Edge Tarayıcı. (Sürüm 127.0.2651.74)
Sizde de 127.0.2651.74 sürümle birlikte varsayılan pencere barı rengi değişip, griye döndü mü?
Daha önce Windows renk şeması ile uyumlu olarak renk değiştirirken şimdi varsayılan rengi, gri renk olarak ayarlıyor.
Eski Sistem İçin Ekran Kartı Tavsiyesi.
Selamlar,
Çok uzun zamandır piyasadan uzak olmam dolayısıyla, dinazor bir sistem için ustalardan tavsiyeye ihtiyacım var.
Ep-45c Ds3 Anakart
8 Gb DDR3 Ram
Core 2 Quad Q9400 İşlemci
750W Psu
WD Caviar Black 500gb Hdd
Radeon HD6850 Ekran kartı
SSD ve ekran kartı değişim takviyesiyle sistemi biraz daha kullanılabilir hale getirmek istiyorum.
Elbette günümüz oyunlarında bir iddiam yok, sadece güncel şartlarda sisteme en uygun olacak Amd/Nvidia ekran kartı tavsiyeniz ne olur?
Not: Monitörde Hdmi giriş olmadığı için ekran kartında DVI çıkış olması gerekiyor.
Twitter Bildirimleri.
Şöyle bir sorunum var;
Takip ettiğim ya da takip eden hesaplardan gelen özel mesajlar için bildirim alabiliyorken, takip etmediğim hesaplardan gelen özel mesaj istekleri için hiçbir şekilde bildirim alamıyorum.
(Gizlilik ve güvenlik - Direkt Mesajlar - Herkesten mesaj isteğine izin ver kutucuğu seçili halde.)
Daha da garibi gelen özel mesaj isteğini kabul edip sohbete başlasam bile yine de bu hesaptan gelen yeni mesajlar için bildirim gelmiyor.
(Bildirimler - Filtreler - Sessize alınan bildirimler altında hiçbir kutucuk işaretli değil.)
Gözden kaçırdığım bir ayar falan mı acaba?
Ekran çözünürlüğü hakkında yardım.
|
Hepsiburada.com'dan alışveriş yapacak arkadaşların dikkatine..
|
Whatsapp Bildirim Sorunu.
|
Mesaj Gönderme Sorunu.
|
[Asus Dsl-n12e_c1] Garip Bir Hız Sorunu?
|
Kablolama hakkında teknik yardım.
|
Dns Server-Apache-Wifi Hakkında Yardım.
|
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 6 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.857
İkinci El Bölümü Mesajları: 307
Konularının görüntülenme sayısı: 31.609 (Bu ay: 293)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.041 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar