Teklifimgelsin sitesine üye olarak ve davet kodunu kullanarak üye yaptığınız kişilerden TG Para kazanıyorsunuz ve 1000 TL lik TG para olunca bankaya çekebiliyorsunuz ben bu siteyi uzun süredir kullanıyorum ve para çekimi talimatı verdim bankaya paramı gönderdikleri için paylaşıyorum hiçbir sorun ve sıkıntı yaşamadan paranızı gönderiyorlar kanıtlarım resimlerdir sizde konu altında kendi davet kodunuzu paylaşın birlik olalım
Teklifimgelsine davet kodumla üye olarak TG para kazanıp TL ye çevirebilir bankanıza çekebiirsiniz.
84fd06 davet kodu ile TeklifimGelsin'e üye ol, 1.000 TG Para kazan! Ayrıca kredi dereceni öğrenebileceğin Kredi Karnesi de hediye!
2.KEZ ÖDEME ALACAGIM GÜVENİLİR

Sigortam.net'ten 500 TL Net İndirim
Benim referans kodumla poliçe aldığınızda, tüm indirimlere ek 500 TL net indirim alıyorsunuz. (İndirim genellikle 1 hafta içinde karta iade ediliyor.)
Nasıl Kullanılır?
- Sigortam.net sitesine girin.
- Kasko, Trafik, DASK veya Sağlık sigortası tekliflerini listeleyin.
- Ödeme aşamasına geldiğinizde "İndirim/Davet Kodu Ekle" alanına aşağıdaki kodu yapıştırın:
Davet Kodu:REF_412H255M4Eyada direkt Davet Linkim :
- İndirimin tanımlandığını görün ve işlemi tamamlayın.
📌 Önemli Detaylar:
- Kampanya; Trafik, Kasko, Tamamlayıcı Sağlık ve DASK gibi birçok branşta geçerli.
- Davet edilen kişinin son 3 ayda Sigortam.net'ten aktif bir poliçesi olmaması gerekiyor (Yeni müşteri veya eski olup poliçesi bitmiş olanlar için).
- Hediye çekleri Migros Sanal Market uygulamasında/sitesinde anında kullanılabiliyor.

31 Mart 2026 tarihine kadar devam eden yeni "Davet Et Kazan" kampanyasıyla toplamda 30.000 TL'ye varan chip-para dağıtıyor.
Kampanyadan Nasıl Yararlanılır?
- Henüz Akbanklı değilseniz, Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı Olmak İstiyorum" butonuna tıklıyorsunuz.
- Görüntülü görüşme ile müşteri olma sürecini başlatıyorsunuz.
- Form doldururken Davet Kodu kısmına aşağıdaki kodu yazıyorsunuz.
- Müşteri olduktan sonra belirlenen harcama veya işlem şartlarını tamamlayınca ödül hem size hem bana yansıyor.
Davet Kodum: 100010013772644

#Akbank#Kampanya#SıcakFırsat#ChipPara

Akbank yine kesenin ağzını açmış, güzel bir "Davet Et Kazan" kampanyası başlatmış. Mevzu basit: Akbanklı olmayan ya da henüz fatura talimatı vermemiş tanıdıklarınızı davet ediyorsunuz, hem siz kazanıyorsunuz hem onlar!
Kampanya Detayları:
- Siz Ne Kazanıyorsunuz? Davet ettiğiniz her kişi için 500 TL, toplamda 10.000 TL'ye kadar chip-para.
- Arkadaşınız Ne Kazanıyor? Sizin kodunuzla ilk kez fatura ödeme talimatı verdiğinde o da 500 TL chip-para kazanıyor.
- Şart Ne? Davet edilen kişinin kodu girip fatura talimatı vermesi ve o faturanın otomatik olarak ödenmesi gerekiyor.
Nasıl Yapılır?
- Akbank Mobil'e girin.
- "Davet Et Kazan" menüsünden "Fatura Ödeme Talimatına Davet Et Kazan" kısmına gelin.
- Aşağıdaki referans kodunu ilgili alana yapıştırın.
Benim Referans Kodum: MPFFP

Ne yeni üye olman gerek, ne de uğraşman!
Sadece 1 dakikada 200 TL kazanmak mümkün ÖDÜL ANINDA HESABINA YATIYOR
Adımlar çok basit:
1️⃣ Akbank Mobil’e gir
2️⃣ “Kampanyalar → Davet Et Kazan” bölümünü aç
3️⃣ Sağ üstten “Davet edildim” butonuna tıkla
4️⃣ Kodunu gir: F2ULN
5️⃣ 1 fatura talimatı ver (ay sonuna kadar iptal etme)
👉 Anında 200 TL ödül hem sana hem bana yatıyor!
💥 Eski üye, yeni üye fark etmez – herkes kazanıyor!

Garanti bankası Referans Kodu burada 6P9EK1V9
Mobil'den müşteri ol, Profil ve Ayarlar’dan 6P9EK1V9 promosyon kodunu gir, Bonus veya Paracard başvurusu yap, 1.000 TL bonus kazan.
Yapman gereken işlemleri sadece mobilden yapman lazım
Hesap aç
-Paracard a başvur (kredi kartı avans hesap vs bunlara gerek yok)
-Müşteri olduktan sonra davet kodunu gir
-Ödülü kazan
Kampanya sayfası burada
Yakınını Davet Et Kampanyası | Garanti BBVA

norton 360 deluxe ücretsiz 1 yıllık lisans kampanyası
|
84fd06 davet kodu ile TeklifimGelsin'e üye ol, 1.000 TG Para kazan! Ayrıca kredi dereceni öğrenebileceğin Kredi Karnesi de hediye! https://teklifimgelsin.go.link/signUpScreen?adj_t=1mq9161v&adj_label=84fd06&adj_fallback=https%3A%2F%2Fteklifimgelsin.com%2Fuye-ol%3Freferral%3D84fd06&adj_redirect_macos=https%3A%2F%2Fteklifimgelsin.com%2Fuye-ol%3Freferral%3D84fd06 |
Son Giriş: 7 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 199
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 814)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 75 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
22 Yanıt
0