarı veren bir çok hata kodu var önemli olan o kodlar...
  • peki ölümcül olan uyarının ismi nedir
  • Arcade'lerde 3K görme olasılığı varmıdır?
  • benim military makinede 00:08 sularında cod4 multideyken 3k verdi. hemen kapatım yeniden açıp live a girdim

şimdilik sorun yok. umarım voltaj düşmesi felan olmuştur. ışıklar vs de kapalıydı anlayamadım da.
  • team xecuter " Xecuter's RRoD Repair Kit" adında bir 3 kırmızı tamir seti hazırlamış. şu ana kadar 18 makinede denemişler ve hepsi çalışmaya başlamış.

xbox-scene.com dan alıntıdır.
    [QUOTE]
    Having working out the cost of this kit we can make it much cheaper.
    1 Kit $9.95 each
    10 Kits $8.95 each
    50 Kits $6.95 each
    100 Kits $5.95 each

Also some points need addressing.
    1. This is not any kind of X-Clamp or washers or screws or thermal paste or anything like that. It's not rocket science and didn't take months of development - more like 10 minutes
    2. This is not sold as a permanent fix. You want that then get a new Xbox. All I know is that its simple, easy to do with little fuss and works on the boxes I've tested so far. It's impossible to say how long it will last for - only people actually giving it a try will be able to answer that.
    3. Yes you could probably make this kit yourself. All I have done is made the kit to an exact spec in an easy to use and cheap package.
    4. Answer to a point made on xbox-scene
    Quote:
    "the thing that strikes me funny about that whole thing is, "got my FIRST ROD at Christmas" followed immediately by "it's been tested on 18 now" - that's a pretty big leap in ROD consoles available to a guy in less than 2 months"
    We're Xecuter bro, we're not sitting in our kitchen with a homebrew soldering iron and a ratchet set lol - as soon as I decided I wanted to test ROD machines I just put a few words out and they arrived daily. Think about it

I'll get these shipped out asap then you can try for yourselves.
    [/QUOTE]

• quote:

Orjinalden alıntı: THX

Arcade'lerde 3K görme olasılığı varmıdır?

????
  • quote:

Orjinalden alıntı: THX

Arcade'lerde 3K görme olasılığı varmıdır?

Olasılık her zaman vardır ama en düşük Arcade modellerdedir. Özellikle 65nm Falcon işlemcililerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: megamefta

team xecuter " Xecuter's RRoD Repair Kit" adında bir 3 kırmızı tamir seti hazırlamış. şu ana kadar 18 makinede denemişler ve hepsi çalışmaya başlamış.

xbox-scene.com dan alıntıdır.
    [QUOTE]
    Having working out the cost of this kit we can make it much cheaper.
    1 Kit $9.95 each
    10 Kits $8.95 each
    50 Kits $6.95 each
    100 Kits $5.95 each

Also some points need addressing.
    1. This is not any kind of X-Clamp or washers or screws or thermal paste or anything like that. It's not rocket science and didn't take months of development - more like 10 minutes
    2. This is not sold as a permanent fix. You want that then get a new Xbox. All I know is that its simple, easy to do with little fuss and works on the boxes I've tested so far. It's impossible to say how long it will last for - only people actually giving it a try will be able to answer that.
    3. Yes you could probably make this kit yourself. All I have done is made the kit to an exact spec in an easy to use and cheap package.
    4. Answer to a point made on xbox-scene
    Quote:
    "the thing that strikes me funny about that whole thing is, "got my FIRST ROD at Christmas" followed immediately by "it's been tested on 18 now" - that's a pretty big leap in ROD consoles available to a guy in less than 2 months"
    We're Xecuter bro, we're not sitting in our kitchen with a homebrew soldering iron and a ratchet set lol - as soon as I decided I wanted to test ROD machines I just put a few words out and they arrived daily. Think about it

I'll get these shipped out asap then you can try for yourselves.
    [/QUOTE]

Bu çok basit bir olay ve açıklamada da belirtildiği gibi, kalıcı bir çözüm değil. Kalıcı bir çözüm için yeni bir Xbox almanızı öneriyorlar

• Niye xbox alıyorsunuz ki mevcut 3 kırmızı ışık hatası veren makina itina ile çöpe atılıp yerine arkadepack alırsınız hem ucuz hemde sorunları halledilmiş falcon anakart kullanan hdmı çıkışlı makinadır eski xboxunuzdaki hdd yi dde takar sınız ve ettiğiniz zararı da sineye çekip oyunlara devam dersiniz. Bu yeni nesil üretim xboxlar için bakınız lote kodu ve üretim tarihleri ayrıca paketteki 175w yazısını muhakkak görerek alın 203w leri almayın eski üretimdir işlemcileri. Arkadepack şu an için en iyi xbox360 çözümü fiyatları da pal olanlar 440 dolar ntsc / u olanlar ise 380 dolardır ntsc ye bir de 220Ü~110 çevirici adaptör almanız gerekli bu da 40 ytl olacaktı sanırım yine aynı paraya gelir siz pal alın ve kimsenin lafına kanmayın ben 440 dolardan aldım Deniz elektronikten babalar gibi kullanıyorum Tahtakalede yeri var. Kime sorsanız gösterirler fazla para vermeyin aman dikkat edin.
  • şu an itibariyle 3 kırmızı hatası yemiş arkadaşlar arasında yerimi almış bulunmaktayım. kaça satabilirim şu makineyi tüm aksesuarlarıyla?
  • quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

şu an itibariyle 3 kırmızı hatası yemiş arkadaşlar arasında yerimi almış bulunmaktayım. kaça satabilirim şu makineyi tüm aksesuarlarıyla?

2.el bölümünde satabilirsin ama fazla etmez baştan söleyim çünkü çok satan var 3k lı cihazı ve düşük fiyatlara gidiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WOWOZANGE

quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

şu an itibariyle 3 kırmızı hatası yemiş arkadaşlar arasında yerimi almış bulunmaktayım. kaça satabilirim şu makineyi tüm aksesuarlarıyla?

2.el bölümünde satabilirsin ama fazla etmez baştan söleyim çünkü çok satan var 3k lı cihazı ve düşük fiyatlara gidiyor...

yok vazgeçtim zaten atikle konuştum reballing işlemi yapıp 3 ayda garanti veriyorlar. ay başı oraya götürmeyi düşünüyorum işlemden memnun kalırsam forumada yazarım.
  • dvd sürücüyü dışarı alsam 3 kırmızıyı önleme konusunda bir yardımı olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.