Pegasus online check-in hatası
Yeşil pasaport ve aşı kartı ile Budapeşte ye girmeyi planlıyorum. Son zamanlarda sorunsuz gieiş yapan bir kaç kişi ile görüştüm. Problem yok gibi görülüyor. Uçuşa 27-28 saat civarı bir zaman kaldı . 48 saat önceden online check -in yapmaya calısıyorum. Pasaport türü special olarak seçmeme ve pasaport numarasıyla son geçerlilik tarihini düzgün bir şekilde girmeme rağmen hata alıyorum. Vize yada oturum izni var / yok seçeneğini her iki türlüde işaretleyerek denedim ama nafile . Hava limanına gittim görevli bilet satış ofisine yönlendirdi oradaki görevli ise check in 3 saat önceden burada yapılır dedi. Bi kıllanmadım değil yani. Aranızda aynı tecrübeyi yaşayan var mı ?
Şu günlerde Budapeşte ye giden var mı?
Prag a aldığımız biletleri netlik oluşmadığı için Budapeşte olarak değiştirdik. 31 temmuzda uçuşumuz var. Malumunuz Macaristan karşılıklı aşı sertifikalarinin tanınması hususunda Türkiye ile de anlaşma imzaladı . Ve yakın zamanda büyük bir spor organizasyonunun Macaristan ayağında tribünler tıklım tıklım doldu. Aşılı ve yeşil pasaport lu bir TC vatandasi olarak Budapeşte ye turistik amaçlı giriş yapıp yapmadığımı Macar konsolosluğu na da sordum . Sorun yok diyorlar . Bizatihi gitmiş birilerinden duymadan için rahat etmeyecek . Iki aile çoluk çocuk kapıdan geri dönmek kötü olur.
Avusturya ya turistik seyahat mümkün mü?
Avusturya yakın zamanda sinovac ile çift doz aşılanmış vatandaşların ülkeye girişte sıkıntı yaşamayacağına dair bir karara varmış . Hiç Avusturyaya turistik amaçlı seyahat eden oldu mu ? Yeşil pasaport var turistik amaçlı gitsek kapıdan kovarlar mı ?
Çekya ya agustos için bilet almıştık fakat malum ülkemiz ile sırbistan macaristan bulgaristan yunanistan gibi ülkeler arasında aşı anlaşması imzalandı. Acaba diyorum gidiş biletlerini budapeşte olarak değiştirsek dönüşte praqdan olsa macaristan çekya kara yolunu özel araçla geçerken sıkıntı çıkar mı ? Pandemi öncesi bazen AB ülkeleri arası geçişlerde otobüsleri durdurup pasaport kontrolleri yapılıyordu. Son zamanlarda deneyimleyen oldu mu ?
Oneplus one Vodafone 4 G sıkıntısı .
|
Uğur Nakliyat adamı kanser eder.
|
HDMI ile PC TV bağlantısında parazit
|
İZMİR DE KIR DÜĞÜNÜ MEKANI LAZIM
|
monitör ile kablolu tv
|
discovery otg-ota- gamepad
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.248
İkinci El Bölümü Mesajları: 186
Konularının görüntülenme sayısı: 15.788 (Bu ay: 288)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun